coma Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ragnar powrócił. Powrócił ze sznurem kupionym na aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Fajne fantasy. into_the_badlands_kraina_bezprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ragnar powrócił.Daleko temu serialowi do pierwszych dwóch sezonów. 4 oglądnąłem tylko z nostalgii. Niczym nie zachwycał, wręcz był nudny i naciągany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Daleko temu serialowi do pierwszych dwóch sezonów. 4 oglądnąłem tylko z nostalgii. Niczym nie zachwycał, wręcz był nudny i naciągany...Również mam podobne wrażenia. Często jest, że dalsze sezony to już nie TO.. ale w tym przypadku regres jest bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Westworld zakończenie rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 przed chwilą obejrzałem 9-ty i siadam do finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 przed chwilą obejrzałem 9-ty i siadam do finału Czy ja wiem. Trochę nużący . Jednak Breaking Bad czy Banshee wymiatają bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dobra... Po pełnym moich rozczarowań sezonie IV, muszę przyznać, że Vikingi wracają do formy, a scenarzyści chyba zrozumieli, iż ludzie chcą Vikingów, a nie mody na sukces 1100 lat wstecz. Po wczorajszym odcinku znów czekam na sagę, a to naprawdę mi się nie zdarzało ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nocny recepcjonista - całkiem fajny serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Dokładnie, Wikingowie wracają do formy. Znowu jest ten efekt,ze nigdy nie wiesz co się wydarzy w kolejnym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Idzie Taboo z Tomem Hardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 o czym to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 XIX wiek, Londyn, brudny biznes, kompanie handlowe itp. Może być coś ciekawszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Jest już coś takiego. Ripper Street. The Frankenstein Chronicles to też Londyn o ile dobrze pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No i Peaky Blinders, ciut później. 50 na 50, Londyn i Birmingham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jestem po pierwszym odcinku The OA. Wciąga Klimat trochę podobny do Stranger Things. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Polecam. Gangsterskie wstawki Van Zandta kładą na łopatki nie tylko fanów kina gangsterskiego. A jak ktoś lubi klasyki o mafii to będzie wył ze śmiechu https://www.youtube.com/watch?v=bfRgVbp9gSY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No limit.Nie wiem, czy już ktoś to polecał. Fanom twórczości Luc'a Benssona polecać nie trzeba Właśnie znalazłem i to za jednym zamachem dwa sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Od jutra na HBO o 20.10 "Młody papież" Paolo Sorrentino . Powtórka . Niech tytuł Was nie zwiedzie - prawdziwa uczta dla oka , ucha i ducha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 a jak "Orphan Black" ? nikt nie chciał pomóc, to sam musiałem się przekonać, przeleciałem 4 sezony w dwa tygodnie, mi się podoba, nie bez wad, ale czuć europejską rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie wiem czy się pojawiło- Black Mirror. Lekkie thrillery, budzące grozę i niepokój wizję niedalekiej przyszłości. Pierwsze dwa sezony świetne. niestety mój stary Popcorn Hour odtwarza mi tylko pierwszy sezon (jedyna kopia 720p jaką udało mi się ściągnąć), a na kompie nie umiem oglądać, mocno dołujący i mądry, naprawdę świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pewnie znajdzie się malkontent,któremu się nie będzie podobało,ale jeśli ktoś lubi kino obyczajowe to zdecydowanie polecam This is us. Mądry ,życiowy serial bez pretensjonalnego zadęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Właśnie oglądam powtórnie True Detective. Wgniata w fotel.Dla mnie to top. Na równi z Breaking Bad i Banshee.No Limit to nie moje klimaty. Mało mroczny i sporo bajdurzenia. Edytowane 13 Stycznia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Nowa produkcja netflix: OA Mnie wciągnęło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Od ostatniego wpisu tutaj zdążyłem obejrzeć cały sezon OA Podtrzymuję i nadal polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi