Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

A dla mnie, ostatni odcinek najsłabszy z całej trzeciej serii.

Kolejny raz potwierdza się opinia, że jeśli cały cykl, wszystkie wątki, twórcy chcą zamknąć w jednym odcinku, to zazwyczaj wychodzi to co najwyżej średnio.

Bo może dlatego, że Kasia Adamik reżyserowała..

Jak ktoś chce sobie zrestartować mózg po ciężkim dniu, to jest " Happy". Alkohol, narkotyki, sex, strzelaniny, ucieczki, przemoc na każdym kroku i mały niebieski gadający i oczywiście latający konik z różowym rogiem. Wszystko to opakowane w wartką i wciągającą fabułę z niezłymi efektami :)

Również polecam (Netflix) , tak pokręconego serialu chyba nie oglądałem a obejrzałem ich na pewno ponad 100 jeśli nie kilkaset. 

Pokrótce były gliniarz szuka porwanej córeczki - niby banalne a jak opakowane.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Skończyłem Yellowstone 2 i muszę przyznać, że dobry sezon.

Obejrzałem również The End of the F***ing World i... ciężko mi powiedzieć czy polecam... ale chyba tak. Serial inny. Krótkie około 20 minutowe odcinki, także 2 sezony miżna w jeden wieczór obejrzeć.

Ja z zaciekawieniem oglądam Nowego Papierza. Serial można by rzec, mocno kontrowersyjny ale ma tę magię, która przyciąga przed ekran. ,,Twerkujące" nowicjuszki trzeba obejrzeć.

Star Trek:Picard również do polecenia i obejrzenia dla każdego fana SF.  Drugi sezon Blue Book też wciąga.

Pozdrawiam M.

Edytowane przez vako

Również polecam (Netflix) , tak pokręconego serialu chyba nie oglądałem a obejrzałem ich na pewno ponad 100 jeśli nie kilkaset. 

Pokrótce były gliniarz szuka porwanej córeczki - niby banalne a jak opakowane.

Zacząłem oglądać "Happy" i to jest to co mój mózg lubi. Jeśli znacie więcej takich pozycji poratujcie tytułami :ph34r:

• Like 2

Obejrzałem I sezon Happy! i... Trzeba dużo ćpać żeby wymyślić coś takiego.

Na II nie mam ochoty na razie.

Zacząłem oglądać Turbulencje na hbo go. Jak ktoś lubi dziwne klimaty, teorie spiskowe i inne takie, to polecam.

Po krótce, samolot startuje i ląduje 5 i pół roku później...

Edytowane przez Artech

Za Marcinem polecę "Outsider"-a . Jest bardzo dobrze zrobiony , co nie zawsze się udaje z adaptacjami filmowymi Kinga . Wciąga jak cholera . Wolałbym , żeby wrzucili od razu całość  :) . A wczoraj , na spokojnie,  zakończyłem tydzień z "Nowym papieżem". "Młody papież" rozwalił system . Kontynuacja równie porywająca . Jako absolutny miłośnik poetyki Sorrentino jestem zachwycony obrazem , dźwiękiem , grą aktorską i przesłaniem . Polecam !