godski Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Już jest do ściągnięcia z napisami na konkurencyjnych portalach .Na deser pójdzie razem z S07E07 dla przypomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nagrane normalnie w środku nocy na HBO . Wieczorkiem premiera . Się doczekać nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 A ja spokojnie zaczekam na cały sezon i obejrzę jak biały człowiek. Na swoich warunkach. Teraz jestem w trakcie retrospektywy, jestem przy piątym odcinku piątego sezonu. Akurat gdy odświeżę sobie całość, dostępne będą nowe odcinki i spokojnie je sobie będę oglądał. To nie sport, który "na żywo smakuje lepiej" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nie wiem jak Ty ale ja bym musiał odciąć się od Internetu, w pracy nie rozmawiać z kolegami. A najgorsze że musiał bym odciąć się od rodziny i znajomych.????????????Bo to wszyscy oglądają i rozmawiają o tym, a ja bardzo nie lubię czegoś oglądać i wiedzieć co się stanie.No i podziwiam za cierpliwość.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Oglądnąłem sobie właśnie . Jest dobrze . Bardzo dobrze . Chciałbym , tak jak Janusz planuje , móc dysponować całością i samemu decydować o tempie wchłaniania tej finałowej historii , ale nie potrafię . TO jest silniejsze . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Panowie gdzie oglądacie Yellowstone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Panowie gdzie oglądacie Yellowstone?https://fili.cc/serial/yellowstone/1473 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Witam, polecam serial "Wojownik" klimat drugiej połowy XIX wieku San Francisco i Chinatown - oparty na zapisach Bruce-a Lee, oprócz fabuły i scen walki ciekawa muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W czerwcu wychodzi drugi sezon Yellowstone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) Panowie gdzie oglądacie Yellowstone?http://www.paramountchannel.pl/wiadomosci/120003-kevin-costner-rzadzi-w-yellowstonehttp://www.paramountchannel.pl/program/1http://www.paramountchannel.pl/dystrybucja Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez zenek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Drugi jeszcze lepszy niż pierwszy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Drugi jeszcze lepszy niż pierwszy: i drugi smok poszedł na szczaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 po wuja spoilerujecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Migotka, jak możesz spoilerować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Krążą legendy/teorie, że na trzech się nie skończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 I do momentu obejrzenia "G of T" do tego tematu nie zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Spoko w postach powyżej nie ma żadnego spoilera. Jak napisałem - to tylko teoria.Miłego oglądania. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ktoś jeszcze czeka na trzeci odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Polecam Warrior - San Francisko - tongi kontra irlandczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Zbliża się drugi sezon Dark Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez pieczywko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ktoś jeszcze czeka na trzeci odcinek?Chyba wszyscy . Nocny Król nadciąga . Dzisiaj ( znaczy wczoraj , ale nie robię sobie falstartu ) wielka bitwa nas chyba czeka . Nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Chyba wszyscy . Nocny Król nadciąga . Dzisiaj ( znaczy wczoraj , ale nie robię sobie falstartu ) wielka bitwa nas chyba czeka . Nie mogę się doczekać .Ja zaraz zaczynam ucztę. Podobno niezły odcinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi