Artech Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Yellowstone S05 aktualnie leci na amerykańskich platformach. W Polsce tylko w drugim obiegu z napisami, dzięki uprzejmości grup tłumaczy. Obecnie wyszło 7 odcinków i jest przerwa w sezonie.Dzięki. Ja przerwałem chyba na 3 sezonie, jak jeszcze dostęp do cda miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 A ja polecam nietypowe i chyba mniej znane produkcję:"The Bear" dla fanów kuchni i Chicago"Il caciatore " dla fanów włoskich seriali o klimacie mafijnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 sezon Wikingów na N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) 2 sezon Wikingów na N To juz tylko cien po dawnej sadze o Ragnarze i swicie. Edytowane 15 Stycznia 2023 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Lilyhammer. Dobry humor. Trafia do mnieWłaśnie skończyłem 3 sezon. Jeden z lepszych jakie widziałem. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Jakoś obejrzałem do końca 1899.To był stracony czas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Tulsa KingMoże nie porywający ale na popołudnie się nada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 (edytowane) „The last of us” miał dziś premierę na HBO. Jestem po pierwszym odcinku. Niby tematyka zombie oklepana ale bardzo fajnie zrobione sceny i efekty. Przyjemnie się oglądało. Ma w sobie trochę falloutowego klimatu. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 „The last of us” miał dziś premierę na HBO. Jestem po pierwszym odcinku. Niby tematyka zombie oklepana ale bardzo fajnie zrobione sceny i efekty. Przyjemnie się oglądało. Ma w sobie trochę falloutowego klimatu. Zapowiada sie ciekawie. Tez jestem po pierwszym odcinku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Po dwóch odcinkach jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Pewnie już było ale przerobiłem HaloFajne jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 „Angielka” - jestem po dwóch odcinkach tego serialu na HBO. Myślę, że może przypaść do gustu nie tylko fanom dzikiego zachodu. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Mamy 3 sezon SKY ROJO. Wymiata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Polecam , niezła obyczajówka z życiową rolą Samuela L.Jacksona https://youtu.be/C_T1IqlQba4 Edytowane 31 Stycznia 2023 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Nowy sezon Faudy. Sceny w brukselskim bloku całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Ja to mecze teraz Good doctor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 „The last of us” miał dziś premierę na HBO. Jestem po pierwszym odcinku. Niby tematyka zombie oklepana ale bardzo fajnie zrobione sceny i efekty. Przyjemnie się oglądało. Ma w sobie trochę falloutowego klimatu.Lubie starego fallouta, 1 i 2 to dla mnie gry totalne. Pozniej juz się od gier odciałem i nie znam nowych wersji, ale po Twoim wpisie obadalem serial i wytrzymalem tylko pół odcinka. Nie dla mnie, wiało nudą właśnie przez te zombie oklepane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jesli ktos gral w gre, to akurat serial dobrze sie trzyma 'materialu zrodlowego' Pewnie dlatego gracze sa mega zadowoleni.Od siebie dodam, szkoda ze HBO nie robi Wiedzmina... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Lubie starego fallouta, 1 i 2 to dla mnie gry totalne. Pozniej juz się od gier odciałem i nie znam nowych wersji, ale po Twoim wpisie obadalem serial i wytrzymalem tylko pół odcinka. Nie dla mnie, wiało nudą właśnie przez te zombie oklepane. Za szybko się zniechęciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jesli ktos gral w gre, to akurat serial dobrze sie trzyma 'materialu zrodlowego' Pewnie dlatego gracze sa mega zadowoleni.Od siebie dodam, szkoda ze HBO nie robi Wiedzmina... Tylko trzeciego odcinka nie polecam… Może wywołać obrzydzenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Trzeci odcinek moim zdaniem piękny. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 13 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2023 Za szybko się zniechęciłeś być moze, ale jak widze ze jednym uderzeniem z klucza francuskiego zabija sie "zombiaka", a potem reszte rozjedza sie autem to trochę dla mnie trąca infantylnością, wiec wylączylem.dla mnie serialem ubiegłego roku był "the bear" polecam, ale ostrzegam, trup nie ściele się gesto Wczoraj zacząłem ogladać "shantaram", serial powstal na podstawie ksiazki, ale po pierwszym odcinku za malo by polecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Hej! Gdzie można obejrzeć "Shantaram" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Hej! Gdzie można obejrzeć "Shantaram" ?Napewno Apple TV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi