szczupak1 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Ksiądz na netflix jak ktoś lubi horrory fantazy https://www.netflix.com/watch/70126979?trackId=13752289&tctx=13%2C3%2C7f4a008adfc5ac301668d8c83a42f98b19a369a8%3A6044215bfc497c91dc833cf22d6ce4d0cd6af118%2C%2C Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja zaraz zaczynam ucztę. Podobno niezły odcinek.Mega jest. Tylko sceny walki strasznie ciemne, szkoda. Generalnie w kinie łatwiej zrobić to o zmierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Oglądałem z mocno podciągniętą jasnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Mega jest. Tylko sceny walki strasznie ciemne, szkoda. Generalnie w kinie łatwiej zrobić to o zmierzchu. Jeden z najlepszych odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jeden z najlepszych odcinków Dokładnie! Bitwa wprawdzie z niesamowitymi dziurami w logice (nie dzielę się bardziej szczegółowo wrażeniami, bo to oznaczałoby spoilery), ale całość się klei i wynagradza wszystko. Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) logika w fantasy..?P.S. dobrze, że(...) Spojlery będę usuwał. Bardzo proszę o rozwagę, naprawdę nie wszyscy jeszcze widzieli ten odcinek! Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ludzie nie spoilerujcie tym co jeszcze nie oglądali. Nie na tym ten wątek polega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Oj tak... Swietny odcinek Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 O jakim serialu mówicie? Bo się pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Gra o tron Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No tak.... ???? Mogłem się domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W sumie serial. Na pewno lepsze od współczesnego chłamu. Gdzieś kiedyś już linkowałem, ale na pewno nie tutaj https://youtu.be/6huvNhZYGkA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No a ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o GOT. Niby jest ok ale nie jest to juz to. Czegos mi brakuje. Wydaje mi sie, ze za bardzo "zajezdza" mi tu juz taka typowa Hollywood'zka fabula. Dopoki serial byl oparty na podstawie ksiazek bylo ciekawie i nieprzewidywalnie. To go odroznialo od innych produkcji. Teraz jakos nie ogladam tych nowych odcinkow z jakims ogromnym zafascynowaniem jak pierwszych kilka sezonow. Choc oczywiscie przyznaje, ze na kazdy nowy czekam. No zobaczymy jak bedzie dalej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 To chyba dotyczy zdecydowanej wiekszosci produkcji... Nie dosc ze temat sie wyczerpuje to i widz sie "przyzwyczaja" do koncepcji. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) No a ja mam mieszane uczucia jesli chodzi o GOT. Niby jest ok ale nie jest to juz to. Czegos mi brakuje. Wydaje mi sie, ze za bardzo "zajezdza" mi tu juz taka typowa Hollywood'zka fabula. Dopoki serial byl oparty na podstawie ksiazek bylo ciekawie i nieprzewidywalnie. To go odroznialo od innych produkcji. Teraz jakos nie ogladam tych nowych odcinkow z jakims ogromnym zafascynowaniem jak pierwszych kilka sezonow. Choc oczywiscie przyznaje, ze na kazdy nowy czekam. No zobaczymy jak bedzie dalej. Mam tak samo, pierwsze cztery sezony oglądałem z zapartym tchem. (...) Spojlery będę usuwał. Edytowane 1 Maja 2019 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Ten odcinek to nawet ja próbowałem obejrzeć, ale w dzień się nie dało. Masakrycznie kiepsko zrobiony technicznie, nie dość, że ciemno to jeszcze jakiś nibyśnieg.Zrobione tak jajby chcieli ukryć niediciągnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dokladnie. Gdy Godski napisal ze ciemny to rolety w dol i heja no i sciagalem wersje lepsza bo na najlzejszej wszystko zamazane.. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Ten odcinek to nawet ja próbowałem obejrzeć, ale w dzień się nie dało. Masakrycznie kiepsko zrobiony technicznie, nie dość, że ciemno to jeszcze jakiś niby śnieg.Zrobione tak jakby chcieli ukryć niedociągnięcia... No cóż to nocna bitwa i pojawieniu się NK zawsze towarzyszy zamieć śnieżna(Hardhome, wyprawa za Mur i EW). Spróbuj co najmniej w 1080p i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Oglądałem na tv, na hbo go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Koledzy.Nie chcę wprowadzać tutaj cenzury, pamiętać też trzeba, że niektórzy nie chcą czytać spojlerów. Rozumiem również potrzebę porozmawiania o niektórych szczegółach, które zapadły w pamięci, podobały się niezwykle, lub wręcz przeciwnie Jak więc pogodzić wszystkie te sprzeczne oczekiwania? Myślę, że najprostszym sposobem będzie wyraźne zaznaczenie typu: "UWAGA SPOJLER". Myślę, że taka informacja zawarta na początku spojlerowego posta powinna zabezpieczyć interesy wszystkich. Kto nie chce, nie będzie czytał, lub zostanie ostrzeżony i przeczyta na własną odpowiedzialność. Apeluję o dojrzałość, cała spojlerowa dyskusja (posty i odpowiedzi na nie) mają zawierać ostrzeżenia przed właściwymi informacjami. Liczę, że w ten sposób wolność wypowiedzi oraz szacunek dla tych, którzy chcą sami zostać zaskoczonymi "jak to się stało" będą zachowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 OK, do dyskusji spojlerowej, w najgorętszym obecnie serialu, czyli GOT, powstał odrębny wątek. Gdy gorączka przeminie, czyli za jakieś cztery tygodnie, wątki zostaną połączone. Do tego czasu wszystkich chcących pogadać w temacie "Gry o tron" zapraszam tutaj:http://jerkbait.pl/topic/125892-got-sezon-fina%C5%82owy-spojlery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Już nie mogę się doczekać: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) UWAGA SPOILER GOTWszystko zostało spłycone, najfajniejsza laska ścięta, z trzeciej najfajniejszej zrobili wariatkę, smok zabity w niewiarygodny sposób, strategie bitewne bezsensowne, mądre postacie zgłupiały, głupia i naiwna może zostać królem...I jeszcze taki szowinistyczny przekaz:jedna panna po relaksie przed bitwą dostała takiego kopa, że załatwiła największego hardcora 8 sezonów, druga, odrzucona przez ukochanego ze złości spaliła wszystkich.Morał stary, jęczy w nocy, nie warczy w dzień.Jestem rozczarowany fabułą Edytowane 16 Maja 2019 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Wersja pełno metrażowa, jest zupełnie przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi