NERO Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To fakt,że 4 sezon na razie w porównaniu do poprzednich słabiutki. Zakończenie 3go - wszystkie "rody" Wikingów zjednoczone przeciwko wrogowi. Dobrze się oglądało,jak brat walczy ramię w ramię z bratem ,ojciec przy synu. I ten moment,jak cała rodzina jarla razem szturmuje mury ramię w ramię. W 4 sezonie każdy jest sobie wrogiem,ciągła intryga i zdrady :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 4 sezon House of Cards jest juz dostępny netflix.com Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ostatnio na za... . pl pojawiły się nowe odcinki Ripper Street. Wymiata. Ten mroczny klimat Londynu za czasów rozpruwacza. Klimat House of Cards mnie nie wciągnął. Nasze krajowe polityczne bagienko ciekawsze . I codziennie nowe odcinki. Edytowane 8 Marca 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Włączyłem Vinyla... Oglądałem z żoną i jak zwykle: "weź to wyłącz, już nie mogę tych ćpunów i świecących dupami dziwek oglądać! " pół odcinka minęło... Jak żyć? A na marginesie, jest dobry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 W końcu zaczyna się coś dziać u wikingów... Szkoda, że tak późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Vinyl klasa, stary dobry NEW YORK DOLLS Edytowane 19 Marca 2016 przez Tomek TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mogę polecić Sons Of Anarchy - kończę właśnie 3 sezon W tydzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 później jest już tylko gorzej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Banshee wróciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Banshee wróciło. Zaraz zaczynam oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Banshee wróciło.Nieźle się zapowiada. Tylko trochę przewidywalne . FullHD na c...plVikings się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybnycasanova Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja nie oglądam m jak miłość od kiedy hanka zgineła w kartonach, to był wielki cios 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 ja nie oglądam m jak miłość od kiedy hanka zgineła w kartonach, to był wielki cios Nie zorientowałeś się jeszcze, że w Cafe nie rośnie licznik postów? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nie wiem czy już było...Ja mogę polecić skandynawska produkcje "Bron / Broen"o polskim tytule "most nad Sundem".Wyszły chyba trze sezony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W klimacie twardej SF polecam The Expanse, trzyma poziom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Gra o tron ruszyła. Na razie Banshee i Vikingowie rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 No nareszcie! 6 sezon gry o tron dla mnie serial numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Orange is the new black -zaliczony,całkiem przyjemnie się ogladało.Teraz też skończyłem Utopię i liczę na nowe sezony.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 ,,Gomorra" sezon 1 (12odc.)Serial o neapolitańskiej mafii.Świat korupcji, handlu narkotykami i morderstw. Wojny między klanami rodziny Sovastano i Ciro.Świtna gra aktorska i bardzo dobra fabuła.Serial nagrodzony wieloma nagrodami.Panowie oglądać, bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Preacher to najbardziej pokręcony serial jaki oglądałem. Pod tym względem Banshee czy Breaking Bad nie urasta mu do pięt.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Zazdroszcze Wam wolnego czasu ???? Dla mnie serialem Tysiaclecia musi pozostac Kloss...zreszta naprawde dobrze zrobiony ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jest coś nowego i wartego uwagi. Animal Kingdom. I coś bardzo specyficznego. Cucumber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Ciekawie zapowiada się Stranger Things.Outcast też spoko dla kogoś kto lubi demoniczne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Idzie nowe. Korzenie. Mocny film. Kunta Kinte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Nowość to "Worek Kości" z Piercem Brosnanem. Według Stephena Kinga. Wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi