Gość MarcinW Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Rick i Morty - dziwię się że jeszcze nikt nie polecił... wkrótce nowy sezon https://m.cda.pl/video/1529080b3 Edytowane 24 Lipca 2018 przez MarcinW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Ja od siebie polecę miasteczko Twin Peaks. Nie sądziłem, że będę oglądał serial starszy ode mnie, ale przyznaję, że jest genialny. Szczególnie stare dwa sezony (trzeci nowy moim zdaniem już stracił klimat, ale też do obejrzenia). Szkoda, że tak późno poznałem Agenta Coopera Coś wyjątkowego przy dzisiejszej masówce z Netflixa Edytowane 24 Lipca 2018 przez Bartas93 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) The last men on earth - jesteśmy z żoną na drugim sezonie. Fajny humorystyczny serial z krótkimi odcinkami do wspólnego oglądania. Polecam Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Stawka większa niż życie????Gra Karewicza genialna, pomijam fabułę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Ostatnio męczę "Ray Donovan" - początek mnie wciągnął, a teraz to już oglądam trochę z przyzwyczajenia. Czeka na mnie jeszcze kilka sezonów "The suits", ale na tę chwilę jeszcze nie zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Z ostatnio obejrzanych polecam Rick i Morty (uśmiałem się do łez ) i Orange is the new black serial o damskim więzieniu, bardzo przyjemny w odbiorze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Penny dreadful. - dom grozy Mroczna anglia. Wampiry. Demony. Wilkołaki. A to wszystko super połączone w całość.Swietny klimat. Ciężko sie oderwac.Szkoda ze tylko 3 sezony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Into the badlands - kraina bezprawia. Wojownicze kobiety w butach na bardzo wysokich obcasach, hektolitry krwi, sojusze i zdrady, mnóstwo scen pojedynków na pięści i miecze, a do tego tajemnica z wolna odkrywana przed widzami. Wszystko to dzieje się w post apokaliptycznym świecie. Wciągające trzy sezony. Czysto rozrywkowe kino, z widowiskowymi pojedynkami. Trochę jak gra komputerowa, lub chiński film o początkach cesarstwa. Albo filmy z Jasonem Stathamem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wraca Ozark ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Stawka większa niż życie - właśnie na fabule należy się skupić. Pokazana praca wywiadu w bardzo dobry sposób, pozyskiwanie źródeł osobowych informacji, skrzynki kontaktowe itp... film instruktażowy dla agentów i nie tylko agentów Tomkowi - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 "Yellowstone" z Costnerem, naprawde niezly serial 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Jak ktoś chce sobie zrestartować mózg po ciężkim dniu, to jest " Happy". Alkohol, narkotyki, sex, strzelaniny, ucieczki, przemoc na każdym kroku i mały niebieski gadający i oczywiście latający konik z różowym rogiem. Wszystko to opakowane w wartką i wciągającą fabułę z niezłymi efektami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) "Yellowstone" z Costnerem, naprawdę niezły serial jestem po pierwszym odcinku i widzę potencjał.............dzięki za namiar.PS. Cały sezon już czeka na mnie.https://www.youtube.com/watch?v=3j2R4fNxTdY Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jestem po 3 odcinkach Rojsta. Jest klimat i mroczna historia z początku lat osiemdziesiątych z SB w tle z ciekawymi kreacjami.https://www.youtube.com/watch?v=lFeMnOBcf60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wraca Ozark I to w wielkim stylu; jesli o mnie chodzi to miazdzy.Watpliwosci rozwiane - porownywanie 'Ozarka' do 'Breaking Bad' jak najbardziej zasadne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Orange Is the New Black na netflixie moja żona ostatnio ogląda, a przy okazji i ja zerknę ???? całkiem fajnie się to ogląda.Tylko jak ktoś ma dzieci, to lepiej oglądać jak już śpią, bo sporo mocno odważnych scen, a szybkie odnalezienie pilota może się nie udać ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Przymierzam się do tego serialu i moje pytanie, czy ekranizacja dorównuje książce? Edytowane 20 Września 2018 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 (edytowane) https://fili.cc/serial/strzelec/s01e01/point-of-impact/5656 Edytowane 18 Października 2018 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 https://m.filmweb.pl/serial/Terror-2018-769361/descs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Co możecie polecić na netfixie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Narcos House of cards Punisher Altered carbon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dzięki Narcos wczoraj próbowałem, ale po drinku.. ach i śpiący byłem... i średnio jakoś.Ale zrobię jeszcze jedno podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 https://m.filmweb.pl/serial/Terror-2018-769361/descs Skusiłem się dzięki twojemu poleceniu, jestem po 7 odcinkach 1 sezonu. Świetny serial, kapitalnie trzyma napięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Orange is the new black - zaczęliśmy 5 sezon. Dobrze się ogląda Sposób na morderstwo - bardzo dobry. Trzyma w napięciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 The haunting of hill house. Niby zwykły horror ale ryje beret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi