bongo Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Tak. Klangor uważam jak na PL produkcję bardzo spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Może nie serial ale jak ktoś lubi te klimaty to polecam Diuna do obejrzenia w kinach lub w necie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 The Boys - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Odpowiednik na hbo go. Całkiem fajny serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 "Kasztanowy Ludzik". Duński kryminał do obejrzenia na Netflixie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 "Kasztanowy Ludzik". Duński kryminał do obejrzenia na Netflixie.To samo chciałem polecić. Fajnie się ogląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 "Kasztanowy Ludzik". Duński kryminał do obejrzenia na Netflixie. skończyłem wczoraj oglądać, jeden z lepszych jakie widziałem. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 "Norsemen" . Absurdalny (pachnie Monthy Python em)humor w erze Wikingów.Fajna odskocznia od wszelkiej maści kryminałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 "Norsemen" . Absurdalny (pachnie Monthy Python em)humor w erze Wikingów.Fajna odskocznia od wszelkiej maści kryminałów.Też polecam ale trzeba wiedzieć, że humor specyficzny (nie każdemu się spodoba). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Zacząłem wczoraj. Jak dla mnie bomba. Mój humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Skończyłem wczoraj, super. Czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Trafiłem na ten serial przypadkiem w poniedziałek. Norwegowie dają rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Dobry jest. Jak ktoś lubi angielski humor to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Yellowstone 4 sezonJak ktoś lubi to można pomału zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Netflix puścił 2 sezon Supermana i Romskiej księżniczki czyli ten no tego Wiedźmina sie znaczy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Nie no jaja sobie robią jakieśEnid an Gleanna najpiękniejsza kobieta świata (według pierwowzoru oczywiście) a tu jakiś wypłosz za przeproszenim nie wspominając o kurwiimprezie w kaer morhenNo zawiodłem się znowu cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Adaptacja to nie ekranizacja ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Wiem, wiem ale bardzo lubie tę książke i miałem nadzieję na fajną opowieśćA tu tak troche bez składu i ładu i w dodatku moje wyobrażenia postaci "nieco" się mijają z żeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Nie oglądałem, ale każdy ma własne wyczucie piękna być może aktorka była esencją piękna dla reżysera.Zauważyłem że fajnej książki w ekranizacji bardzo często wychodzi kiepski film. Dlatego wolę po obejrzeniu filmu przeczytać książkę niż na odwrót. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Ja nie czytałem i fajnie mi się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Ja przeczytałem wszystkie.Drugi sezon wyraźnie lepszy od pierwszego. Podoba mi się, taka polityczna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Wiedźmin sezon 2 wszystkie odcinki https://www.netflix.com/pl/title/80189685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Adaptacja to nie ekranizacja To nie jest nawet adaptacja tylko alternatywna wersja Oczywistym jest, że nie da się przełożyć 1:1, ale oni zmienili praktycznie cały główny wątek.Nie rozumiem tego, mają materiał źródłowy i wystarczy na nim pracować.Nie zgadzam się również, ze zdaniem żeby się nie czepiać bo to serial a nie książka.Ludzie, pokochali książki za treść, gra sama w sobie też utrzymana jest w klimacie książek dlatego mamy taki sukces.Ja jestem zażenowany i nie czekam na 3 sezon.Zobaczcie też sobie teaser do prequela...muzyka w tle jak z filmu dla nastolatek. Wracam do słuchowiska i każdemu polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 No niestety wyszedł z tego niezły chłam. Nie wykorzystać takiego potencjału to chyba tylko netflix potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi