coma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Mnie Banshee rownież nie wciągnęło. Kiepskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 The Expanse. Już jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Expanse ciutke zwolnił tempo momentami, ale i tak lykniety w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Wataha 3 fajna. Jestem po drugim odcinku. Banshee, taka tania rozrywka. Oglądałem, bo mnie śmieszył. Stały scenariusz hbo = przemoc + seks. Banshee to akurat cienemax...A czym innym są seruale jak ni tanią rozrywką dla mas? Banshee to pomysł stary jak... seriale, ale podany w sposób, który fajnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 The Expanse, ja w nocy obejrzałem 5 odcinków. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Banshee to akurat cienemax...A czym innym są seruale jak ni tanią rozrywką dla mas?Banshee to pomysł stary jak... seriale, ale podany w sposób, który fajnie się ogląda.Popieram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Narcos: Meksyk sezon 2, premiera w lutym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Ile odcinków watahy 3 serii zostało do tej pory wyemitowanychPróbuje wbić sie w nowego Wiedźmina i jakos po 2 odcinku nie mam parcia na dalsze oglądanie -,A jakie sa wasze spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Ile odcinków watahy 3 serii zostało do tej pory wyemitowanych 4, jutro będzie 5A co do Wiedźmina to http://jerkbait.pl/topic/134967-wied%C5%BAmin-od-netflix/page-1 Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Co do watahy Nie zamkną sezonu w 6 odcinkach. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Co do watahyNie zamkną sezonu w 6 odcinkach. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Ale masz przecieki że będzie kolejny sezon he he? Ten jest zaplanowany na 6 odcinków tak samo jak poprzednie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Tego nie zauważyłem W każdym razie mam nadzieję, że jakieś podsumowanie sezonu będzie ciekawe Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Tego nie zauważyłem W każdym razie mam nadzieję, że jakieś podsumowanie sezonu będzie ciekawe Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Ja myślałem że dziś się trochę wyjaśni, a tu się wszystko jeszcze bardziej pokomplikowało.. zostaje czekanie tydzień na ostatni odcinek. Dla mnie serial mega, zacząłem oglądać go niedawno, jak nadrabiałem zaległości i przykatowałem dwa sezony w dwa dni to tak mnie zryło ze prawie się spakowałem i pojechałem w Bieszczady 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ja myślałem że dziś się trochę wyjaśni, a tu się wszystko jeszcze bardziej pokomplikowało.. zostaje czekanie tydzień na ostatni odcinek. Dla mnie serial mega, zacząłem oglądać go niedawno, jak nadrabiałem zaległości i przykatowałem dwa sezony w dwa dni to tak mnie zryło ze prawie się spakowałem i pojechałem w Bieszczady [emoji38]Dla mnie chyba najlepszy Polski serial jaki widziałem. Muszę belfra obejrzeć jeszcze. Fakt po 1 serii pakowałem żonę i dzieciaki na wyjazd w Bieszczady Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Belfer tylko 1,2 nie warta pradu . Narcos Meksyk- jakoś mi umknął -po obejrzeniu 2 odcinkow jestem nastawiony pozytywnie na 3 ,ale sporo podobieństw fabuły do Narcos z Kolumbii Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Dla mnie chyba najlepszy Polski serial jaki widziałem.Muszę belfra obejrzeć jeszcze. Fakt po 1 serii pakowałem żonę i dzieciaki na wyjazd w Bieszczady Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Polecam Ślepnąć od świateł. Też może wywrócić listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Polecam Ślepnąć od świateł. Też może wywrócić listę Fajny, ale Watahy nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Polecam Ślepnąć od świateł. Też może wywrócić listę Drętwy Jakoś nie zaskoczył mnie niczym Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 a ja zazcąłem oglądać PitBulla od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Z polskich seriali warto obejrzeć Rojst. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 a ja zazcąłem oglądać PitBulla od początku o i to jest dobra myśl a potem Blachowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Moja trójka w zeszłym roku to:1. SEE,2. Carnival Row,3.GOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Od samego początku mówiłem że,, Watacha " ma klimat. Za to,, Belfer", dla mnie nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jestem w trakcie oglądania Mindhunter https://www.netflixhttps://www.netflix.com/pl/title/80114855.com/pl/title/80114855Lata 70, agenci FBI badają co siedzi we łbach seryjnych morderców, nawet nie zauważyłem kiedy pierwszy sezon mi zleciał. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Moja trójka w zeszłym roku to:1. SEE,2. Carnival Row,3.GOT.Biorę to see na warsztat. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi