trygram Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 A dla mnie, ostatni odcinek najsłabszy z całej trzeciej serii.Kolejny raz potwierdza się opinia, że jeśli cały cykl, wszystkie wątki, twórcy chcą zamknąć w jednym odcinku, to zazwyczaj wychodzi to co najwyżej średnio.Bo może dlatego, że Kasia Adamik reżyserowała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Ja z kolei ,,Watachę,, oglądałem prawie jednym tchem...Byłem w Bieszczadach prawie pół wieku temu.Klimaty rewelka.A serial bardzo mi się podobał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Netflix z opcją "pomiń czołówkę" i "następny odcinek" przed napisami końcowymi. W sam raz dla "pokolenia instant" http://wrodzinie.pl/pokolenie-instant/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jak ktoś chce sobie zrestartować mózg po ciężkim dniu, to jest " Happy". Alkohol, narkotyki, sex, strzelaniny, ucieczki, przemoc na każdym kroku i mały niebieski gadający i oczywiście latający konik z różowym rogiem. Wszystko to opakowane w wartką i wciągającą fabułę z niezłymi efektami Również polecam (Netflix) , tak pokręconego serialu chyba nie oglądałem a obejrzałem ich na pewno ponad 100 jeśli nie kilkaset. Pokrótce były gliniarz szuka porwanej córeczki - niby banalne a jak opakowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Star Trek:Picard jestem po pierwszym odcinku, czuję że reszta też będzie równie dobra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Polecam Marco Polo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Skończyłem Yellowstone 2 i muszę przyznać, że dobry sezon.Obejrzałem również The End of the F***ing World i... ciężko mi powiedzieć czy polecam... ale chyba tak. Serial inny. Krótkie około 20 minutowe odcinki, także 2 sezony miżna w jeden wieczór obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Ja z zaciekawieniem oglądam Nowego Papierza. Serial można by rzec, mocno kontrowersyjny ale ma tę magię, która przyciąga przed ekran. ,,Twerkujące" nowicjuszki trzeba obejrzeć.Star Trek:Picard również do polecenia i obejrzenia dla każdego fana SF. Drugi sezon Blue Book też wciąga.Pozdrawiam M. Edytowane 30 Stycznia 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Również polecam (Netflix) , tak pokręconego serialu chyba nie oglądałem a obejrzałem ich na pewno ponad 100 jeśli nie kilkaset. Pokrótce były gliniarz szuka porwanej córeczki - niby banalne a jak opakowane.Zacząłem oglądać "Happy" i to jest to co mój mózg lubi. Jeśli znacie więcej takich pozycji poratujcie tytułami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Zacząłem oglądać "Happy" i to jest to co mój mózg lubi. Jeśli znacie więcej takich pozycji poratujcie tytułami To trzeba chyba kilka razy obejrzeć bo za pierwszym razem mózg nie nadąża.Kto to wymyśla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Obejrzałem I sezon Happy! i... Trzeba dużo ćpać żeby wymyślić coś takiego.Na II nie mam ochoty na razie. Zacząłem oglądać Turbulencje na hbo go. Jak ktoś lubi dziwne klimaty, teorie spiskowe i inne takie, to polecam.Po krótce, samolot startuje i ląduje 5 i pół roku później... Edytowane 1 Lutego 2020 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Drugi Happy chyba jeszcze bardziej hardcorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Polecam Carnival Row klimaty kryminalne jak z XVIII wiecznej Anglii może troszkę Kuby Rozpruwacza w futurystycznym świecie, ale daje do myślenia szczególnie, iż chaos daje wielkie możliwości dla władzy obsada również niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ja w weekend wróciłem do Kompanii Braci. Po tylu latach wciąż absolutnie topowy poziom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 (edytowane) No to mamy info o czasie premiery następnego sezonuhttps://starwars.pl/2020/02/premiera-drugiego-sezonu-the-mandalorian/i coś jeszcze: Edytowane 6 Lutego 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Do kompletu jeszcze zapowiedź kontynuacji Rebeliantów Niestety linka nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Do kompletu jeszcze zapowiedź kontynuacji Rebeliantów Niestety linka nie pamiętam.https://starwars.pl/2020/01/kontynuacja-rebeliantow-jeszcze-w-tym-roku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Ciekawy pomysł, ładne widoki i przyjemna muzyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 A co sądzicie o serialu ,,Chyłka,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 A co sądzicie o serialu ,,Chyłka,, ?Unikam polskich seriali jak ognia. Polecam Outsider Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Unikam polskich seriali jak ognia. Polecam Outsider Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA z jakiego powodu ?Jesli mozna wiedziec ,chodzi mi o polskie seriale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Za Marcinem polecę "Outsider"-a . Jest bardzo dobrze zrobiony , co nie zawsze się udaje z adaptacjami filmowymi Kinga . Wciąga jak cholera . Wolałbym , żeby wrzucili od razu całość . A wczoraj , na spokojnie, zakończyłem tydzień z "Nowym papieżem". "Młody papież" rozwalił system . Kontynuacja równie porywająca . Jako absolutny miłośnik poetyki Sorrentino jestem zachwycony obrazem , dźwiękiem , grą aktorską i przesłaniem . Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Już jest cały sezon:https://www.youtube.com/watch?v=oBvch3TCdh4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Ciekawy pomysł, ładne widoki i przyjemna muzyka. Fajne. Przy okazji odswiezylem sobie obie Eddy. Edytowane 13 Lutego 2020 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Ja ostatnio wracam do kryminałów. Broadchurch bardzo daje radę (zwłaszcza 1 sezon, ale 3 też niczego sobie). Teraz leci u mnie w tle The Stranger. Też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi