tpe Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Fargo? Zacznij jednak od filmu Łatwiej troszkę się potem połapać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Andrzej polecam the killing, broadchurch, most nad sundem.No i hannibal ma fajny klimat, nawet flyfishing sie przewija ;-)A ze starszych the shield, the wire Edytowane 10 Lutego 2017 przez thug 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 the killing spoko.hannibal też do końca 1go sezonu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Fargo? Zacznij jednak od filmu Łatwiej troszkę się potem połapać.Film oglądałem nie raz. Kosmos.Pierwszą serie również. Później już gorzej. Andrzej polecam the killing, broadchurch, most nad sundem.No i hannibal ma fajny klimat, nawet flyfishing sie przewija ;-)A ze starszych the shield, the wireThe Killing oglądałem. Niezły. Hannibal to jednak nie mój klimat. Pierwsza seria dobra a później to już tylko gorzej. Resztę zalukam. Dzięki. Tylko gdzie to obejrzeć? CDA i Zalukaj milczy na temat Broadchurch, Most nad Sundem, The Shield i The Wire. Na razie Banshee odświeżam. To jest to. Edytowane 11 Lutego 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Online nie ogladam, wiec nie podpowiem. Ale na chomiku itp. pewnie do znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Pebx.pl idzie wszystko bezpiecznie ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 ja byłem zauroczony Banshee, ale przerwałem na samym początku tego sezonu, w którym krwawo szukali łysego. miałem wrażenie, że to już przesada, nawet jak na ten serial. da się to dalej oglądać? wcześniejsze sezony - mistrzostwo.... Cholera, nie ma co oglądać.Może ktoś poleci serial z klimatem Banshee...Skuszony różnymi zachwytami ściągnąłem Banshee. Właśnie kończę, więc już mogę powiedzieć, że "kupa" to jednak jak nic nie powiedzieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Dzisiaj na Fox'ie o 22.00 "Legion" część druga , o 20.45 przypomnienie pierwszej części . Po zeszłotygodniowym prologu , jak na razie jest dobrze - x-meni w zupełnie innej niż marvell'owska wizji ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Legion mi zupełnie nie podchodzi. Nie moje klimaty.U mnie Taboo teraz rządzi.Outsiders może być na deser. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Rzeczywiście , po trzecim odcinku rozczarowuje - ciągła psychoanaliza i wycieczki w przeszłość głównego bohatera stają się męczące . A "Tabu" już wkrótce na HBO . No i w marcu drugi sezon "Fortitude" na Ale Kino . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Frontier - nowy serial Netfixa XVIIIw w Kanadzie. Jason Momoa w roli trapera walczącego z Imperium. Jak na razie jeden z lepszych w tym roku. Moim zdaniem lepszy niż Taboo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Frontier - nowy serial Netfixa XVIIIw w Kanadzie. Jason Momoa w roli trapera walczącego z Imperium. Jak na razie jeden z lepszych w tym roku. Moim zdaniem lepszy niż Taboo.Faktycznie, niezły. Ale moim zdaniem Taboo lepszy. Bardziej mroczny. Kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Pustkowie - czeski serial w HBO.Kryminał 'małomiasteczkowy", coś jak Belfer, tylko lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Faktycznie, niezły. Ale moim zdaniem Taboo lepszy. Bardziej mroczny. Kwestia gustu.Skończyłem sezon taboo, kurczę zawiodłem się, nie porwał mnie. Ale czekam na kontynuację. Andrzej a peaky blinders oglądałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Obejrzałem pierwszy odcinek Iron Fist. Fajny, ciekawie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Polecam bardzo dobre kinohttps://youtu.be/ksp3_QnWAm8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Skończyłem sezon taboo, kurczę zawiodłem się, nie porwał mnie. Ale czekam na kontynuację. Andrzej a peaky blinders oglądałeś ?Dla mnie "Peaky Blinders" to jedna z najciekawszych pozycji serialowych ostatnich lat ( choć oczywiście o gustach się nie dyskutuje ) . Począwszy od fabuły , przez realizację i ujęcia , scenografię , grę aktorską ( Cilliam Murphy jako Thomas Shelby rewelacyjny ) na muzyce skończywszy to wciągająca opowieść i super realizacja . Pierwsze dwa sezony miałem nagrane i ciężko było pójść do roboty . Na trzeci sezon czekałem z ogromną niecierpliwością taką , jak teraz czekam na kolejny . Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 He he, nawet w snach nie śniłem, że taki wątek na jb jest Ja oglądałem dwa, ale nie do końca A w pamięci pozostał mi tylko odrobinę Skazany na śmierć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dla mnie "Peaky Blinders" to jedna z najciekawszych pozycji serialowych ostatnich lat ( choć oczywiście o gustach się nie dyskutuje ) . Począwszy od fabuły , przez realizację i ujęcia , scenografię , grę aktorską ( Cilliam Murphy jako Thomas Shelby rewelacyjny ) na muzyce skończywszy to wciągająca opowieść i super realizacja . Pierwsze dwa sezony miałem nagrane i ciężko było pójść do roboty . Na trzeci sezon czekałem z ogromną niecierpliwością taką , jak teraz czekam na kolejny . Polecam !Dzięki za polecenie. Wciąga niesamowicie.Oglądam równolegle "The Last Kingdom" ale to inna liga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Polecam Into The Badlands.Inne klimaty ale daje radę. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Co tu tak cicho. Kraina Bezprawia niezła.Pojawił sie też nowy faworyt. Amerykańscy Bogowie. Niezłe klimaty i ten czarny charakter z DeadWood w obsadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Peaky Blinders! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Peaky Blinders!To juz dawno obejrzane. Było w tym wątku. Rzeczywiście dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 dla mnie nowość ;-) zaraz w raca house of cards. i tak wygląda na to, że wszystko co się pojawi, będzie tylko wypełniaczem czasu przed Wiedźminem Netflixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 To juz dawno obejrzane. Było w tym wątku. Rzeczywiście dobre.Wszystkie sezony? Bo pierwszy faktycznie niezły ale w trakcie drugiego już odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi