croock Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dla mnie to top. Na równi z Breaking Bad i Banshee. ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial. da się to dalej oglądać? wcześniejsze sezony - mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 skoro mowicie ze OA jest ok to sciagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Od ostatniego wpisu tutaj zdążyłem obejrzeć cały sezon OA Podtrzymuję i nadal polecam Nie zauważyłem Twojego wpisu. Obejrzałem wczoraj kilka odcinków i faktycznie mnie wciągnął to tak jakoś odruchowo tu wrzuciłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial. da się to dalej oglądać? wcześniejsze sezony - mistrzostwo. Dałem radę . warto. Nie zauważyłem Twojego wpisu. Obejrzałem wczoraj kilka odcinków i faktycznie mnie wciągnął to tak jakoś odruchowo tu wrzuciłem. Gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 iitv. http://iitv.pl/the-oa/s01e01-homecoming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja oglądałem na cda:http://www.cda.pl/video/1157101a6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Od kilku lat trochę seriali w wolnych chwilach obejrzałem. Oto kilka tytułów po, które warto moim zdaniem sięgnąć.Boardwalk EmpireBreaking BadBroadchurchBron / BroenCalifornication DexterGomorrahHannibalHouseHouse of Cards (US)LutherMr. RobotNarcosPeaky BlindersRomeSons of AnarchySuitsThe PacificThe ShieldThe SopranosVikings W najbliższym czasie biorę się za Justyfield i The Missing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Taboo. Wymiata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Serial _"Kości" jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Taboo. Wymiata. Potwierdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Serial _"Kości" jest spoko.Pewnie bym obejrzał ale kilkanaście sezonów po ponad dwadzieścia odcinków z M jak Miłość mi się kojarzy lub Dynastią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 gra aktorska na podobnym poziomie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 I kultowe Alternatywy 4 ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Taboo. Wymiata.Tak też się zapowiadał.Zbieram odcinki, żeby cały sezon obejrzeć w jeden weekend. Nie lubię czekać tydzień na kolejny epizod Vikings 4ty sezon skończony, czekam na House of Cards 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Tak też się zapowiadał.Zbieram odcinki, żeby cały sezon obejrzeć w jeden weekend. Nie lubię czekać tydzień na kolejny epizod Vikings 4ty sezon skończony, czekam na House of CardsA jak rozumiesz ostatnią scenę Wikingów? Kim jest ten ksiądz według Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Cholera go wie. Pewnie jakis saski odpowiednik ragnara. I w kolejnych sezonach bedzie wojna z mlodymi.Ale bez ragnara to juz nie bedzie tak dobry serial moim zdaniem.Obym sie mylil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ale bez ragnara to juz nie bedzie tak dobry serial moim zdaniem. True... to true... szczególnie, bez Ragnar to się skończył po 2 max po 3 sezonie. Gdy przed śmiercią sobie przypominał życie i widać było jego młodość z 1 sezonu to aż człowiek sobie z przyjemnością ten okres przypominał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Oglądnołem "Belfra" polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dla mnie ,, Belfer" słaby. Bardziej polecam ,,Pakt" dwie serie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiaze00 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 The Walking dead - swiat ogarnol wirus-zombie.Poniedzialki tv Fox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Wiadomo, gust jest jak dupa, każdy ma swój, ale zadziwia mnie fenomen tego serialu. W mojej opinii tandeta pod względem fabuły, gry aktorskiej, efektów...a tyle odcinków i taka oglądalność Ja nie zdzierżyłem pierwszego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Może "Klan"....nie,bez Ryśka to nie to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cholera, nie ma co oglądać.Może ktoś poleci serial z klimatem Banshee, Breaking Bad czy True Detective.Druga seria True Detective do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) oglądałeś how to get away with murder? pierwszy sezon (lub pierwsze 2 sezony, nie pamiętam; w każdym razie pierwsza zamknięta historia) super. później telenowela. Edit: spróbuj też dextera :-) po pierwszym odcinku lub dwóch zobaczysz, czy to Twój klimat. Edytowane 10 Lutego 2017 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi