marcos_hc Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Macie coś do polecenia w klimatach apokaliptycznych, zombie itp.? Oprócz Walking Dead(od 3 sezonu nie da się oglądać) i Fear the walking dead.Możesz sprawdzić Z nation. Zakończył się kilka tygodni temu, ale bezproblemowo znajdziesz w necie. Momentami trzyma w napięciu, są naprawdę głupie akcje i śmieszne. Ogólnie takie lżejsze podejście do tematu zombie niż Walking Dead. Z jakichś apokaliptycznych to może jeszcze Falling Skies, kilka sezonów walki ziemian z jakimiś alienami. The Strain jeszcze jest, o jakichś pseudo wampirach ale to już na mega nudę. A z seriali o "normalnych" ludziach i zdarzeniach to Rodzina Soprano! Uwielbiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zmiażdżyłem całe Fargo, film i dwa sezony serialu. Wymiata! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ostatnio obejrzane:Chciałem sobie przypomnieć pewne fragmenty "Zakazanego Imperium" i... wpadłem ponownie . Poleciały wszystkie sezony...Nie wiem, czy wymieniany był tu serial RZYM- 2 sezony- świetny.Dodatkowo ostatnio obejrzałem "Krew Krwi"- sezon2- może być."Instynkt" Vegi- nie ma porównania do Pitt Bulla- po pierwszych odcinkach denerwuje, potem wciąga...Jeśli ktoś lubi klimaty takie lekko noir to polecam, choćby dla widoków (też wędkują , choć to nie o tym), nowozelandzki "Tajemnice Laketop".Wczoraj kupiłem natomiast "Demony da Vinci"- pierwszy sezon nawet fajny- pewnie spadnie w weekend.A w kolejce czeka jeszcze "Ripper Street- tajemnice Kuby Rozpruwacza" .No i nieśmiertelne "07 zgłoś się" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Wczoraj zaczął się drugi sezon "Better Call Saul" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzisiaj powracają Vikingowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nawet nie mow... Caly rok czekalem jak nie wiem na co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jedno słowo. Vinyl. Wgniata w fotel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jedno słowo. Vinyl. Wgniata w fotel.A w kilku słowach można ? Wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 A w kilku słowach można ? Wygląda ciekawie Dużo dobrego rocka. Sporo krwi i seksu. Główny bohater wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Coś nowego pojawiło się "Nocny recepcjonista" Laurie i Hiddleston - może byc coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 The Shannara Chronicles. Coś dla miłośników Władcy Pierścieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Wpadłem przypadkiem na pilot serialu Lucifer. Od razu pociągnąłem kolejne 4 odcinki. Jak na razie to wsio.Serial o tym jak to Lucyfer władał piekłem i postanowił sobie zrobić wakacje na ziemi, jako właściciel klubu nocnego. Dawno nie oglądałem tak fajnego serialu. Edytowane 29 Lutego 2016 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wpadłem przypadkiem na pilot serialu Lucifer. Od razu pociągnąłem kolejne 4 odcinki. Jak na razie to wsio.Serial o tym jak to Lucyfer władał piekłem i postanowił sobie zrobić wakacje na ziemi, jako właściciel klubu nocnego. Dawno nie oglądałem tak fajnego serialu.Oglądam, oglądam. Ale Vinyl lepszy. Bardziej naturalistyczny i mniej bajkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 The Vikings póki co mnie zawodzą... O ile pierwsze 3 serie oglądałem po 3-4 razy minimum, to do 4 serii nie wrócę ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Za to nowi Black Sails miotą, mogą pobić na głowę większość topowych produkcji 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 U Ragnara dopiero zima. Trzeba poczekać na wiosnę. Floki w dybach, bo wyniósł Atestana na Wersal jako króla Ludwika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 @bigrafi Zima zimą, też mam nadzieję, że się rozkręci, ale Vikings już od 3 sezonu, czyli najazdów na Anglię zaczął mi się nie podobać Szkoda, bo dwa pierwsze sezony to oglądałem w każdej wolnej chwili, kłamiąc nawet żonę, że mnie "głowa boli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Fakt. Typową sagę Vikingów z ich wierzeniami, codziennym życiem dużo ciekawiej się oglądało. Teraz doszła jeszcze Francja, wątek Anglii rozdmuchany, ale niestety Ragnar zginie podczas podboju Anglii, więc przygotowują podkład pod to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ale niestety Ragnar zginie podczas podboju Anglii, więc przygotowują podkład pod to. To spoiler czy domysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Fakt historyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Czekaj, czekaj... Ragnarów było iluś pewnie Ale fakt, któryś z nich zginął Myślicie, ze Rolo w ciula wali z Francuzami, czy na serio dyma Ragnara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Od dawna miał chrapkę na tron brata Ale nie zdziwię się jeśli braterska miłość w decydującym momencie weźmie górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Ragnar Lothbrok był jeden, później jego synowie robili zadymkę w Europie.Rollo w historii spiknął się z żabojadami, w serialu nie wiadomo, co wykombinują. Edytowane 1 Marca 2016 przez bigrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dobra, trzeba będzie dzisiaj Vinyla odpalić na Raspberry Pi, bo do Wikingów jeszcze kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ragnar Lothbrok był jeden, później jego synowie robili zadymkę w Europie.Rollo w historii spiknął się z żabojadami, w serialu nie wiadomo, co wykombinują. nie do końca. jest kilka źródeł dotyczących Ragnara i niektóre mówią o kilku postaciach, których dzieje miały się z czasem złożyć w jedną historię (w jednym ze źródeł wskazano nawet, że "Ragnar" i Lothbrok" to dwie różne osoby). Nie wiadomo, która wersja jest prawidłowa. Podboje synów są potwierdzone, ale nie wiadomo, czy ojciec był jeden :-) Na marginesie, nie wierzę w cuda o powrocie Rollo na jasną stronę mocy po wyrżnięciu całej osady Wikingów :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi