count_martin3z Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Po wielu miesiącach zwlekania, usiadłem do pierwszego sezonu Banshee.Szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia, skąd ten serial tyle pochlebnych opinii ma. Może kolejne sezony będą lepsze, chociaż nie wiem czy po słabym scenariuszu, amerykańskich rozpierduchach, bijatyk z poziomu chińskich filmów karate, usiądę do dalszych części. Jak ktoś lubi gangsterkę, to polecam Peacky Blinders. Żona prawie mnie z domu wywaliła, bo nie mogłem się oderwać ;-) Oglądnął już ktoś może Gangs of London? Warto? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Miałem dokładnie takie samo wrażenie - chała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jeszcze żeby tam coś nieprzewidywalnego było, gdyby czymś miał zaskoczyć, w zwrocie akcji... No cokolwiek, nawet wróbelek, który znalazł się na planie przez przypadek. A tam jedno i to samo od początku do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Oglądnął już ktoś może Gangs of London? Warto?Zaczyna się dobrze, kończy tak sobie ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Nie wiem, czy był tu już serial Servant, ale warty obejrzenia. Powolna akcja, ale trzymający w napięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Było info o Y3 jest i zwiastun: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Coś na wakacje:https://www.youtube.com/watch?v=Z0y4aoE77oE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Bardzo dobry sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Proponuję "WIELKĄ" za współczesne teksty w "historycznym" kinie ... ogólnie z przymrużeniem oka ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Było info o Y3 jest i zwiastun: Da fanów Y Na KODI-m podobno już jest 6 odc. //;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Yf36iUE87D8&feature=emb_logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ja kończę "the wire". Jak ja mogłem to wcześniej przegapić????? PRZE_KO_ZA_CKIE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ja kończę "the wire". Jak ja mogłem to wcześniej przegapić????? PRZE_KO_ZA_CKIE!Klasyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Ja kończę "the wire". Jak ja mogłem to wcześniej przegapić? PRZE_KO_ZA_CKIE!To polecam jeszcze "The Shield" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 (edytowane) Dobra jestem fanem teorii spiskowych, więc szczególnie aktualne...UTOPIA sezon 1 i 2. Naprawdę polecam.https://www.filmweb.pl/serial/Utopia-2013-663388 Edytowane 1 Września 2020 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Coś nie widać od dłuższego czasu zapowiadanego zwiastuna do drugiego sezonu Mandalorianina, to w sieci pojawiły się pierwsze fotki z nowej serii. Edytowane 11 Września 2020 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 (edytowane) No i jest. Będzie się działo.... Edytowane 15 Września 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Właśnie chciałem wrzucić zwiastun ale Mario mnie ubiegł A to może trochę muzyki w temacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Kazik niezmiennie w dibrej formie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Ząb czasu jest nieubłagany dla każdego.Zwiastun w polskiej wersji i tytuły odcinków. Premiera już 30 października! The Mandalorian - tytuły odcinków 2. sezon:Odcinek 1 - The Search (Poszukiwanie),Odcinek 2 - The Confrontation (Konfrontacja),Odcinek 3 - The Bounty (Nagroda),Odcinek 4 - The Republic (Republika),Odcinek 5 - The Loyalist (Lojalista),Odcinek 6 - The Sorcerer (Czarodziej lub Czarodziejka),Odcinek 7 - The Return (Powrót),Odcinek 8 - The Empire (Imperium). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 vol2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) W ferworze zapomniałem o kolejnej odsłonie Star Trek'a, która już jest . i takie cóś Edytowane 17 Października 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Wie ktoś gdzie można obejrzeć ostatni sezon gry o tron za free? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Nie wiem czy było, ale polecam Black Mirror. Daje do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi