Artech Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Moim zdaniem jeden z najlepszych polskich seriali komediowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Serial mega, dawno się tak nie uśmiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Serial zaskakujący pod wieloma względami na plus. Scenografia, kostiumy, muzyka, zdjęcia i co ciekawe obsada aktorska i ich gra bez wsparcia tzw "gwiazd" naprawdę bardzo dobra. Można się pośmiać z nieprostackich tekstów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 23 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Dobry jest polski "serial" o nazwie Powrót. Trochę komediowy, troche życiowy- warto obejrzeć to na Netflix. Końcówka bardzo dobra ???????? Edytowane 23 Grudnia 2023 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Dobry jest polski "serial" o nazwie Powrót. Trochę komediowy, troche życiowy- warto obejrzeć to na Netflix. Końcówka bardzo dobra ????????Serial fajny ale co do końcówki, to się nie zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Krwawe wybrzeże na Netflixie - dla mnie bardzo dobry. Dobrze, że się skusiłem mimo średnich opinii. Dla miłośników męskiego kina pozycja obowiązkowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Serial fajny ale co do końcówki, to się nie zgodzę.Łaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Łaj?Bikous nic się nie wyjaśniło albo ja nie skumałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 27 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 A co polecacie z seriali na Disney plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Polecam Serial o nazwie Tejemnice Polskich Fortun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Polecam Serial o nazwie Tejemnice Polskich FortunMario..... Kaziu,Kaziczku ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Serio? Dla mnie gniot jakich mało. Gra aktorska i dialogi tragiczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Rocznik 2009 na Netfixie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Bukmacher na HBO, można się nieźle ubawić oglądając krótkie 30minutowe odcinki. Serial producentów między innymi "Dwóch i pół". Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Rocznik 2009 na NetfixieKurcze, mam Netflixa ale takiego serialu to mi nie wyszukuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Kurcze, mam Netflixa ale takiego serialu to mi nie wyszukuje ????Sorki.Oczywiście DisneyMam 4 platformy więc się pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Trudny temat, może nie na wspólny wieczór z dziewczyną ale warto: "W niemieckim domu".(ja mam to w DIsney+) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 A ja tak ku rozrywceNowa odsłona Shoguna po 3 odc daje radęNo i 2 sezon Halo ma się już pomału ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 A ja tak ku rozrywceNowa odsłona Shoguna po 3 odc daje radęNo i 2 sezon Halo ma się już pomału ku końcowi Shoguna musze zobaczyc, z tego co slyszalem troche zbyt szybko gonia z materialem w porownaniu do starej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Ogólnie bardzo podobnie. Jestem fanem Clavella i moim zdaniem nowy serial chyba lepiej oddaje klimat powieści. Nie wiem czy wiecie, ale nowy serial nie był kręcony w Japonii ale w Kanadzie. Część na Vancouver Island ( Ucluelet) i w Port Moody ( część metropolii Vancouver gdzie kilka lat mieszkałem :-) )Ogólnie mi się podoba. Liczę że zrealizują Taipana :-) Sent from my Pixel 7a using Tapatalk Edytowane 9 Marca 2024 przez peresada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 "The Gentlemen" na pdst filmu o tym samym tytulePodobnie jak film, serial całkiem fajny tylko mi trochę "gęba" głównego bohatera nie podchodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 31 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 (edytowane) Zajefajny serial w dobrej obsadzie i reżyserii. Polecam j.w. Edytowane 31 Marca 2024 przez grzegorzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Mnie sie podobal Ale w sumie kiedys w gre gralem. https://youtu.be/V-mugKDQDlg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Mnie sie podobal Ale w sumie kiedys w gre gralem. https://youtu.be/V-mugKDQDlgTeż mi się podobał choć tego transa mogli sobie darować. Nawet do mutantów średnio to pasowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Serial Sugar o prywatnym detektywie. Dostępny na Apple TV. Jestem po dwóch odcinkach i na razie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi