Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Za to wataha super... Tylko teraz problem ze znalezieniem online... :(

Pozdrawiam, Tomasz eS

Też uważam , że to jeden z najlepszych seriali PL. Czekam na jutrzejszy 5 odcinek II sezonu  :) .

Jestem fanem i oglądam każdy z nich pewnie kilka razy  :D .

Edytowane przez miramar69

Jestem już po finałowym 6-stym odcinku Watahy...rewelacja po pierwszej średniej serii ta zaskoczyła mnie mega pozytywnie, najlepszy serial ostatnich lat a myslałem, że belfer 1 zawiesił wysoko poprzeczkę, myliłem się :) Dla samych bieszczadzkich klimatów warto obejrzeć ;)

Oglądam też Belfra 2 ale w tym przypadku jest na odwrót 1 sezon super a 2 jak dla mnie beznadziejny jak na razie i ta gra aktorska o kant D**y rozbić, wydaje mi się, że bazują na sukcesie 1 sezonu, jest chłam ale każdy obejrzy bo 1 sezon był super.

Teraz czas na obejrzenie serialu Gomorra bo zbieram się dość długo i zebrać się nie mogę a podobno jest ciekawie :)

Edytowane przez Tomek1988
  • Like 1

Jestem po pierwszej serii Watahy ,i tez jak kolega Tomek -bez rewelacji , wezmę sie za druga jesli twierdzicie  ze jest lepsza ,lubie jednego z aktorow tam występujących no dwóch ,aczkolwiek ten drugi mało jakoś rozmowny jest -)),

Pierwsza i druga czesc Watahy mozna oglądać tu

https://beta.videopenny.net/seriale-pl/wataha-2014/wataha-s02e01-pl-hd-a-1080p-a4,48175

Edytowane przez robisum1

Jestem po pierwszej serii Watahy ,i tez jak kolega Tomek -bez rewelacji , wezmę sie za druga jesli twierdzicie  ze jest lepsza ,lubie jednego z aktorow tam występujących no dwóch ,aczkolwiek ten drugi mało jakoś rozmowny jest -)),

Pierwsza i druga czesc Watahy mozna oglądać tu

https://beta.videopenny.net/seriale-pl/wataha-2014/wataha-s02e01-pl-hd-a-1080p-a4,48175

Zazdroszczę Ci, że jesteś przed 2 częścią Watahy :D Będziesz miło zaskoczony ja oglądałem odcinek po odcinku na HBO Go w sumie to i lepiej bo nie musiałem czekać niecierpliwie tydzień na kolejny odcinek i byłem na bieżąco w temacie ;) Dzięki za link, przypomnę sobie Watahę 1 ^_^

Miłego oglądania.

Powtarzam poraz kolejny,, Belfer" to mocno przereklamowany serial , za to ,, Watacha" zdecydowanie lepsza.

,,Gomorra" szczególnie 1 sezon bardzo dobra.Sezon 2 lekko denerwuje .Scenariusz przez kilka pierwszych odcinków skacze z wątku na wątek. W każdym odcinku przedstawia osobną historie jednego z bohaterów. Tak że ktoś kto nie oglądał 1 sezonu , może mieć problem połapać się o co w tym wszystkim chodzi. Ale ogólnie POLECAM.

• Like 1

Właśnie jestem po 12 odcinkach "Watahy" w 5 dni. Zawadzki to może Rebowowi kawę parzyć... czekam na 3 sezon, może będzie.

Artur pięknie to ująłeś  :clappinghands:  Sezon 3 będzie na pewno, specjalnie w ostatniej scenie zostawili sobie możliwość powrotu watahy, Rebrow wróci do SG i coś się będzie działo, nie wierzę żeby po takim sukcesie nie było kontynuacji. Co innego Belfer tutaj szkoda mojego czasu na oglądanie kolejnego sezonu, ten ledwo da się obejrzeć i więcej śmiechu niż powagi :D Już wiadomo w czyje ręce pójdzie złota malina ;)

No "Belfer 2" rozczarował mnie okrutnie. A ostatni odcinek i powrót tej małolaty z pierwszego sezonu to jakaś porażka totalna. Kto ten scenariusz pisze? I nie przypuszczałem, że Maciej Stuhr potrafi tak kiepsko grać... a może po prostu wyrównał poziom do reszty  :huh:

A pewnie te 3 ostatnie odcinki i tak obejrzę  :ph34r:

Edytowane przez Artech