Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od siebie polecę miasteczko Twin Peaks. Nie sądziłem, że będę oglądał serial starszy ode mnie, ale przyznaję, że jest genialny. Szczególnie stare dwa sezony (trzeci nowy moim zdaniem już stracił klimat, ale też do obejrzenia). Szkoda, że tak późno poznałem Agenta Coopera ;) Coś wyjątkowego przy dzisiejszej masówce z Netflixa ;)

Edytowane przez Bartas93
  • Like 3

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Into the badlands - kraina bezprawia.

Wojownicze kobiety w butach na bardzo wysokich obcasach, hektolitry krwi, sojusze i zdrady, mnóstwo scen pojedynków na pięści i miecze, a do tego tajemnica z wolna odkrywana przed widzami. Wszystko to dzieje się w post apokaliptycznym świecie. Wciągające trzy sezony. Czysto rozrywkowe kino, z widowiskowymi pojedynkami. Trochę jak gra komputerowa, lub chiński film o początkach cesarstwa. Albo filmy z Jasonem Stathamem :)

Stawka większa niż życie - właśnie na fabule należy się skupić. Pokazana praca wywiadu w bardzo dobry sposób, pozyskiwanie źródeł osobowych informacji, skrzynki kontaktowe itp... film instruktażowy dla agentów i nie tylko agentów Tomkowi - polecam

Jak ktoś chce sobie zrestartować mózg po ciężkim dniu, to jest " Happy". Alkohol, narkotyki, sex, strzelaniny, ucieczki, przemoc na każdym kroku i mały niebieski gadający i oczywiście latający konik z różowym rogiem. Wszystko to opakowane w wartką i wciągającą fabułę z niezłymi efektami :)

• Like 1

"Yellowstone" z Costnerem, naprawdę niezły serial :)

jestem po pierwszym odcinku i widzę potencjał......

.......dzięki za namiar.

PS. Cały sezon już czeka na mnie.

https://www.youtube.com/watch?v=3j2R4fNxTdY

Edytowane przez vako
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Orange Is the New Black na netflixie moja żona ostatnio ogląda, a przy okazji i ja zerknę ???? całkiem fajnie się to ogląda.

Tylko jak ktoś ma dzieci, to lepiej oglądać jak już śpią, bo sporo mocno odważnych scen, a szybkie odnalezienie pilota może się nie udać ????

• Like 1

• 4 tygodnie później...