woblery z Bielska Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Tutaj:http://filmy.to/serial/Narcos-2015_s03e01,5056,b6pk7k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Obejrzałem 2 odcinki trzeciej serii Nacros ale bez tlumaczenia dialogów w jez Hiszpańskim .Macie jakies namiary gdzie mozna obejrzeć z tłumaczeniem tychże dialogów Ja z napisami oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 ... może to niezbyt odpowiednie miejsce, ale... "czterdziestolatek": https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1599331233422493&set=a.250588781630085.64246.100000368964983&type=3 - jeśli to prawda to jakoś tak smutnoooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 ... dzisiaj wygląda już tak: https://warszawawpigulce.pl/tak-naprawde-wyglada-grob-czterdziestolatka-wyjasniamy/... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 O, tego to ja się nie mogę doczekać... Oby nie zjepsuli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 nikt jeszcze nie pisał o Mindhunter :-) ?daje radę! choć moim zdaniem trochę dla pasjonatów tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 nikt jeszcze nie pisał o Mindhunter :-) ?daje radę! choć moim zdaniem trochę dla pasjonatów tematu.Pierwsze dwa odcinki niezbyt wciągające,nie wiem czy dalej oglądać czy jednak coś innego zacząć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 zależy, czy jesteś pasjonatem tematu ???? jak liczysz na sensacyjny serial o sciganiu seryjnych zabójców, to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Oglądnąłem 1 odc. serialu Valor. Sam serial nie powala na kolana, ale ma jeden niezaprzeczalny WALOR Kto oglądnie, na pewno przyzna mi rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Suburra: La serie (Serial TV 2017- ) i fantastyczna rola Spadino Anacleti (Giacomo Ferrara) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Subburra ( film ) to też jeden z lepszych filmów swojego gatunku jaki ostatnio oglądałem.Dobre role, muzyka, klimat.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 nikt jeszcze nie pisał o Mindhunter :-) ?daje radę! choć moim zdaniem trochę dla pasjonatów tematu.Właśnie skończyłem oglądać pierwszy i na razie jedyny sezon. Mnie Mindhunter wciągnął. Dzięki za polecenie. Teraz biorę się za Ozark, zobaczę czy to coś dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 No i obejrzałem dwa odcinki Ozark i już wiem, że będę oglądał kolejne. Trochę przypomina mi Breaking Bad. Są też drobne motywy wędkarskie (np. wpychanie ryby w obiektyw aparatu ). Polecam zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ogląd ktoś serial iZombie, dziś coś takiego znalazłem zapowiada się nieźle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Strike Back powrócił. Nowi bohaterowie, nowe wyzwania. Zabieram się do oglądania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Ktoś śledzi nowy sezon Belfra? Edytowane 7 Listopada 2017 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ktoś śledzi nowy sezon Belfra?Z netu. Niespójny, nielogiczny, b. odbiegający od 1 sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Też mam takie zdanie. Z dobrego 1 sezonu niewiele zostało. Tragiczne dialogi i jakby kiepska gra Stuhra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Moim zdaniem zarówno pierwszy jak i drugi sezon (po 3 odcinkach) bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Za to wataha super... Tylko teraz problem ze znalezieniem online... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 A Belfra gdzie mozna online jestem po 2 czesci true detective - sredni ale nie beznadziejny ,za to pierwsza czesc -super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Drugi sezon Stranger Things bardzo fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 A Belfra gdzie mozna online jestem po 2 czesci true detective - sredni ale nie beznadziejny ,za to pierwsza czesc -super.Za..j . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dzieki - najciemniej pod latarnia Wataha-1sezon tez bym obejrzał jak by bylo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Z watahom problem od zeszłego weekendu... Zabrali się coś za streamy... Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi