Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to top. Na równi z Breaking Bad i Banshee.

ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial.  da się to dalej oglądać?

wcześniejsze sezony - mistrzostwo.

Od ostatniego wpisu tutaj zdążyłem obejrzeć cały sezon OA :) Podtrzymuję i nadal polecam ;)

:) 

Nie zauważyłem Twojego wpisu. :)

Obejrzałem wczoraj kilka odcinków i faktycznie mnie wciągnął to tak jakoś odruchowo tu wrzuciłem. :) 

• Like 1

ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial.  da się to dalej oglądać?

wcześniejsze sezony - mistrzostwo.

Dałem radę . warto.

:)

Nie zauważyłem Twojego wpisu. :)

Obejrzałem wczoraj kilka odcinków i faktycznie mnie wciągnął to tak jakoś odruchowo tu wrzuciłem. :)

Gdzie można obejrzeć?

Od kilku lat trochę seriali w wolnych chwilach obejrzałem. Oto kilka tytułów po, które warto moim zdaniem sięgnąć.

Boardwalk Empire

Breaking Bad

Broadchurch

Bron / Broen

Californication :P

Dexter

Gomorrah

Hannibal

House

House of Cards (US)

Luther

Mr. Robot

Narcos

Peaky Blinders

Rome

Sons of Anarchy

Suits

The Pacific

The Shield

The Sopranos

Vikings

W najbliższym czasie biorę się za Justyfield i The Missing.

• 2 tygodnie później...

Tak też się zapowiadał.

Zbieram odcinki, żeby cały sezon obejrzeć w jeden weekend. Nie lubię czekać tydzień na kolejny epizod ;)

Vikings 4ty sezon skończony, czekam na House of Cards

A jak rozumiesz ostatnią scenę Wikingów? Kim jest ten ksiądz według Ciebie?:)

Ale bez ragnara to juz nie bedzie tak dobry serial moim zdaniem.

True... to true... szczególnie, bez Ragnar to się skończył po 2 max po 3 sezonie.

Gdy przed śmiercią sobie przypominał życie i widać było jego młodość z 1 sezonu to aż człowiek sobie z przyjemnością ten okres przypominał....

oglądałeś how to get away with murder? pierwszy sezon (lub pierwsze 2 sezony, nie pamiętam; w każdym razie pierwsza zamknięta historia) super. później telenowela.

Edit: spróbuj też dextera :-) po pierwszym odcinku lub dwóch zobaczysz, czy to Twój klimat.

Edytowane przez croock