Artech Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Mi Ragnarok nie podszedł. Za to The Stranger wciągnał.Zacząłem właśnie Stranger. Po 1. odcinku jest ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Zacząłem właśnie Stranger. Po 1. odcinku jest ciekawie...Stranger jest dobry a Intruz trochę lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Stranger na razie poszedł do poczekalni.Zaczęliśmy z żoną oglądać Westworld na hbo i nas wciągnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jeśli ktoś lubi skandynawskie kryminały to polecam ten; The Valhalla Murders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Jeśli ktoś lubi skandynawskie kryminały to polecam ten; The Valhalla Murdersja właśnie oglądam, ale coś nie mogę złapać klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIRIUS Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Czy ktos widzial "Sukcesje"?Dawno nie widzialem takiego kina. Odjazd, bomba, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Czy ktos widzial "Sukcesje"?Dawno nie widzialem takiego kina. Odjazd, bomba, polecam.bardzo fajne. wciągnąłem w ramach weekendowej kwarantanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Polecam niezły: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Wspominany na poprzednich stronach Outsider, również polecam. Jeżeli ktoś lubi twórczość Kinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 sezon Ozark już jest 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 sezon Ozark już jest Gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) NetflixAle jakość obrazu na netflix spadła strasznie... Edytowane 28 Marca 2020 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Polecam niezły:https://www.youtube.com/watch?v=1rZFAP0nqpA&feature=emb_logoVako gdzie to znajdę? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Vako gdzie to znajdę? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalkapriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 When They See Us na Netflix totalnie wbiło mnie w fotel.Jest ciężki, ale przykuwa do ekranu jak Czarnobyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Pewnie już był polecany. Serial ma dobre noty i po pierwszym odcinku zaciekawił mnie.Idę oglądać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 sezon Casa de papel już dostępny na Netflix ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 4 sezon Casa de papel już dostępny na Netflix Po 3 sezonie, to nie wiem, czy się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ozark jak zwykle trzyma poziom i co chwilę są zwroty akcji.Picard - dla fanów SF pozycja obowiązkowa.To samo z Projekt Blue Book - ruszył drugi sezon, a akcja przenosi się w okolice Roswell. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Po 3 sezonie, to nie wiem, czy się cieszyć Fakt 3. sezon to już nie to co 1. ale 4. i tak obejrzę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Skończyłem "Intruza" i z czystym sumieniem mogę polecić osobom,które lubią minimalistyczne kryminały.Pierwszy sezon lepszy,ale drugi też niczego sobie.Teraz zacząłem "Travelers",ale chyba jednak nigdy nie zostanę fanem sci-fi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Fargo to dla mnie odkrycie tej kwarantanny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Mindhunter jest dość wciągający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie wiem czy było, ale żona wczoraj oglądała szwedzki "Kalifat" i całkiem niezły miniserial. Chyba 6 odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi