zetika16 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A ja ponownie oglądam IT CROWD Technicy magicy. Można się pośmiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kompania Braci stare, ale jare! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ruszył 3 sezon Demony Da Vinci. Polecam bo serial mistrzowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 No to jak, kto już jest po Narcos? Ja jestem - bomba serial. Teraz pora na Gomorrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Peaky Blinders... jak ktoś lubi klimat gangsterski... acz inteligentny. http://www.filmweb.pl/serial/Peaky+Blinders-2013-680981 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 No to jak, kto już jest po Narcos? Ja jestem - bomba serial. Teraz pora na Gomorrę. Narcos zobaczyłem w tydzień po premierze:) Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Polecam z zagranicznych Gre o Tron, Vikingowie. Natomiast z naszych rodzimych to Pitbull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Jeszcze chyba nie byl wymieniany a bardzo dobry "Gotham".... czyli miasto Batmana 20lat wstecz Glownym bohaterem (oczywiscie poza nastoletnim Brucem, ktory jeszcze nie wie ze bedzie nietoperzem ;] ) jest mlody detektyw Jim Gordon czyli pozniejszy komisarz w filmowej serii.Wciagajaca fabula. Polecam, mimo ze nie jestem fanem filmów o Batmanie Wysłane z mojego Pentagram Monster przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ash.vs.Evil.Dead - jeśli ktoś się wychował w latach 80-90 zrozumie - ciąg dalszy Martwego Zła, jest jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zobaczcie sobie serial Narcos... Jeden z lepszych jaki oglądałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Obejrzałem pierwsze 3 odcinki. Wolę Banshee czy też Breaking Bad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0 Drżyjmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyquariat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ruszył 3 sezon Demony Da Vinci. Polecam bo serial mistrzowski.Oglądałem dwie pierwsze serie i również polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antyquariat Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Bardzo wysokie recenzje dostał serial Mr. Robot - dostępny od niedawna na VOD NC+. Obejrzałem pierwsze odcinki i jestem miło zaskoczony. Może nie zaczęło się spektakularnie, ale rozwija się ciekawie.Drugą ciekawą propozycją jest Largo. W tym momencie na VOD NC+ jest dostępnych kilka pierwszych odcinków drugiej serii. Nie jest tak powalająca jak pierwsza, ale równie intrygująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Dla zainteresowanych: na Fox comedy powtarzają Trzecią Planetę od Słońca. Dzieje się . Ech gdyby jeszcze gdzieś powtarzali Frasiera...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A ja polecam Pakt z Dorocińskim... na razie 3 odcinki. Naprawdę świetne póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 A ja obecnie oglądam 11 sezon Supernatural, który to serial nie jest w stanie mi się znudzić. Taki durny, że aż zabawny . A wszystkim, którym podoba się Gra o tron, polecam wersję książkową. Znacznie ciekawsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgadzam się co do Paktu. Świetny serial.Czekam na kolejny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdiMar Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Nie wiem czy ktoś już polecał Suits - dla mnie bomba!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 The last kingdom- mimo większego budżetu (podobno) nie dorasta Wikingom do pięt ale to dobra odskocznia pomiędzy sezonami, Z każdym odcinkiem robi się lepiej także polecam zagryźć wargi na pierwszych dwóch trzech odcinkach bo potem jest z górki. Polecam szczególnie niejakiemu Gagonowi...tfu Dragonowi... Dagonowi- nie mylić z Łysym z Brazzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Gorgon widział. Śledzi od pierwszego odcinka.Dzięki.Mam na myśli "The Last Kingdom", nie łysego z Twojego drugiego, ulubionego serialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A tak "baj de łej"... siema Dagon po przerwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Przerwy są bardzo dobre. Człowiek się przyzwyczaja. Skoro już wpadłem, to polecę:http://www.imdb.com/title/tt4206804/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Nie mam ulubionego serialu, ale obecnie zakończyłem: Piraci http://piraci.canalplus.pl/Ray Donovan http://www.hbo.pl/series/ray-donovan-odc-1_-76408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Limitless - kontynuacja filmu. NTZ nowy narkotyk zwiększający możliwości mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi