SID Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Film dla całej rodziny. https://www.cda.pl/video/1981647ea?wersja=720p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Powróciła "Czarna lista". Dobrze, że odpuścili pomysł z "Odkupieniem", bo była to całkowita porażka. "Lista" to James Spader, grający Raymonda "Red" Reddingtona, bez tej postaci serialu nie ma kto utrzymać. Za to oglądając popisy aktorskie Jamesa Spadera, bawię się doskonale, usiłując dociec, czy grany przez niego bohater jest bardziej psychopatą, czy też socjopatą. Chyba sam scenarzysta tego nie wie, gdyż liczne mylne tropy wskazują to na jedną, to na drugą dewiację. Ale to nie jest tak naprawdę najistotniejsze, Najciekawsza jest obserwacja, jakiego tym razem sposobu użyje geniusz zła, by pozbyć się konkurencji i samemu wymiksować z odpowiedzialności za swoje czyny. Antypatycznego Reddingtona, granego przez Spadera - nie sposób nie lubić i mu nie kibicować. Aktorsko majstersztyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Film dla całej rodziny. https://www.cda.pl/video/1981647ea?wersja=720phttps://fili.tv/film/cudowny-chlopak-2017/8987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @SID, przyjacielu, mam prośbę. To jest wątek poświęcony serialom (zwykle tytuł wątku sugeruje, jakiemu tematowi jest poświęcony). Powtórzę jeszcze raz, serialom. Jeśli jeden i ten sam film linkujesz dwa razy, to nie jest serial. Nie będzie nim nawet wtedy, gdy link podasz pięćdziesiąt trzy razy. Film to jest film, a serial to serial Jeśli zechcesz zaproponować (lub wręcz przeciwnie) jakiś serial, to jest to właściwe miejsce. Dla filmów polecam inny wątek, choćby ten:http://jerkbait.pl/topic/11050-ale-kino 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 @SID, przyjacielu, mam prośbę. To jest wątek poświęcony serialom (zwykle tytuł wątku sugeruje, jakiemu tematowi jest poświęcony). Powtórzę jeszcze raz, serialom. Jeśli jeden i ten sam film linkujesz dwa razy, to nie jest serial. Nie będzie nim nawet wtedy, gdy link podasz pięćdziesiąt trzy razy. Film to jest film, a serial to serial Jeśli zechcesz zaproponować (lub wręcz przeciwnie) jakiś serial, to jest to właściwe miejsce. Dla filmów polecam inny wątek, choćby ten:http://jerkbait.pl/topic/11050-ale-kinoNa usprawiedliwienie dodam, że wstawiłem link dwukrotnie, gdyż poprzedni na CDA został usunięty.@Janusz, dziękuję, za wskazanie właściwego tematu(szukałem, lecz bez skutku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Dom z papieru / La casa de papel 10/10 dawno nie oglądałem tak dobrego serialu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Obejrzałem serial "Kuchnia" (Кухня")- rosyjski, komediowy o perypetiach kucharzy w najlepszej francuskiej restauracji w Moskwie. Kto lubi taki humor szczerze polecam, można się uśmiać. Dużo kulinariów w trakcie, więc polecam nie oglądać na głodnego.Do zobaczenia w wersji rosyjsko językowej na jutubie. Nie jestem specem od tego języka, ale większość kwestii można zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Brytania. Nowy serial od Netflixa o czasach podboju tytułowej przez Rzymian., A dla miłośników seriali komiksowych, po świetnym sezonie pierwszym, równie udany sezon drugi o antybohaterce Jessice Jones. Również od Netflixa A jeśli już o komiksowych superbohaterach i Netflixie wspomniałem, to Wiedźmin został zauważony przez tą platformę. Lauren S. Hissrich, producentka wykonawcza serialu Wiedźmin ukończyła skrypt pilotażowego odcinka. Spokojnie, to jeszcze potrwa Na razie jest faza wstępna, castingi, lokalizacje, liczba odcinków, orientacyjne daty - to wszystko przed nami. Osobiście bardzo się cieszę, że ktoś podjął próbę wykorzystania potencjału tej postaci. Sapkowskiego niezwykle cenię i z przykrością obejrzałem zarówno serial, jak i film nakręcony przez Marka Brodzkiego. Dobrze, że powstała gra na światowym poziomie, bo inaczej The Witcher byłby zmarnowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Brytania jest też dostępna na HBO GO, całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Dla miłośników SF w klimatach cyber punk polecam "Altered Carbon".W kolejce czeka "Electric Dreams" wg P.K. Dicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Ja skończyłem właśnie 5 sezonów serialu BBC " Ripper Street" . Świetnie oddaje klimat Londynu z czasów Kuby Rozpruwacza.Dostępny na Showmax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 A ja obejrzałem drugi sezon Fargo (nie wiedziałem, że wyszły jakieś poza pierwszym) i biorę się za trzeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 http://www.filmweb.pl/serial/Dom+z+papieru-2017-792826Szczerze polecam, akcja w każdym odcinku i nie zwalnia tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A ja obejrzałem drugi sezon Fargo (nie wiedziałem, że wyszły jakieś poza pierwszym) i biorę się za trzeci Pierwsze "Fargo" świetne , wciągające i z kapitalnym klimatem .Teraz nagrywa się drugie i mam nadzieję , że będzie równie dobre . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Pierwsze "Fargo" świetne , wciągające i z kapitalnym klimatem .Teraz nagrywa się drugie i mam nadzieję , że będzie równie dobre . Pierwsze dwa sezony Fargo wymiatają, trzeci jest taki sobie, zobaczymy jaki będzie czwarty. Aha, warto też obejrzeć film. Duuuużo wyjaśnia Edytowane 17 Marca 2018 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ja najpierw film oglądałem, później serial i dlatego myślałem, że skończy się na pierwszym sezonie związanym z filmem. A tu okazało się, że są kolejne oparte na faktycznych wydarzeniach historie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Jeśli piszecie o pierwszym , pełnometrażowym "Fargo" braci Coen to oglądałem , choć już dawno jakby nie było . Ale serialowy remake mi się podoba jak na razie bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Od kilku miesięcy używam Netflixa. To, co oferuje ta platforma, miażdży wszystko. A kolejne produkcje oryginalne Netflixa powstają jak grzyby po deszczu. Aktualnie kończę oglądać House of Cards, w kolejce czeka Ozark. Nadchodzi nowa wersja Zagubionych w kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ghost Wars.Zaczyna się od trzęsienia ziemi, jakieś zgony, jakieś duchy. A później jest - dziwniej Dla lubiących takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ozark - bardzo dobry kryminalny serial, porownywany z niedoscignionym 'Breaking Bad' https://www.youtube.com/watch?v=IzloyGBkkN8 i recenzja: http://film.org.pl/a/seriale/ozark-recenzja-nowego-serialu-netflixa-123531/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Po twojej rekomendacji kończę pierwszy sezon ozark. Świetnie się ogląda, jeziorowe klimaty ku temu sprzyjają, moźna się rozmarzyć oglądając amerykanckie łodzie itd.Porównania do bb bardzo uzasadnione.Dzięki Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 No to widzę, że podobnie nam się Ozark skojarzył http://jerkbait.pl/topic/15460-seriale/page-25#entry2250032 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 A ktoś ogląda nowy serial na C+?Po drugim belfrze byłem sceptycznie nastawiony, ale na razie nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek28 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Nie wiem czy znacie serial Dawno, dawno temu - teraz już leci 7 sezon lecz troszkę się tam pozmieniało i w obsadzie itp. ale pierwsze sezony, zwłaszcza 1-3 są naprawdę świetne, więc polecam, najlepiej sobie zerknijcie jakiś zwiastun pierwszego sezonu bo ciężko tak w dwóch słowach to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi