woblery z Bielska Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dzieki - najciemniej pod latarnia Wataha-1sezon tez bym obejrzał jak by bylo gdzie Proszę bardzo:http://filmy.to/serial/Wataha-2014_s01e01,276276,dabsvf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Nie wiem czy znacie tą stronkę ale ja korzystam i jest ok.http://szukajka.tv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wataha dostepna online na brytyjskim channel 4 jako The Border Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Za to wataha super... Tylko teraz problem ze znalezieniem online... Pozdrawiam, Tomasz eSTeż uważam , że to jeden z najlepszych seriali PL. Czekam na jutrzejszy 5 odcinek II sezonu .Jestem fanem i oglądam każdy z nich pewnie kilka razy . Edytowane 11 Listopada 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Jestem już po finałowym 6-stym odcinku Watahy...rewelacja po pierwszej średniej serii ta zaskoczyła mnie mega pozytywnie, najlepszy serial ostatnich lat a myslałem, że belfer 1 zawiesił wysoko poprzeczkę, myliłem się Dla samych bieszczadzkich klimatów warto obejrzeć Oglądam też Belfra 2 ale w tym przypadku jest na odwrót 1 sezon super a 2 jak dla mnie beznadziejny jak na razie i ta gra aktorska o kant D**y rozbić, wydaje mi się, że bazują na sukcesie 1 sezonu, jest chłam ale każdy obejrzy bo 1 sezon był super. Teraz czas na obejrzenie serialu Gomorra bo zbieram się dość długo i zebrać się nie mogę a podobno jest ciekawie Edytowane 16 Listopada 2017 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Faktycznie, na tą chwilę Wataha z polskich seriali jest najlepsza. Świetna gra aktorów.Nie ustępuje kroku najlepszym zagranicznym produkcjom. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Jestem po pierwszej serii Watahy ,i tez jak kolega Tomek -bez rewelacji , wezmę sie za druga jesli twierdzicie ze jest lepsza ,lubie jednego z aktorow tam występujących no dwóch ,aczkolwiek ten drugi mało jakoś rozmowny jest -)),Pierwsza i druga czesc Watahy mozna oglądać tu https://beta.videopenny.net/seriale-pl/wataha-2014/wataha-s02e01-pl-hd-a-1080p-a4,48175 Edytowane 16 Listopada 2017 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jestem po pierwszej serii Watahy ,i tez jak kolega Tomek -bez rewelacji , wezmę sie za druga jesli twierdzicie ze jest lepsza ,lubie jednego z aktorow tam występujących no dwóch ,aczkolwiek ten drugi mało jakoś rozmowny jest -)),Pierwsza i druga czesc Watahy mozna oglądać tu https://beta.videopenny.net/seriale-pl/wataha-2014/wataha-s02e01-pl-hd-a-1080p-a4,48175Zazdroszczę Ci, że jesteś przed 2 częścią Watahy Będziesz miło zaskoczony ja oglądałem odcinek po odcinku na HBO Go w sumie to i lepiej bo nie musiałem czekać niecierpliwie tydzień na kolejny odcinek i byłem na bieżąco w temacie Dzięki za link, przypomnę sobie Watahę 1 Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Powtarzam poraz kolejny,, Belfer" to mocno przereklamowany serial , za to ,, Watacha" zdecydowanie lepsza. ,,Gomorra" szczególnie 1 sezon bardzo dobra.Sezon 2 lekko denerwuje .Scenariusz przez kilka pierwszych odcinków skacze z wątku na wątek. W każdym odcinku przedstawia osobną historie jednego z bohaterów. Tak że ktoś kto nie oglądał 1 sezonu , może mieć problem połapać się o co w tym wszystkim chodzi. Ale ogólnie POLECAM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Gwiazda szeryfa Wataha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Ray Donovan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Właśnie zapuściłem punishera -Ciężka nocka przede mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 ktoś to pamięta? http://www.filmweb.pl/serial/Organizacja+%C5%9Bmierci-1996-31450 https://vider.info/vid/+f8ex5n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttb Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 nie będę oryginalny, więc z najnowszych:nr 1. narcosnr 2. wikingowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No i już wszystko się wydało... kretem był ??? "Czasami dobrzy ludzie muszą robić złe rzeczy.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Jest nowy sezon Peaky Blinders 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Super ! Środa 22.11 o 21.00 na Ale Kino + . Dzięki za info , bo pewnie bym przegapił . Się doczekać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Do środy to bym nie wysiedział http://www.efilmy.tv/serial,680,Peaky-Blinders-2013,sezon-4,odcinek-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Black mirror -rozwalił mi mózg 10/10 (pierwszy sezon średni)The last man on earth-Można się nieźle uśmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Właśnie jestem po 12 odcinkach "Watahy" w 5 dni. Zawadzki to może Rebowowi kawę parzyć... czekam na 3 sezon, może będzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Właśnie jestem po 12 odcinkach "Watahy" w 5 dni. Zawadzki to może Rebowowi kawę parzyć... czekam na 3 sezon, może będzie.Artur pięknie to ująłeś Sezon 3 będzie na pewno, specjalnie w ostatniej scenie zostawili sobie możliwość powrotu watahy, Rebrow wróci do SG i coś się będzie działo, nie wierzę żeby po takim sukcesie nie było kontynuacji. Co innego Belfer tutaj szkoda mojego czasu na oglądanie kolejnego sezonu, ten ledwo da się obejrzeć i więcej śmiechu niż powagi Już wiadomo w czyje ręce pójdzie złota malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) No "Belfer 2" rozczarował mnie okrutnie. A ostatni odcinek i powrót tej małolaty z pierwszego sezonu to jakaś porażka totalna. Kto ten scenariusz pisze? I nie przypuszczałem, że Maciej Stuhr potrafi tak kiepsko grać... a może po prostu wyrównał poziom do reszty A pewnie te 3 ostatnie odcinki i tak obejrzę Edytowane 25 Listopada 2017 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jestem po drugiej serii Watahy i po kilku odcinkach Belfera 2 , nie bede powtarzał tego co juz było napisane wyzej ,powiem tylko ze lepiej prąd wykorzystać na Peaky Blinders - na razie jestem po 2 odcinkach z 1 serii i jest na razie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Peaky Blinders http://ekinomaniak.tv/watch-tv-shows/Peaky-Blinders-1165/odcinek/1508 Edytowane 25 Listopada 2017 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 W ostatnich paru miesiacach numerm jeden dla mnie jest Narcos season 3. Calkiem fajny jest rowniez Mindhunter. Dla milosnikow SF moge polecic nowy Star Trek. Glowy nie urywa ale Klingoni sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi