Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Wlaśnie skonczyłem pierwszy sezon i przyznam że dawno nie oglądałem serialu przy ktorym trzeba być tak bardzo skupionym :) Takie połączenie "Czarnobyla" ze "Stranger Things".

To przy drugim skup się jeszcze bardziej  ;)

Ale serial zajefajny.

Ktoś oglądał "El Camino" - filmową kontynuację "Breaking Bad" ? Jak wrażenia?

Edytowane przez Artech

Ja oglądałem, całkiem ok.

A ja mam jakiś niedosyt. Jak na film za mało się dzieje.

A 5 sezon "Peaky Blinders" wymiata. 4 był taki nijaki... ale 5 to powrót do prawdziwago Peaky Fooooookin'Blinders ????

Edytowane przez Artech
  • Like 2

Nie wiem czy ktoś miał okazję oglądać  ,,Berlińskie psy" Mocne niemieckie kino realistyczne , nigdy nie byłem fanem niemieckich produkcji , ale chyba zmieniłem zdanie po tym serialu, zderzenie kultur i zorganizowanych grup przestępczych daje wyraz autentyczności . Polecam na jesienne wieczory.

Zgadzam się z tobą bo to postać ( wiedźmin) wyjątkowa i trudna zaklasyfikowania jak również moim zdaniem do zagrania. Żebrowowski sobie poradził nieżle mam nadzieję że Henry Cavill się w tej roli-postaci odnajdzie????

Edytowane przez Karas06

Czekam na wiedźmina [emoji848] zobaczymy co w Stanach mogą zrobić . Książki znakomite , Polska ekranizacja masakra.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

były przebłyski...nie mamy niestety tradycji kręcenia s-f, fantasy czy horrorów (Wilczyca wyjątek). Aktorzy są, grają nawet OK, mamy plenery i fajnych kompozytorów. Leżymy w efektach czyt. budżet  ;)   

• Like 1

były przebłyski...nie mamy niestety tradycji kręcenia s-f, fantasy czy horrorów (Wilczyca wyjątek). Aktorzy są, grają nawet OK, mamy plenery i fajnych kompozytorów. Leżymy w efektach czyt. budżet ;)

Ale w fantasy czy s-f nie da się bez efektów. Jak na podstawie naszej realizacji można sobie wyobrazić np. istoty z którymi walczył , szybkość , czarodziejki , itd. . Tam nawet nie było to pokazane

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1