croock Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Silicon Valley Rozkręca się powoli, ale dość sympatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Już niedługo 2 sezon narcos http://datapremiery.pl/narcos-sezon-2-season-2-premiera-serialu-10617/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Mr. Robot. Na początku fajny serial o hakerach, ale potem chory umysł itp. Jest ciężar. POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Widział ktoś Making A Murderer? Podobno rewelacja. Chyba dzisiaj zacznę chociaż 1 odcinek. I zrobiony trochę jak dokument na faktach. Ray Donovan- niezłe kino. 1 sezon widziałem. Ja polecam Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez Riqelme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Narcos wrócił. I rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Z ostatnich godne polecenia:Stranger Things- Genialne, świetny klimat lat 80, próbują wyjaśnić tajemnice zaginięcia chłopca, wciąga jak kleń wiśnie.Night Off- Detektywistyczno prawniczy, chłopak budzi się u dziewczyny u której spędził noc i odkrywa że jest martwa, wrabiają go w morderstwo itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Serial Pakt, wkrótce ma się pojawić 2 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Low Winter Sun. Bardzo dobry kryminał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Mr. Robot. Na początku fajny serial o hakerach, ale potem chory umysł itp. Jest ciężar. POLECAM! z Żoną ciągniemy właśnie drugi sezon, czasem myślę, że jestem za głupi , ale serial jest naprawdę dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) z Żoną ciągniemy właśnie drugi sezon, czasem myślę, że jestem za głupi , ale serial jest naprawdę dobryOglądam teraz.:-) Edytowane 23 Września 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 z Żoną ciągniemy właśnie drugi sezon, czasem myślę, że jestem za głupi , ale serial jest naprawdę dobryJa odpuściłem. Ciężar jest ale raczej szukam czegoś bardziej dla odprężenia.Poza tym hakerzy itp. to już nie moje pokolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 w tym serialu, hacerka, to tylko luźna podstawa do opowiedzenia o zupełnie czymś innym, zwłaszcza ostatnie odcinki 1-sezonu , a drugi, to już po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nie lubię za bardzo spiskowej teorii świata. To wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Drugi sezon na początku jakoś mnie nie zwalił, bo faktycznie za dużo jazdy na ekranie było z jego głową, ale tak mnie wciągnął, że czekam bardziej jak na Narcos i Vikings razem wziętych :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Quarry, nowy serial. Na razie wyszły 2 odcinki ale już zdążył mnie wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Dla tych co lubią klimaty "The Last Ship" . "Last Resort" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ostatnio widziałem "The night of" polski tytuł "Długa noc" . Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 "Killjoys". Kosmiczna przygodówka, sprawnie zrealizowana, z fajnymi postaciami. Bez szaleństw, ale zdecydowanie da się oglądać. "Dark Matter". Jeśli ktoś oglądał "Stargate Universe" i się spodobało, to tu jest podobny klimat. Pozycja obowiązkowa dla miłośników SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Jutro startuje Westworld na HBO. Może być ciekawie min z A,Hopkinsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Daredevil- nadspodziewanie dobry jak na serial o superbohaterze. Ok jako zapchajdziura. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Mowy serial Westworld - połączenie SciFi z westernem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Oglądał ktoś polski serial "Belfer" ? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Stranger Things- jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem. W dwa wieczory zrobiłem sezon bo nie dało się przestać, żeby nie robota to pyknąłbym na raz https://www.youtube.com/watch?v=XWxyRG_tckY Edytowane 4 Października 2016 przez Hesher 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Netfix rozwala wszystko. Właśnie przyszedł następny mroczny Marvel Luke Cage.Nastęne w kolejcedo sprawdzenia czy warto oglądać - Zabójcza broń, Macgayver,I ASH powrócił - s02 ash vs evil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi