korol Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 A jak oceniacie zakończenie Gomorry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 A jak oceniacie zakończenie Gomorry?Zakończenie? Chyba jeszcze jeden sezon przed nami? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) Zakończenie? Chyba jeszcze jeden sezon przed nami? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaJeszcze jeden?Trochę bez sensu, wszyscy ważni nie żyją. Lepiej, jakby skończyli teraz.No chyba, że coś o młodym Don Pietro, to bym z chęcią obejrzał. Edytowane 20 Grudnia 2021 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 z tego co wiem 5 sezon gomorry jest ostatnim i najslabszym wg mnie. Najzwyczajnej w swiecie się wynudzilem. pewnie za kilka lat zrobia jakis powrót znajac zycie. a fakt don pietro byl chyba najciekwsza postacia jesli chodzi o bosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Inną fajną opcją byłby Conte (jedna z bardziej charyzmatycznych postaci) - zdobywanie pozycji na wyjeździe, w Hiszpanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Tej zimy kolejna opowieść dobiega końca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szkutnik Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 No niestety wyszedł z tego niezły chłam. Nie wykorzystać takiego potencjału to chyba tylko netflix potrafi.Książki są rewelacyjne bo po pierwsze jest użyty bardzo specyficzny język do tego humor i klimaty słowiańskie. Dla mnie jest to top 3 wszystkich książek fantasy. Natomiast serial to obraz nędzy i rozpaczy język do bani gra aktorów do bani nadreprezentacja kolorowych, ze słowiańskiego klimatu zostało mniej niż 0. Kto nie czytał książek to gorąco polecam i najlepiej nie oglądać wcześniej serialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Książki czytałem 6, a pewnie więcej razy. Serial jest Ok. Druga seria lepsza niż pierwsza. Widać większy budżet. Z polskiego "Wiedźmina" wyciąłbym Zamachowskiego i wstawił do wersji Netflixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Kasztanowy ludzik, mocne kino nordyckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 (edytowane) "W Cieniu" (Rumuński HBO). Przyzwoita odmiana wśród amerykańskich i skandynawskich produkcji Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Grudnia 2021 przez zeralda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 "W Cieniu" (Rumuński HBO). Przyzwoita odmiana wśród amerykańskich i skandynawskich produkcji Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu TapatalkaJeżeli podobał się Tobie "W cieniu", to zobacz "Złote życie". To węgierski serial, również na HBO. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Faktycznie ta serialowa adaptacja wiedźmina ma niewiele wspólnego z książką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 No parę różnic się znajdzie https://www.gry-online.pl/newsroom/uzytkownik-reddita-sporzadzil-liste-roznic-pomiedzy-ksiazkowym-a/za2105b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) 1883 - gdy Dziki Zachód był jeszcze dziki Polecam. Edytowane 13 Stycznia 2022 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Bad Blood - serial na Netflix. Temat - mafia włoska w Kanadzie.Potwornie wciąga, dwa dni pod rząd do 5 rano siedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Bad Blood - serial na Netflix. Temat - mafia włoska w Kanadzie.Potwornie wciąga, dwa dni pod rząd do 5 rano siedziałem.Naprawdę? Tak mega papierowe postacie, że po wymęczonym pierwszym sezonie dałem sobie spokój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Dla mnie prostota akcji w tym przypadku to plus. Dobre kino bez udziwnień i nawet po 0,5 whisky wszystko jest jasne. Przy np. Kasztanowym Ludziku to raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ale te postacie nie mają, żadnej historii. Są tu i teraz, nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Wojownik na HBO go. Całkiem fajnie się to ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Dla rozluźnienia "Happy" na NetfixieDziwne, pokręcone ale fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Archiwum81, jestem po dwóch odcinkach i wciągnął mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Jak ktoś lubi klimaty ala Stephen King, to polecam "Nocna msza" na Netflix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ja ostatnio łyknąłem 10 sezonów the Walking Dead. Cudo, choć rozwleczone. Sen trochę ucierpiał. Ktoś wie, gdzie bez większych kombinacji można u nas oglądać 11 sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Obejrzałem Pierwszy sezon Bad Blood Taki sobie ... Drugi sezon jestem w trakcie Wydaje się jeszcze mniej interesujący Tak że moim zdaniem szkoda czasu Są ciekawsze seriale Edytowane 18 Stycznia 2022 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 W ostatnim czasie obejrzalem Squid Game i Dom z papieru - oba bardzo mi sie podobaly.Wiedzmin 2 - rozczarowanie totalne.Duzo dobrego slyszalem o serialu Wikingowie i chyba wlasnie ten serial zaczne teraz ogladac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi