coma Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 MacGyver strata czasu jak dla mnie, wyłączyłem po pierwszych 15 minutach odcinka i nie zamierzam wracać .Stranger Things owszem bardzo fajny, pisałem że się dobrze zapowiada http://jerkbait.pl/topic/15460-seriale/page-17#entry1940445Po pierwszym odcinku Westworld też jestem mile zaskoczony. Świetna obsada m.in. Anthony Hopkins i Ed Harris:http://www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=nv_sr_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 obejrzałem I sezon Black Mirror - jest ciężar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 W pułapce/Trapped islandzki 10 odcinkowy miniserial,bardzo ciekawe kryminalne kino,z dość mrocznym ze wględu na islandzką aurę klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 @Paavo gdzie oglądałeś? Nie mogłem znaleźć a chciałem obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 @Paavo gdzie oglądałeś? Nie mogłem znaleźć a chciałem obejrzeć. Cały kompletny serial do obejrzenia na alltube.tv . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Gomorra 1 i 2 sezon wymiata, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pakt 2 sezon chyba lepszy od 1 przynajmniej tak sie zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Na razie po 1 odcinku Paktu, zobaczymy co dalej. Pierwszy sezon tez pięknie szedł, póki wątki się nie pokończyły w 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Stranger Things- jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem. W dwa wieczory zrobiłem sezon bo nie dało się przestać, żeby nie robota to pyknąłbym na raz https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckYPodzielam opinie w 100 procentach, muzyka, klimat, dawkowanie napięcia i fabuła jak by w filmach Spielberga kręconych na podstawie książek Kinga. Dość powiedzieć że moja siostra (dorosła zaznaczam) uciekła z garażu w panice, jak jej zaczęła przygasać i migać żarówka nad głową :-) jakoś nie przekonały jej zapewnienia że to ktoś poprostu spawa niedaleko :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jeśli ktoś lubi postapokaliptyczne filmy z bardzo dobrą choreografią sztuk walk to polecam "Into The Badlands" - dzisiaj przy pracy sobie przejrzałem cały sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Stranger Things przeleciałem sezon w trzy wieczory, co prawda ma elementy horroru dla nastolatków , ale bardzo dobrze ubrane, klimat jest świetny, a bardzo dobra gra aktorska fajnie ciągnie całość Edytowane 23 Listopada 2016 przez BazyL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Nie wiem czy się pojawiło- Black Mirror. Lekkie thrillery, budzące grozę i niepokój wizję niedalekiej przyszłości. Pierwsze dwa sezony świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Oglądał ktoś polski serial "Belfer" ? Warto?Chyba najlepszy serial ostatnich lat jaki oglądałem i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy finałowy odcinek.Polecam, serial godny uwagi. Będzie drugi sezon ale dopiero jesienią 2017. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Chyba najlepszy serial ostatnich lat jaki oglądałem i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy finałowy odcinek.Polecam, serial godny uwagi. Będzie drugi sezon ale dopiero jesienią 2017. Jeśli chodzi o polskie produkcje to na pewno tak. Jeśli o zagraniczne to zdecydowanie nie.Takie produkcje jak "Banshee" "Wikingowie" "Breaking Bed" czy "Narcos" to jednak inna półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jeśli chodzi o polskie produkcje to na pewno tak. Jeśli o zagraniczne to zdecydowanie nie.Takie produkcje jak "Banshee" "Wikingowie" "Breaking Bed" czy "Narcos" to jednak inna półka.Andrzej ja prosty chłop jak oglądam to raczej polskie produkcje, jeżeli oglądam serial i tygodnia nie mogę wytrzymać do kolejnego odcinka to coś jest na rzeczy Postaram się zalukać seriale wymienione przez Ciebie ale dopiero po obejrzeniu Belfra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Na początek Banshee. To mój faworyt. I nie trzeba czekać tylko od razu 20 odcinków na przykład Faktycznie, ciekawa intryga w Belfrze. Tylko gra aktorów czasem sztuczna. I mało fajerwerków. Krwi i seksu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Może to nie serial ale Clarkson wrócił. Dobrze się ogląda.The Grand Tour. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 I to w jakim stylu W BBC muszą za to polecieć łby. Premiera GT - nr 1 pod względem największej oglądalności na streamie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Największą zaletą "Belfra" jest jego długość, 10 odcinków. Mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie czekać na wjaśnienie do 2 sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Chłopaki, nie wiem czego używacie do oglądania, ale polecam KODI. Wszystko za free i HD... Niestety czyste KODI wymaga wiedzy żeby skonfigurować go odpowiednio natomiast jest jeden koleś, który robi pełny kombajn ze wszystkimi wtyczkami. Żeby mieć efekt jego pracy należy dokonać donacji i cieszyć się sportem live, dosłownie wszystkim. Koleś cały czas projekt rozwija, aktualizuje... Ja mu puściłem 100 zł. Dostałem 11 licencji, mam poinstalowane wszędzie... Na kompie, raspberry pi 2, na telefonie. Poza tym jak jest się VIP to kolega odpisuje na maile, pełne wsparcie, gdy coś nie działa. Zachęcam, bo z KODI i jego nakładką można nie mieć nawet cyfrowych TV. Wszystko tam, za darmo i co najważniejsze... LEGALNIE! Facebook to techmaniacHD, jego blog tak samo. Polecam również oglądnięcie możliwości nakładki na YT. Ma kanał tak jak Facebook. Nakładka nazywa się Multimedia Master Edycja Specjalna. Jak macie pytania to piszcie... Na ile będę umiał to pomogę. Aha, nic z tego nie mam, że o nim piszę dla czepiających :-) Po prostu zachlystnalem się KODI, bo jego możliwości są nieziemskie, a w tej chwili mamy to wszystko po polsku. Do niedawna trzeba było wszystko robić ręcznie ewentualnie korzystać z zagranicznych nakładek, które nie obejmowały polskiej TV. Teraz wszystko jest pod ręką dzięki Polakowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Największą zaletą "Belfra" jest jego długość, 10 odcinków. Mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie czekać na wjaśnienie do 2 sezonu...Artur bez obaw dzisiaj wszystko się wyjaśni. Belfer 2 nie będzie kontynuacją pierwszej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 No i wiadomo o czym będzie 2 drugi sezon Belfra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Ze śmiesznych polecam The Last Man on the Earth. Boki zrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 a jak "Orphan Black" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ragnar powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi