Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

MacGyver strata czasu jak dla mnie, wyłączyłem po pierwszych 15 minutach odcinka i nie zamierzam wracać .

Stranger Things owszem bardzo fajny, pisałem że się dobrze zapowiada ;)  http://jerkbait.pl/topic/15460-seriale/page-17#entry1940445

Po pierwszym odcinku Westworld też jestem mile zaskoczony. Świetna obsada m.in. Anthony Hopkins i Ed Harris:

http://www.imdb.com/title/tt0475784/?ref_=nv_sr_1

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Stranger Things- jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem. W dwa wieczory zrobiłem sezon bo nie dało się przestać, żeby nie robota to pyknąłbym na raz ;)

https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY

Podzielam opinie w 100 procentach, muzyka, klimat, dawkowanie napięcia i fabuła jak by w filmach Spielberga kręconych na podstawie książek Kinga. Dość powiedzieć że moja siostra (dorosła zaznaczam) uciekła z garażu w panice, jak jej zaczęła przygasać i migać żarówka nad głową :-) jakoś nie przekonały jej zapewnienia że to ktoś poprostu spawa niedaleko :-)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Oglądał ktoś polski serial "Belfer" ?  Warto?

Chyba najlepszy serial ostatnich lat jaki oglądałem i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy finałowy odcinek.Polecam, serial godny uwagi.  Będzie drugi sezon ale dopiero jesienią 2017. 

• Like 1

Chyba najlepszy serial ostatnich lat jaki oglądałem i czekam z niecierpliwością na jutrzejszy finałowy odcinek.Polecam, serial godny uwagi.  Będzie drugi sezon ale dopiero jesienią 2017. 

Jeśli chodzi o polskie produkcje to na pewno tak. Jeśli o zagraniczne to zdecydowanie nie.

Takie produkcje jak  "Banshee" "Wikingowie"  "Breaking Bed" czy "Narcos" to jednak inna półka.

Jeśli chodzi o polskie produkcje to na pewno tak. Jeśli o zagraniczne to zdecydowanie nie.

Takie produkcje jak  "Banshee" "Wikingowie"  "Breaking Bed" czy "Narcos" to jednak inna półka.

Andrzej ja prosty chłop jak oglądam to raczej polskie produkcje, jeżeli oglądam serial i tygodnia nie mogę wytrzymać do kolejnego odcinka to coś jest na rzeczy :) Postaram się zalukać seriale wymienione przez Ciebie ale dopiero po obejrzeniu Belfra.

• Like 1

Chłopaki, nie wiem czego używacie do oglądania, ale polecam KODI. Wszystko za free i HD... Niestety czyste KODI wymaga wiedzy żeby skonfigurować go odpowiednio natomiast jest jeden koleś, który robi pełny kombajn ze wszystkimi wtyczkami. Żeby mieć efekt jego pracy należy dokonać donacji i cieszyć się sportem live, dosłownie wszystkim. Koleś cały czas projekt rozwija, aktualizuje... Ja mu puściłem 100 zł. Dostałem 11 licencji, mam poinstalowane wszędzie... Na kompie, raspberry pi 2, na telefonie. Poza tym jak jest się VIP to kolega odpisuje na maile, pełne wsparcie, gdy coś nie działa. Zachęcam, bo z KODI i jego nakładką można nie mieć nawet cyfrowych TV. Wszystko tam, za darmo i co najważniejsze... LEGALNIE! Facebook to techmaniacHD, jego blog tak samo. Polecam również oglądnięcie możliwości nakładki na YT. Ma kanał tak jak Facebook. Nakładka nazywa się Multimedia Master Edycja Specjalna.

Jak macie pytania to piszcie... Na ile będę umiał to pomogę. Aha, nic z tego nie mam, że o nim piszę dla czepiających :-) Po prostu zachlystnalem się KODI, bo jego możliwości są nieziemskie, a w tej chwili mamy to wszystko po polsku. Do niedawna trzeba było wszystko robić ręcznie ewentualnie korzystać z zagranicznych nakładek, które nie obejmowały polskiej TV. Teraz wszystko jest pod ręką dzięki Polakowi...

Największą zaletą "Belfra" jest jego długość, 10 odcinków. Mam tylko nadzieję, że nie trzeba będzie czekać na wjaśnienie do 2 sezonu...

Artur bez obaw dzisiaj wszystko się wyjaśni. Belfer 2 nie będzie kontynuacją pierwszej części.