prime Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Jest nowy sezon Peaky Foooookin' Blinders OOO Wiesz moze gdzie mozna obejrzeć onlineedit jest na za;lukaj -i nocka zawalona dzis bedzie Edytowane 8 Października 2019 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) The Rus are coming and Expanse T2 Edytowane 9 Października 2019 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Wlaśnie skonczyłem pierwszy sezon i przyznam że dawno nie oglądałem serialu przy ktorym trzeba być tak bardzo skupionym Takie połączenie "Czarnobyla" ze "Stranger Things". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 (edytowane) Wlaśnie skonczyłem pierwszy sezon i przyznam że dawno nie oglądałem serialu przy ktorym trzeba być tak bardzo skupionym Takie połączenie "Czarnobyla" ze "Stranger Things". To przy drugim skup się jeszcze bardziej Ale serial zajefajny. Ktoś oglądał "El Camino" - filmową kontynuację "Breaking Bad" ? Jak wrażenia? Edytowane 29 Października 2019 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ja oglądałem, całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Ja oglądałem, całkiem ok.A ja mam jakiś niedosyt. Jak na film za mało się dzieje. A 5 sezon "Peaky Blinders" wymiata. 4 był taki nijaki... ale 5 to powrót do prawdziwago Peaky Fooooookin'Blinders ???? Edytowane 30 Października 2019 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 nie wiem jak wy ale ja nie mogę już się doczekać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 nie wiem jak wy ale ja nie mogę już się doczekać Ja po pierwszym trailerze miałem takie meh.. teraz jednak jest lepiej i również nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ja czekam i się cieszę że to już wkrótce, a zarazem się boję. Boję się że mogli to spierdzielić i że się zawiodę mając duże oczekiwania znając doskonale książki Sapkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Wczoraj albo przedwczoraj na fejsie pojawił się trailer trailera... ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Wstawiłem linka przecież???? na yutube też go wczoraj umieścili. Bardziej niż Polacy nikt nie spierdzieli tego bardziej i pozostaje nam mieć nadzieje źe będzie ciekawie Edytowane 1 Listopada 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Nie wiem czy ktoś miał okazję oglądać ,,Berlińskie psy" Mocne niemieckie kino realistyczne , nigdy nie byłem fanem niemieckich produkcji , ale chyba zmieniłem zdanie po tym serialu, zderzenie kultur i zorganizowanych grup przestępczych daje wyraz autentyczności . Polecam na jesienne wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 nie wiem jak wy ale ja nie mogę już się doczekać Ciekawe ile na smoka wydali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jeżeli ktoś lubi brudno mroczne, małomiasteczkowe kryminały to poleczam czeskie "Pustkowie" na HBO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Jason Momoa power 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 nie wiem jak wy ale ja nie mogę już się doczekać sorki ale ten kolo wygląda jak Legolas a nie wiedźmin. Tylko mnie to w oczy kole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Może trochę ????ale cała reszta zapowiada się na całkiem dobrym poziomie zrealizowaną produkcję i powinna przynieść sporo frajdy z oglądania czego sobie i wam życzę Edytowane 4 Listopada 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 (edytowane) Czekam na wiedźmina [emoji848] zobaczymy co w Stanach mogą zrobić . Książki znakomite , Polska ekranizacja masakra. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Listopada 2019 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Odkąd zobaczyłem "Valhalla Rising" to widziałem w roli Wiedźmina tylko Madsa Mikkelsena, Superman mi nie pasi zupełnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Odkąd zobaczyłem "Valhalla Rising" to widziałem w roli Wiedźmina tylko Madsa Mikkelsena, Superman mi nie pasi zupełnie.Mad nie pasuje... ale to IMHO Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Zgadzam się z tobą bo to postać ( wiedźmin) wyjątkowa i trudna zaklasyfikowania jak również moim zdaniem do zagrania. Żebrowowski sobie poradził nieżle mam nadzieję że Henry Cavill się w tej roli-postaci odnajdzie???? Edytowane 6 Listopada 2019 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Czekam na wiedźmina [emoji848] zobaczymy co w Stanach mogą zrobić . Książki znakomite , Polska ekranizacja masakra. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalkabyły przebłyski...nie mamy niestety tradycji kręcenia s-f, fantasy czy horrorów (Wilczyca wyjątek). Aktorzy są, grają nawet OK, mamy plenery i fajnych kompozytorów. Leżymy w efektach czyt. budżet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 były przebłyski...nie mamy niestety tradycji kręcenia s-f, fantasy czy horrorów (Wilczyca wyjątek). Aktorzy są, grają nawet OK, mamy plenery i fajnych kompozytorów. Leżymy w efektach czyt. budżet Ale w fantasy czy s-f nie da się bez efektów. Jak na podstawie naszej realizacji można sobie wyobrazić np. istoty z którymi walczył , szybkość , czarodziejki , itd. . Tam nawet nie było to pokazane Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 @jacek29 dlatego nasi zrobili wiedźmina z gumowymi kurczakami.. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi