vako Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Już 15 marca!https://www.youtube.com/watch?v=pDJbFA32_QY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Już jest cały sezon:https://www.youtube.com/watch?v=oBvch3TCdh4Gdzie poza netfliksem można obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 https://3filmy.com/serial/narcos-meksyk-narcos-mexico-bsrlfz0k.html Prącie bardzo. dwa sezony... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) https://3filmy.com/serial/narcos-meksyk-narcos-mexico-bsrlfz0k.html Prącie bardzo. dwa sezony...Nic z tej strony nie chce u mnie wystartować addblock wyłączony przeglądarka to chrom ,jakies sugestie Edytowane 21 Lutego 2020 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ciekawy pomysł, ładne widoki i przyjemna muzyka. Podobał mi się. Fajna fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Outsider-początek wciągający, zobaczymy, co będzie dalej. A propos twórczości Kinga. Serial Mr.Mercedes warty uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 A propos twórczości Kinga. Serial Mr.Mercedes warty uwagi ?Bartek, jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tu Nic z tej strony nie chce u mnie wystartować addblock wyłączony przeglądarka to chrom ,jakies sugestie tu idzie http://alltube.pl/narcos-meksyk-narcos-mexico/2/odcinek-2-sezon-2/171983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Już wkrótce wiosna i wracają znajomi znad jeziora. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Oby wrócili w nieco lepszej formie niż w drugim sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Jest już II sezon Altred Carbon???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ostatnio obejrzane z Netflixa: Intruz i The Stranger. Wciągające historie, takie kryminały bez efekciarstwa, oszczędne w formie a mimo to a może dzięki temu ciekawe i ciężko się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Jest już II sezon Altred CarbonJestem ciekaw, czy wyciągnęli wnioski. Pierwszy sezon po niesamowitym klimacie 1-2 pierwszych odcinków okazał się rozczarowaniem większym niż pogłowie szczupaka na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jestem po 2 odcinku norweskiego mini serialu Ragnarok. Tylko 6 odcinków.Jest co najmniej dobrze. Co prawda trójąca środowisko fabryka to takie trochę banalne ale poza tym jest ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jest już II sezon Altred Carbon[emoji846]Drugi sezon jest słaby. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Serial już starawy, lecz dopiero teraz po niego sięgnąłem. O czym mowa? Po miesiącu binge watchingu ogarnąłem Synów anarchii.Bodaj najlepszy serial, jaki dotychczas oglądałem. Równe, interesujące, fabularnie złożone odcinki. Nie było chyba jednego odcinka, o sezonie nie mówiąc, który by mi się nie spodobał w ten lub inny sposób.No i zero koronawirusa. Motocykle, intrygi, nieco przemocy, ale także oddanie, więź i miłość.Polecam, 10/10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Sorry za OTMa ktoś mibox s 4k? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Jestem po 2 odcinku norweskiego mini serialu Ragnarok. Tylko 6 odcinków.Jest co najmniej dobrze. Co prawda trójąca środowisko fabryka to takie trochę banalne ale poza tym jest ok.Mam trochę mieszane odczucia co do tego serialu. Zamysł dobry ale tak jakoś zanim się rozkręcił to się skończył. Można by z tego 2 a nawet 3 razy więcej odcinków zrobić ale chyba twórcom pomysłów albo kasy zabrakło.A może będzie coś dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Jeszcze parę dni i ostatni sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Nie taki ostatni Ma być jeszcze sezon 5 i chyba nawet 6 Homeland wymiata.Altered Carbon - jeszcze chyba nigdy nie przysypiałem tyle razy podczas oglądania tych 8 odcinków sezonu drugiego.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Sorry za OTMa ktoś mibox s 4k? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaJa mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Mam trochę mieszane odczucia co do tego serialu.Zamysł dobry ale tak jakoś zanim się rozkręcił to się skończył. Można by z tego 2 a nawet 3 razy więcej odcinków zrobić ale chyba twórcom pomysłów albo kasy zabrakło.A może będzie coś dalej?Podobno kręcą ale co z tego wyjdzie.? Mam nadzieję że się rozkręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Myślałem że wątek bogów i olbrzymów zostanie trochę bardziej rozbudowany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Mi Ragnarok nie podszedł. Za to The Stranger wciągnał. Edytowane 6 Marca 2020 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Ja mam.Nie mogę wysłać ci priva. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi