zenek Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Limitless - kontynuacja filmu. NTZ nowy narkotyk zwiększający możliwości mózgu.Oglądałem wcześniej puszczony film - fajne te dropsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 W serialu więcej humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Miasto Zła. Zajebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a ja odświeżam prison break. dziwne - nie zestarzał się (1 sezon oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 a ja odświeżam prison break. dziwne - nie zestarzał się (1 sezon oczywiście).Racja. Też tak uczyniłem niedawno. 3 sezon w Sonie też ma swój klimat. Zamknięcie i kombinacja.. na wolności to już nie to. Nawet 2 sezon wydawał mi się gorszy od 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Gdzieś czytałem, ze były plany by pociągnąć jeszcze Prison Break... Podobno mieli to kupic izraelczycy i ostatecznie domknąć temat.... Po zakończeniu ostatniego sezonu nie bardzo jednak wyobrażałem sobie jakby to miało wyglądac...Retrospekcja jak w piątym sezonie Zakazanego Imperium?? Na szczescie nic z tego nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 skąd pobieracie odcinki ? Pakt 6 odcinków i koniec ? sciagam i oblukam. Miasto zła sciagam odc 1.3.6 reszty nie ma skąd wziąść ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Tak. Pakt ma 6 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mało mam czasu na seriale, ale z ostatnio oglądanych : "Mr Robot", "Silicon Valley" (który mnie bawi) i chyba po raz 4 z rzędu "Służby specjalne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 The Man in The High Castle. Na podstawie powieści Dicka.O tym co by było gdyby naziści i japońce wygrały II wojnę światową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Z obecnie oglądanych mogę polecić American Crime- dobrze zrobiony, ciekawie rozwijający się dramat psychologiczny- daje duuuużo do myślenia i dobrze się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Polecam Marvels.Jessica.Jones - najlepszy serial z Universum Marvela. Mroczny klimat połączony z klimatem detektywów z lat 30 - sam serial dzieje się po avengersach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przypominam , że to właśnie dzisiaj !"Z Archiwum X", najnowsza świeżynka 2016 na FOX o 21.00 , a jutro o 22.00 odcinek drugi . Będzie się działo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Macie coś do polecenia w klimatach apokaliptycznych, zombie itp.? Oprócz Walking Dead(od 3 sezonu nie da się oglądać) i Fear the walking dead. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Macie coś do polecenia w klimatach apokaliptycznych, zombie itp.? Oprócz Walking Dead(od 3 sezonu nie da się oglądać) i Fear the walking dead.Zobacz "Dominion". Klimaty jak najbardziej związane z Apokalipsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dzięki, sprawdze wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 No nie mogę.. Naprawdę oglądacie tv, reklamy, seriale, cały ten bezmózg etc ? I się chwalicie tym ? Niewiarygodne .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja oglądam na komputerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Co niektórzy lubią sie powtarzać... - jak seriale... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammien Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Polecam Sherlock i oczywiście Doktor House. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Polecam:1) Ray Donovan2) Deadwood3) Shameless4) Gra o Tron5) Penny Dreadfull6) Homeland7) Breaking Bad8) Kompania Braci9) Vikings10) Synowie Anarchii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 A co powiecie o NARCOS ??ja polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Świetny serial, w dwa dni obejrzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 ja ostatnio zaczalem ogladac The Blacklist i Person of Interest, przyjemne czasozabijacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Prawie codziennie,przy obiedzie jestem zmuszany przez żonę do odgladania "Wspaniałe Stulecie" i to by było na tyle w serialach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi