Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Fargo? Zacznij jednak od filmu ;) Łatwiej troszkę się potem połapać.

Film oglądałem nie raz. Kosmos.

Pierwszą serie również. Później już gorzej.

Andrzej polecam the killing, broadchurch, most nad sundem.

No i hannibal ma fajny klimat, nawet flyfishing sie przewija ;-)

A ze starszych the shield, the wire

The Killing oglądałem. Niezły. Hannibal to jednak nie mój klimat. Pierwsza seria dobra a później to już tylko gorzej. 

Resztę zalukam. Dzięki.

Tylko gdzie to obejrzeć? CDA i Zalukaj milczy na temat Broadchurch, Most nad Sundem, The Shield i  The Wire.

Na razie Banshee odświeżam. To jest to.

Edytowane przez godski

ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial.  da się to dalej oglądać?

wcześniejsze sezony - mistrzostwo....

Cholera, nie ma co oglądać.

Może ktoś poleci serial z klimatem Banshee...

Skuszony różnymi zachwytami ściągnąłem Banshee. Właśnie kończę, więc już mogę powiedzieć, że "kupa" to jednak jak nic nie powiedzieć :)

• Like 2

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Skończyłem sezon taboo, kurczę zawiodłem się, nie porwał mnie. Ale czekam na kontynuację.

Andrzej a peaky blinders oglądałeś ?

Dla mnie "Peaky Blinders" to jedna z najciekawszych pozycji serialowych ostatnich lat ( choć oczywiście o gustach się nie dyskutuje  :) ) . Począwszy od fabuły , przez realizację i ujęcia , scenografię , grę aktorską ( Cilliam Murphy jako Thomas Shelby rewelacyjny ) na muzyce skończywszy to wciągająca opowieść i super realizacja . Pierwsze dwa sezony miałem nagrane i ciężko było pójść do roboty  ;) . Na trzeci sezon czekałem z ogromną niecierpliwością taką , jak teraz czekam na kolejny . Polecam !

• 2 tygodnie później...

Dla mnie "Peaky Blinders" to jedna z najciekawszych pozycji serialowych ostatnich lat ( choć oczywiście o gustach się nie dyskutuje  :) ) . Począwszy od fabuły , przez realizację i ujęcia , scenografię , grę aktorską ( Cilliam Murphy jako Thomas Shelby rewelacyjny ) na muzyce skończywszy to wciągająca opowieść i super realizacja . Pierwsze dwa sezony miałem nagrane i ciężko było pójść do roboty  ;) . Na trzeci sezon czekałem z ogromną niecierpliwością taką , jak teraz czekam na kolejny . Polecam !

Dzięki za polecenie. Wciąga niesamowicie.

Oglądam równolegle "The Last Kingdom" ale to inna liga.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...