Karpiu95 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja polecę ostatni obejrzany przeze mnie serial Netflixa "Modliszka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Przerabiam teraz dokument Making a murderer na Netflixie. Ogląda się jak dobry film sensacyjny. Zdecydowanie polecam. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem po pierwszym odcinku Yellowstone i wiem, że będę oglądał następne. Fajna była scena jak łowili na muchę siedząc w siodłach na środku rzeki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aktualnie: Orange is the New Black, trzy pierwsze odcinki 2 sezonu Punishera i pierwszy odcinek drugiego sezonu Star Trek: Discovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem po pierwszym odcinku Yellowstone i wiem, że będę oglądał następne. Fajna była scena jak łowili na muchę siedząc w siodłach na środku rzeki Ktoś coś wie o drugim sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Ja zaraz siadam i jadę z koksem: https://youtu.be/jrLhP5sK2wI No `Would’ Alice in Chains w zapowiedzi to mistrzostwo świata. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Będzie chłodniej(wiadomo już oficjalnie start: 14 kwietnia w USA, a u nas 15-ego.):https://www.youtube.com/watch?time_continue=79&v=keYE_4-uiRk Edytowane 19 Stycznia 2019 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Nowa Polska produkcja, trochę inna. "Ślepnąc od Świateł" https://m.youtube.com/watch?v=Y4l9EK-1tfw Edytowane 26 Stycznia 2019 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1 lutego na Netflixie, od pana George R.R. Martina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nowa Polska produkcja, trochę inna. "Ślepnąc od Świateł" https://m.youtube.com/watch?v=Y4l9EK-1tfwDario wymiata Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Coś się nam wątek usunął w niebyt. Tymczasem zwiastuny nowych produkcji i kontynuacji oraz kilka najnowszych ujęć z GOT'a.https://www.youtube.com/watch?time_continue=106&v=9FHYri6Y4oA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Wracaja Odwróceni. Ojcowie i córki - serial w TVN. Dziś premiera https://dziennikbaltycki.pl/odwroceni-ojcowie-i-corki-nowy-serial-tvn-dzis-premiera-kiedy-zobaczymy-pierwszy-odcinek-serialu-w-telewizji-i-na-playerpl/ar/13862324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Dzisiaj skończyłem "True Detective 3". Świetny scenariusz i sam pomysł na prowadzenie narracji na przestrzeni lat śledztwa , bezbłędny Mahershala Ali z partnerującym mu Stephenem Dorffem . Jeden z lepszych ostatnio seriali , polecam . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Punisher, sezon 2.Pierwsze dwa, trzy odcinki pędzą w takim tempie, że nie ma czasu na głębszy oddech Później akcja trochę siada, pojawia się kilka wątków, które wyraźnie zostały dopisane po to, by serial miał odpowiednią ilość odcinków. I choć komiksowe uproszczenia fabularne bywają kwaśne, to całość, łącznie z brawurowym ostatnim odcinkiem pozostawia dobre wrażenie i z chęcią zobaczyłbym trzeci sezon. Którego nie będzie... Bodyguard.Brytyjski serial kryminalny z polityką w tle, bardzo przyzwoicie zagrany i ze znakomitą pracą operatora. Sposób filmowania niektórych scen - rewelacja. Polecam. The Umbrella Academy.Świerze spojrzenie na nieco oklepany ostatnimi czasy motyw postaci superbohaterskich, tym razem mamy grupę młodych ludzi, dla których ich "moce" są przyczyną całego pasma traum i porażek. Rodzina, którą stanowią, jest dysfunkcyjna i wciąż się rozpada, a tylko jednocząc się może zapobiec zagładzie życia na Ziemi. Serial przemyślany, dopracowany zadziwiająco dobrze, a rola sześćdziesięcioletniego mężczyzny uwięzionego w ciele nastolatka zagrana brawurowo. Warte zobaczenia. I posłuchania, bo ścieżka dźwiękowa najwyższej próby. The Ekspanse.Trzeci sezon będący kontynuacją i zwieńczeniem dwóch poprzednich. Moim zdaniem najlepszy serial SF ostatnich lat, starający się przedstawić rzeczywistość kosmosu bez udziwnień w stylu teleportacji czy prędkości nad świetlnych. Grawitacja odgrywa tu znaczną rolę podczas przyspieszania, hamowania i spacerów po obcych planetach. Rozbity nos krwawi, a później przez kilka dni jest opuchnięty. Czysta woda i tlen są bardzo cenne, a obce formy życia są całkowicie - obce Jedyne, co mnie trochę irytowało, to dźwięk silników rakietowych Całość, wszystkie trzy sezony jest bardzo solidnie zrealizowana, motywacje bohaterów zrozumiałe, po zakończeniu sezonu trzeciego miałem wrażenie przeczytania fajnej powieści SF. Miłośnikom tej literatury gorąco polecam. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 (edytowane) Dla fanów anime polecam serial DEATH NOTE. Naprawdę świetny, fajna kreska, wciągający scenariusz , wiele zwrotów akcji.No i dobra muzyka. Było kilka ekranizacji fabularnych, ostatnio coś nowego pełnometrażowego z USA ale ja polecam anime https://youtu.be/jFfUva_QE3k Edytowane 26 Lutego 2019 przez Krzysiek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dzisiaj skończyłem "True Detective 3". Świetny scenariusz i sam pomysł na prowadzenie narracji na przestrzeni lat śledztwa , bezbłędny Mahershala Ali z partnerującym mu Stephenem Dorffem . Jeden z lepszych ostatnio seriali , polecam .Również obejrzałem, bardzo dobry serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dla lubiących klimaty azjatyckie "Marco Polo" ogólnie świetny serial kręcący się wokół Czingis Chana jak na razie dwa świetne sezony Oraz "Kingdom" to typowe SF z zombie parę razy śmiechłem taki kitajski walking dead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk2 Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Czekam na finał "Gry o tron" Ma byc scena bitwy nie znana jeszcze światowemu kinu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (edytowane) Czekam na finał "Gry o tron" Ma byc scena bitwy nie znana jeszcze światowemu kinu No to już jest:https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=3efx7pVNEow A jak któś chce więcej pogrzebać to tu:http://westeros.pl/ Edytowane 5 Marca 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Ja asnie skończylem "Punishera" .... Wcześniej poraz kolejny "wikingowie" ..... Co teraz.... Hmmm netflix daje duże pole do popisu.... Fajny serial "unsolved"... Historia śmierci Biegiego i Tupaca oraz sledzwteo z tym związane.... Ogladniete w jedną noc... Polecam jeżeli ktoś lubi te klimaty... Co do gry o tron.... Za duże zaległości mam... Boję się zaczynać... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 (..) Co do gry o tron.... Za duże zaległości mam... Boję się zaczynać...Nie lękaj się, Tomaszu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Nie lękaj się, Tomaszu Hehe a jednak trochę się boję... Ile to nocy nieprzespanych Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Za to ile mocnych wrażeń A tak na serio - Gra o tron to jeden z przełomowych seriali, które po prostu warto zobaczyć. Nieźle napisane i zagrane, rewelacyjnie sfilmowane. Przed finałem sam zrobię sobie "powtórkę z rozrywki" i powtórzę poprzednie sezony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Za to ile mocnych wrażeń A tak na serio - Gra o tron to jeden z przełomowych seriali, które po prostu warto zobaczyć. Nieźle napisane i zagrane, rewelacyjnie sfilmowane. Przed finałem sam zrobię sobie "powtórkę z rozrywki" i powtórzę poprzednie sezony.A może się zatem skusze.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi