MajKar Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Jestem w trakcie 2 odcinka dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 (edytowane) Takiego księcia Buckingham nie znacie.Na ogół księcia kojarzy się jako jednego z bohaterów książki Trzej muszkieterowie Aleksandra Dumasa (ojca), gdzie został przedstawiony jako kochanek królowej Francji Anny Austriaczki.Intryga goni intrygę, a akcja zmienia się jak chorągiewka na wietrze. Na plus aktorzy i scenografia. Z minusów wątek homo.https://www.youtube.com/watch?v=OYI7FtJr20c&ab_channel=STARZ Kryminał w klimacie lat 80-tych Edytowane 11 Maja 2024 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Jestem w trakcie 2 odcinka dzięki za info W odcinku 6 nastąpił u mnie szok. Nie wiem czy dobra zmiana, nie umiem ocenić, na pewno mega zaskakująca. Od tej pory to jakby serial innego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Ród smoka Na czarno: Na zielono: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Panowie prośba - gdzie znajdę Twin Peaks wszystkie odcinki po kolei ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Panowie prośba - gdzie znajdę Twin Peaks wszystkie odcinki po kolei ?Rapideo Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zapowiada się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Ted Lasso na Apple TV. Jestem na trzecim odcinku. Sympatyczny serial o trenerze futbolu amerykańskiego, który zaczyna trenować angielską drużynę piłki nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 (edytowane) Jedna stajnia poziom ten sam: Edytowane 5 Grudnia 2024 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2024 Serial "Gliny" na TVP VOD za darmo polecam. Stara ale jara produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Jedna stajnia poziom ten sam: oglądałem pierwszy i trzeci. środkowego nie znamPierwszy to taki cieniutki. ogląda się na zasadzie zabicia czasu. A trzeci. Cóż,lot nurkowy zalicza część 5,2 wcześniej było całkiem okAle chyba tak ma być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Slow Horses (Kulawe konie) z Garym Oldmanem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 A trzeci. Cóż,lot nurkowy zalicza część 5,2 wcześniej było całkiem okAle chyba tak ma być. Na razie mam mieszane uczucia. Costnera brakuje, całe szczęście jest Beth . Polecam- "Tulsa King" (Stalone rulez ) i Pingwina (Farrell w mistrzowskiej formie). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Z ostatnio obejrzanych mogę polecić:Idź przodem braciehttps://youtu.be/zoYdnz-AWIY?si=kxjv_E9N_G5PDVawSzaleństwohttps://youtu.be/XfvWacZom9o?si=p8DCWDDoCZxS2dWyStamtądhttps://youtu.be/pDHqAj4eJcM?si=EmKlPC_Qr3rbdUhm Edytowane 6 Grudnia 2024 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 (edytowane) Na razie mam mieszane uczucia. Costnera brakuje, całe szczęście jest Beth . Polecam- "Tulsa King" (Stalone rulez ) i Pingwina (Farrell w mistrzowskiej formie). Stalone mi nie leży.Co do Pingwina zgadzam się. Zapewne w Y wolny początek jest spowodowany efektem zbrodni na gubernatorze i ma efekt przysłowiowego bejsbola w łeb. Myślę ze koniec będzie epicki.Landman - to serial o amerykańskim przemyśle wydobywczym. Jak funkcjonuje, jak działa i jakie reguły nim żądzą, sprawia że jest niezmiernie ciekawy. Na dokładkę w prosty i banalny sposób wyjaśnia zielony bełkot, a na dokładkę jest Billy(rola świętego mikołaja moja ulubiona). PS. To serial o prawdziwej Ameryce tej pomiędzy dwoma wybrzeżami. Edytowane 6 Grudnia 2024 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Dzień szakala na Sky Showtime.Po 3 odcinku jest lepiej niż dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Stalone mi nie leży.Co do Pingwina zgadzam się. /ciach/ Landman - to serial o amerykańskim przemyśle wydobywczym. Jak funkcjonuje, jak działa i jakie reguły nim żądzą, sprawia że jest niezmiernie ciekawy. Na dokładkę w prosty i banalny sposób wyjaśnia zielony bełkot, a na dokładkę jest Billy(rola świętego mikołaja moja ulubiona). Zasadniczo się zgadzam, serial przyzwoity, natomiast słowa nafciarza, który bełkocze o śladzie węglowym wiatraków szczerze mnie ubawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Dzień szakala na Sky Showtime.Po 3 odcinku jest lepiej niż dobrzeJest dobry, ale oczekiwałem wyższego poziomu - nadal klasyk z 1973 jest dla mnie poziomem master w tej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 "Ghosts of Beirut" - Apple TV - ja lubię tę tematykę, więc nie jestem do końca obiektywny.Scenarzyści z serialu Fauda (Netflix) - również polecam wszystkie sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Mnie sie podobal Ale w sumie kiedys w gre gralem. https://youtu.be/V-mugKDQDlgZajebisty serial - jeden z najlepszych dla mnie, jakie oglądałem, chyba no.2 po GoT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Wykupiłem Maxa i zacząłem The Wire. Ależ to ma klimat! Serial już swoje lata ma, a nadal niesamowicie wkręca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Wykupiłem Maxa i zacząłem The Wire. Ależ to ma klimat! Serial już swoje lata ma, a nadal niesamowicie wkręca.To potem spróbuj "Więzienie OZ" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 10 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2024 Dodam do listy, chociaż po The Wire mam zamiar obejrzeć Rodzinę Soprano, bo jakoś nigdy nie miałem okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi