DelTor0 Opublikowano 19 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 Wie ktoś gdzie można obejrzeć ostatni sezon gry o tron za free? Lepiej nie ogladaj, zostan na 7 sezonie Szkoda sobie nerwow psuc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Jak już obejrzałem 7 sezonów to już zmęczę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 vol3.https://www.youtube.com/watch?v=wu_Aev8yZtM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Pamiętaj 8 sezonu nie da się odzobaczyć???? Gdybym miał wybór zostałbym na 7, optymalnie 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Mando nie zawodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ku jezioru na Netfix, rosyjski serial o epidemii. Taki trochę film drogi... Ale nawet, nawet i zawsze to odskocznia od amerykańskiej papki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie wiem czy ktoś wspominał. Gambit Królowej. Właśnie skończyłem i bardzo przyjemny. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nie wiem czy ktoś wspominał. Gambit Królowej. Właśnie skończyłem i bardzo przyjemny. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaRaczej nie ale też słyszałem sporo dobrego. Sezon oczekuje na dysku i czeka na stosowną chwilę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nadrabiam zaległości na Netflixie. Skończyłem Stranger things, oglądam Sons of anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Nadrabiam zaległości na Netflixie. Skończyłem Stranger things, oglądam Sons of anarchy Sons of anarchy ok ale... zacząłem 7 sezon, od końcówki 6 zaczął mnie lekko nudzić.Jeżeli masz zaległości na netflixie to polecam Peaky Blinders. Panowie coś coś ciekawego na netflixie lub hbo go możecie polecić z mniej znanych tytułów? A może znanych a zapomnianych? Coś z podwórka europejskiego mile widziane.Ja ze swojej strony polecam czeski serial na hbo "Pustina" https://www.filmweb.pl/serial/Pustkowie-2016-775634 Na C+ zacząłem oglądać polski serial "Król", po pierwszym odcinku jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Fauda- polecam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 The liberator - nowy serial na netflixie. Wojenna opowieść w formie animacji, zaczynałem oglądać od niechcenia ale szybko mnie wciągnęła. Trochę przypomina Parszywą dwunastkę. Polecam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 The liberator - nowy serial na netflixie. Wojenna opowieść w formie animacji, zaczynałem oglądać od niechcenia ale szybko mnie wciągnęła. Trochę przypomina Parszywą dwunastkę. Polecam.Niesamowicie przerysowany film eksponujący dramat tamtych czasów.Graficy przez nałożenie na "żywe postacie " animacji wydobyli jeszcze większą ekspresję podkreślającą grę aktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Niszowe kino, po dwóch odcinkach chcę więcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Trochę klasyczne, wakacyjnej, przyjemności. https://youtu.be/KO_jQprJtz4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Angielska gra na Netflix. Bardzo przyjemne 6 odcinków o początkach futbolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie wiem czy było, jak tak to dla przypomnienia Tin Star (Gwiazda Szeryfa) i genialny Tim Roth. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Nie wiem czy było, jak tak to dla przypomnienia Tin Star (Gwiazda Szeryfa) i genialny Tim Roth.Było, a kolejnego sezonu póki co nie widać. The liberator . Dolina Łez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Wlasnie obejrzalem serial Zmiennicy, polski i z dawnych czasów, ale mozna sie usmiac.Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ktoś wcześniej pisał o "Liberator" - potwierdzam. Świetna rzecz. Chwilami za bardzo pompatyczna, ale jest tak dobra, że mozna to wybaczyć. IMO bliżej temu do "Band of brothers" (dla mnie to serial numer 1) niż do Parszywej 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 "Kameralny" serial o gangsterach " Ojciec chrzestny Harlemu".Po 2 odcinkach jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Gambit królowej, całkiem fajna propozycja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Animalista. Oscar za scenografię i chociażby dlatego warto ...The Crown klasa sama w sobie jak ktoś lubi z nutką dokumentalną i szczyptą politycznego thrillera .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbio Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 "Kameralny" serial o gangsterach " Ojciec chrzestny Harlemu".Po 2 odcinkach jest ok.Gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Alltube ale tylko 2 odc w ojczystym dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi