FanAtyk Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgadzam się że fantasy czy SF nie da się zrobić bez efektow ale moim zdaniem ogólnie rodzima kinematografia jest zbyt mocno skostniała, rodem z poprzedniej epoki. Przecież dosonałą robotę robi w filmie muzyka (czasem to wręcz połowa sukcesu - choćby "Requiem for a Dream") i praca kamery, ciekawe ujęcia. A u nas obydwie te rzeczy leżą i kwiczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Efekty potrafią też wszystko zepsuć i przesłonić treść. To jak z filmami o Kung fu... Może być fajny film okraszony widowiskowymi walkami jak i zwykła napier...nka bez sensu.Popatrzymy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Eeee tam, Marian, "Karatecy z kanionu Żółtej Rzeki" z efektami ciosów a^la "trzaskająca deska" to film kultowy niemal jak "Martwica mózgu" :D Przemek mamy wybitnych operatorów ...w Hollywood. Czyli tam gdzie są odp pieniążki. I wracamy do pkt wyjscia. Edytowane 7 Listopada 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 The Mandalorian. Jestem po pierwszym odcinku, zapowiada się ciekawie SEE też całkiem interesujący. W grudniu wiesiek, drugi sezon zagubionych w kosmosie i koleiny sezon expance, jakoś zima zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 The Mandalorian. Jestem po pierwszym odcinku, zapowiada się ciekawie SEE też całkiem interesujący. W grudniu wiesiek, drugi sezon zagubionych w kosmosie i koleiny sezon expance, jakoś zima zleci W drugim tez się trochę dzieje ale czuję leki niedosyt. Za krótkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Mando III zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych. Jak zwykle za krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 No zapowiada się ciekawie i prędzej spodziewalbym się wykluczenia go z klanu niż tego że mu pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Berlińskie Psy - serlial do obejrzenia, ale uważam, że na tym pomyśle i scenariuszu można było zrobić lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Mr robot 1 sezon 10/10Westworld 8/10The Walking Dead 10/10Got 10/10Peaky blinders 8/10Breaking Bad 10/10Kompania braci 9/10Lost 8/10Narcos s1 9/10True detective s1 9/10Wikingowie s1,s2 8/10Gomorra 9/10Trailer park boys 10/10Pitbull 9/10Glina 10/10Spartacus s1 8/10 Jeszcze duzo innych mniej godnych uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Mój nr 1 w tym roku The Expanse 15/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Mój nr 1 w tym roku The Expanse 15/10 BELTALOWDA!!!! Edytowane 4 Grudnia 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jestem po pierwszym odcinku Damnation i wiem że będę oglądał następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Ruszyła Wataha i po pierwszym odcinku powiem jest nie źle. Wikingowie też nie zawodzą, system przejęła opiekunka do dzieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wataha -macie namiar gdzie go mozna obejrzeć online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Wataha na HBO Go. Pierwszy odcinek nowej serii i już w pierwszym odcinku mega zaskoczenie. Mam nadzieję, że Rebrow wzorem amerykańskich filmów, zrobi teraz rozpierduchę w imię zemsty [emoji6] Edytowane 8 Grudnia 2019 przez mav3rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wataha -macie namiar gdzie go mozna obejrzeć onlineNa zalukaj jest. Ale najlepiej na HBO go . Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 No 1. odcinek Watahy zaskoczenie... Ostatnio cofnąłem się trochę w wątku i jakiś czas temu polecano serial Banshee do obejrzenia na HBOgo. Po obejrzeniu I sezonu również polecam. Dobry serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 No 1. odcinek Watahy zaskoczenie... Ostatnio cofnąłem się trochę w wątku i jakiś czas temu polecano serial Banshee do obejrzenia na HBOgo. Po obejrzeniu I sezonu również polecam. Dobry serial.Banshee kozak ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 na zalukaj error 502 cokolwiek to znaczy stronka u mnie nie hula Na zalukaj jest.Ale najlepiej na HBO go .Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 na zalukaj error 502 cokolwiek to znaczy stronka u mnie nie hulaPrzysmażyli hosta Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 https://www.youtube.com/watch?v=5GLtk2cLRu4&feature=emb_logociekawostka filmowa mi osobiście się podobało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyku Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 https://3filmy.com/serial/wataha-z6q21coi.html wataha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 https://3filmy.com/serial/wataha-z6q21coi.html watahaZostawiam sobie na święta, 16 dni wolnego, coś trzeba będzie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Tak zacząłem oglądać serial o Wikingach,i się zastanawiam czemu nikt nie nakręcił takiego serialu pt. Chrześcijanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wataha 3 fajna. Jestem po drugim odcinku.Banshee, taka tania rozrywka. Oglądałem, bo mnie śmieszył. Stały scenariusz hbo = przemoc + seks. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi