Bartas93 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 obczajcie sobie stranger things Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Twin Peaks...powrócił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Opowieść Podręcznej. Bardzo na czasie. Polecam dać do obejrzenia swoim damom.Ciężkie klimaty, nie dla wszystkich, Edytowane 30 Maja 2017 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Dzięki Godski za polecenie, zaje serial, na czasie! Na mnie ostatnio zrobiło wrażenie 'Pozostawieni". Jest co oglądac bo trzy sezony, niektóre odcinki 10/10.http://www.filmweb.pl/serial/Pozostawieni-2014-684445 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Ripper Street powrócił w wyśmienitej formie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Na jakiej stronce oglądasz Ripper Street? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 The Genius mogę polecić. Ciekawie i z humorem pokazany kawałek życia jednego z najgenialniejszych ludzi wszech czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Na jakiej stronce oglądasz Ripper Street?Zalu..j. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 a ja aktualnie odświeżam stare Twin Peaks. zestarzało się wprawdzie, ale z urokiem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak gdzie pojawi się w sieci nowy odcinek proszę o sygnał. Zaczął się nowy sezon "The Last Ship" . Trochę to wszystko sztuczne ale za to widowiskowe i wciąga. Edytowane 27 Sierpnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dzięki Godski za polecenie, zaje serial, na czasie! Na mnie ostatnio zrobiło wrażenie 'Pozostawieni". Jest co oglądac bo trzy sezony, niektóre odcinki 10/10.http://www.filmweb.pl/serial/Pozostawieni-2014-684445"Pozostawieni" to dziwny serial . Ale dobry , ze świetnym klimatem i muzyką . No i sam pomysł ... W każdym bądź razie pierwszy sezon oglądało się niełatwo , drugi już ekstra jeśli przyjęło się samą konwencję i narrację a trzeci , finałowy , absolutnie rewelacyjny . Ostatni odcinek rozwalił system . Polecam . Nie jest to kino akcji jakby co . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Trzeci sezon Narcos za mną. Wyrywa z butów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Trzeci sezon Narcos za mną. Wyrywa z butów.O raju a ja nic o tym nie wiem..Pewnie obejrze w 2 dni dzieki za info.. Obok breaking bad i demony da vinci jeden z lepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Most na Sundem... polecam jeśli ktoś lubi skandynawskie, chłodne klimaty. http://www.filmweb.pl/serial/Most+nad+Sundem-2011-603823 Edytowane 11 Września 2017 przez AdasCzeski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Polecam "Animal Kingdom" nie jest zbyt popularny ale całkiem fajnie się ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Rodzina Warrenów Fargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Most na Sundem... polecam jeśli ktoś lubi skandynawskie, chłodne klimaty. http://www.filmweb.pl/serial/Most+nad+Sundem-2011-603823widziałem pierwsze odcinki. fajne. zwłaszcza motyw z zabójstwem dosłownie na granicy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Złoto gujany - fajny klimat jak z książek Zyka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Złoto gujany - fajny klimat jak z książek Zyka. Fakt, niezły.Z nowych pozycji polecam "The Sinner". Mroczny, pokręcony kryminał. Wciąga. Za pierwszym zamachem 7 części obejrzałem i z niecierpliwością na finał czekam.Z kontynuacji wartych obejrzenia - Outlander. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 27 października wychodzi pierwszy odcinek drugiej serii Stranger Things. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Chyba nie było jeszcze polecane - The Following. 3 sezony bardzo dobrego serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Z nowych seriali,świetne są Ozark oraz Mr.Mercedes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Trzeci sezon Narcos za mną. Wyrywa z butów.Nie moze byc ,bez Pabla? Nacros to dla mnie numer jeden wśród seriali no moze na równi z pierwsza częścią True Detective . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Obejrzałem 2 odcinki trzeciej serii Nacros ale bez tlumaczenia dialogów w jez Hiszpańskim .Macie jakies namiary gdzie mozna obejrzeć z tłumaczeniem tychże dialogów Edytowane 4 Października 2017 przez Prime 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi