Simon123 Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Co możecie polecić na netfixie?Długo by wymieniać -Sherlock-Black mirror-Wikingowie-Narcos-Rick & Morty-Breaking Bad-Orange is the new black-Stranger Things-Peaky Blinders (aktualnie oglądam i jest miodzio ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Peaky Blinders Wciągnąłem nosem. Jak ktoś lubi gangsterskie klimaty to jest to bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 DziękiNarcos wczoraj próbowałem, ale po drinku.. ach i śpiący byłem... i średnio jakoś.Ale zrobię jeszcze jedno podejście. .Narcos to swietny serial .Puta nie pij tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 The Mist które ktoś wrzucił wyżej - niestety powstał tylko 1 sezon. Na tym koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 The Deuce - gangsterskie klimaty z czasow rozkwitu prostytucji w JUES END EJ,Taboo - tom hardy, kompania handlowa wschodniobrytyjska, troche szamanizmu czy jak to nazwac, generalnie dobry serial,Snowfall - znowu gangsterskie klimaty, tylko w nieco nowoczesniejszym wydaniu, koka, CIA itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) Co prawda nie serial ale dla fanow serialu Narcos i PENELOPY film nawiazyjacy do znajomosci Pabla i dziennikarki Kochajac Pabla ,nienawidzac Eskobara -https://allbox.tv/film-online,kochajac-pabla-nienawidzac-escobara-loving-pablo-2018,458668 biore sie za ogladanie ciekawi mnie czy mnie nie rozczaruje . Edytowane 14 Listopada 2018 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Co prawda nie serial ale dla fanow serialu Narcos i PENELOPY film nawiazyjacy do znajomosci Pabla i dziennikarki Kochajac Pabla ,nienawidzac Eskobara -https://allbox.tv/film-online,kochajac-pabla-nienawidzac-escobara-loving-pablo-2018,458668 biore sie za ogladanie ciekawi mnie czy mnie nie rozczaruje .Oglądnąłem. Jak dla mnie film do d..... wszystko co było widziałem w Narcos, tylko bardziej "rozlegle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 na Netflix polecam "dom z papieru" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 .Narcos to swietny serial .Puta nie pij tyle Kończę właśnie pierwszy sezon.Teraz ze szklaneczką szkockiej nawet lepiej się ogląda ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Six feet under i The Wire to moje ulubione Hehe, sorry , ale myślałem , że Twoim serialem będzie ,, Detektyw Monk" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 na Netflix polecam "dom z papieru"Dodam do tego jeszcze szkołę elitarną. Jak dla mnie jeszcze lepszy niż dom z papieru. Gra 4 tych samych hiszpańskich aktorów.Jest już kręcony kolejny sezon "la Casa de Papel" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Polecam! Tom Clancy's Jack Ryan bardzo dobry osobiście czekam na drugi sezon.Ze starszych produkcji mogę polecić "The night manager" (Nocny recepcjonista) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Wikingowie ponownie podpalą świat już 28 listopada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jak ktoś lubił Fringe to w bardzo podobnym klimacie. The City And The City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Jak ktoś lubił Fringe to w bardzo podobnym klimacie. The City And The CityJest wysyp, gdyż na bardzo podobnym pomyśle bazuje "Odpowiednik". Serial utrzymany bardziej w klimatach szpiegowskich. Myślałem, czy napisać coś o "Zabójczej broni", ale nie bardzo było o czym. Pierwszy sezon to trochę odświeżone pomysły znane z cyklu filmów o tym samym tytule. Tylko słabsze. Właściwie pod każdym względem. Drugi sezon obejrzałem z rozpędu, bardziej z sentymentu za filmami, niż z zainteresowania. Ten drugi sezon był lepszy, choć na kolana nie powalał. Ale miał już jakiś tam ważki motyw w tle, wątek który ujawniał genezę głównego bohatera i czynił go mniej płaskim i papierowym. Z odcinka na odcinek był coraz lepszy, a zakończenie - no cóż, naprawdę niespodziewanie dobre i dla tego jednego odcina nie żałowałem czasu spędzonego nad serialem. I po tak dobrej drugiej odsłonie nadeszła trzecia. Niechciana, praktycznie zastanawiałem się, co jeszcze mogą mi zaproponować. Mogli Trzeci sezon, jak na razie, jest zdecydowanie najlepszy. Nie sprawdziłem, ale na mój nos zatrudniono nowego scenarzystę, reżysera, a nowe postacie pojawiające się w serialu sprawiły, że wreszcie zacząłem komuś kibicować. Poprawiło się wszystko - pomysły, rozmach, aktorstwo, montaż. Serial nie jest bez wad, ale nie mam wrażenia straty czasu. W sam raz na długie, zimowe wieczory. Superbohaterskie seriale od Netflixa Daredevil.Po bardzo dobrych dwóch sezonach, oraz fatalnym Defenders, w trzeciej odsłonie solowej znów bardzo przyzwoity poziom. Mam na myśli realizację i reżyserię, również aktorstwo czy scenografię, bo scenariusz, no cóż, jest to adaptacja komiksu i trzeba lubić tą specyficzną narrację, gdzie logika została zgubiona jeszcze przed rozpoczęciem pisania scenariusza Jessica Jones.Właściwie mógłbym powtórzyć wszystko, co wcześniej napisałem o Daredevil. Dla miłośnika gatunku pozycja obowiązkowa, dla szukającego ciekawego, acz niezbyt wiele wymagającego serialu również. Zaglądająca do butelki, zapijająca traumy z dzieciństwa antybohaterka jest nietuzinkową postacią i trzyma dzielnie cały serial. Black Lightning.Myślałem, że po Iron Fist nic słabszego już nie zobaczę. Myliłem się. Na dodatek, zupełnie nie wiem po co, oba wymienione tu seriale mają drugi sezon... Tylko dla zdesperowanych lub prawdziwych fanów. Albo zdesperowanych fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Frontier - z MamoaRookie z Nathanem Filionem (Castle)Oraz pozytywnie zaskoczył mnie Yellowstone z Costnerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Ja ostatnio katuje to:https://www.youtube.com/watch?v=lfAKqByDEtsNowy Das Boot różni się od pierwowzoru i jest wielowątkowy. Akcja rozgrywa się na lądzie i morzu. Historia jest intrygująca i niejednoznaczna, zwłaszcza że poniekąd znów wybiela Niemców(kolejny film), ukazując ich jako jedne z ofiar wojny. Szczególnie (po czterech odcinkach) uwagę przykuwa rola funkcjonariusza Fostera.Pozdrawiam M. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Przebrnąłem przez Wikingów (to co jest na Netflix). Kiedyś byłem fanem, ale od momentu postępującego szaleństwa Ragnara ciężko się to zaczęło oglądać. Teraz to już popłuczyny fajnego początku (1-2 pierwsze sezony) i oglądam tylko z sentymentu do niektórych postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Powoli lecz nie śpiesznie...... nadchodzi ZIMA: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Zimahttps://www.youtube.com/watch?v=Y7vrjkheBt8 A jak wypełnić czas rozłąki: lub(serial lepszy niż zwiastun) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ślepnąć od świateł- mogę polecić, mocny serial. Niestety druga połowa sezonu bardzo odstaje poziomem od pierwszych czterech odcinków. Mimo wszystko warto obejrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Wikingowie ponownie podpalą świat już 28 listopada Dla tych co lubią klimaty Wikingów (tu Duńskich /;-), historię, broń białą itp itd polecam też ten serial: mniej znany ale za to w oparciu o fakty..3 sezony na teraz chyba wyszły Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ślepnąc od świateł warto. Ja z kolei podczas leniwego weekendu sięgnąłem po Sabrinę Netflixa. Wsiąkłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Bodyguard serial angielski, daje rady. Detektyw #3 już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 polecam serial "Safe" na netflix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi