Lokityrem Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Myślę, że to pozycja "obowiązkowa" dla każdego rodzica.Obejrzałem, mocnym kinem bym tego nie nazwał, ostatni odcinek miałki. Do obejrzenia, ale bez fajerwerków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Obejrzałem, mocnym kinem bym tego nie nazwał, ostatni odcinek miałki. Do obejrzenia, ale bez fajerwerków.Każdemu się nie dogodzi, więc Masz prawo tak ten serial oceniać. Lecz faktem jest, że ten serial nobilituje obecne społeczeństwa do wyciągnięcia wniosków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Każdemu się nie dogodzi, więc Masz prawo tak ten serial oceniać. Lecz faktem jest, że ten serial nobilituje obecne społeczeństwa do wyciągnięcia wniosków. Typowy angielski problem, ktory wystrzelil w statystykach jakies 10 lat temu i rosnie. Wnioskow nie wyciagneli zadnych. Jedyny pomysl na jaki wpadli to ograniczac sprzedaz nozy. Nie pyklo za pierwszym razem, za drugim, teraz twierdza ze za trzecim to juz napewno sie uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 24 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca Typowy angielski problem, ktory wystrzelil w statystykach jakies 10 lat temu i rosnie. Wnioskow nie wyciagneli zadnych. Jedyny pomysl na jaki wpadli to ograniczac sprzedaz nozy. Nie pyklo za pierwszym razem, za drugim, teraz twierdza ze za trzecim to juz napewno sie uda Mam córkę w UK, i wiem, że z obecnym podejściem "władz" zmierza, to w jednym kierunku. Wyciągajmy wnioski z tego filmu i z tego z czym boryka się część "cywilizowanej" Europy.Dzieci są nasze i tylko nasze! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Już jutro w wielkim stylu na ekrany wraca najlepszy serial ze świata SW: ANDOR S02! Edytowane 22 Kwietnia przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja (edytowane) Glaskupan - wczoraj skończyłem, fajny, mroczny, szwedzkie klimaty....i wątek wędkarski jest Edytowane 26 Maja przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja (edytowane) Glaskupan - wczoraj skończyłem, fajny, mroczny, szwedzkie klimaty....i wątek wędkarski jest A dorzuciłem sobie do listy. Lubię szwedzkie i norweskie ostatnio i koreańskie do mnie trafiają ???? Edytowane 27 Maja przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Duster, całkiem fajny serial na platformie MAX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 14 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Strefa Gangsterów, dobra obsada i klimat filmów Guya Ritchiego jak ktoś lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaqbek Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Strefa Gangsterów, dobra obsada i klimat filmów Guya Ritchiego jak ktoś lubiPotwierdzam, całkiem spoko to wygląda. Szkoda że nie wypuszczają wszystkich odcinków jednocześnie :/Dzisiaj ma być bodajże premiera 3 odcinka, kolejny za tydzień... :/ Edytowane 16 Czerwca przez Jaqbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Potwierdzam, całkiem spoko to wygląda. Szkoda że nie wypuszczają wszystkich odcinków jednocześnie :/Dzisiaj ma być bodajże premiera 3 odcinka, kolejny za tydzień... :/ Ciekawe, 2 tygodnie temu obejrzałem wszystkie 10.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Strefa Gangsterów, dobra obsada i klimat filmów Guya Ritchiego jak ktoś lubiTak,a zakończenie 10 odcinka, wisienka na torcie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaqbek Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ciekawe, 2 tygodnie temu obejrzałem wszystkie 10..Hmm , no ciekawe. To gdzie to oglądałeś ? Ja mam dostęp do SkyShowtime i są tylko 2 odcinki, dziś wskoczył trzeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Hmm , no ciekawe. To gdzie to oglądałeś ? Ja mam dostęp do SkyShowtime i są tylko 2 odcinki, dziś wskoczył trzeci.PrimeVideo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Na primie widzę tylko 3 odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Na primie widzę tylko 3 odcinkiNie wiem ile.jest w Polsce, ja na polskim nie ogladałem. Koniec tematu z.mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 17 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca To ja polecę serial (nie pomylić z filmem): Patriota. Jest na Prime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Jestem w trakcie oglądania i jak na razie wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Jestem w trakcie oglądania i jak na razie wciąga. Przestrzegam, nie oglądajcie, wciągnie, narobi apetytu i zostawi z niczym.Netflix, zakończył produkcję na jednym sezonie.Podobno ze względu na małą oglądalność (pewnie na brak wątków obecnie bardziej poprawnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września (edytowane) serial historyczno- dokumentalny Jacka Międlara, książki też polecam.. Edytowane 24 Września przez Mundurowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi