Artech Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Stewardesa na hbo, całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Alltube ale tylko 2 odc w ojczystym daliDrugi odcinek pojawił się na cda Ojciec chrzestny Harlemu - Godfather of Harlem (2019) [s01-E02] [480p] [HDTV] [XViD] [AC3-H1] [Lektor PL] - CDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Ziemia niczyja - spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Czas na ostatnią bitwę i potem Valhalla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Czas na ostatnią bitwę i potem Valhalla Na całe szczęście to już koniec Edytowane 7 Grudnia 2020 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Było, a kolejnego sezonu póki co nie widać. The liberator . Dolina Łez .Właśnie pojawił się 3 sezon Gwiazdy Szeryfa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Właśnie pojawił się 3 sezon Gwiazdy Szeryfa Ja ostatnio obrabiam to:https://www.youtube.com/watch?v=6Iu5crxT-xo Edytowane 10 Grudnia 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 "Breeders" (po polsku "Rodzice") na hbo go. Brytyjski serial komediowy.Zajebisty, ale jak ktoś ma trochę dystansu i nie p....i farmazonów o cudzie narodzin i rodzicielstwa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 The Stranger9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Disneyowski reboot Star Wars dla mnie slabizna, tak Mandalorian mega. W ostatnim odcinku to juz przeszli samych siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Gdzie Wy oglądacie tego Mandaloriana? Edytowane 18 Grudnia 2020 przez croock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Gdzie Wy oglądacie tego Mandaloriana?w darknecie ., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 A serio? Vpn, żeby dostać się do D+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromadzki Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Gdzie Wy oglądacie tego Mandaloriana? Mówisz masz wszystkie odcinki. Mandalorianin - CDA-HD – Darmowe Filmy i Seriale w HD Online CDA-HD – Darmowe Filmy i Seriale w HD Online (cda-hd.cc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Chyba szykuje się coś ciekawego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Z ostatnio oglądanych polecam Gambit Królowej i moje ostatnie odkrycie, serial komediowy Grace i Frankie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Lupin, francuska produkcja. Przyjemny serial, fajne ujęcia Paryża. Warto zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dla tych co lubią tematykę kryminalną. 4 odcinki ...9/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Serial sprzed kilku lat,ale mnie wciągnął ostro...Jest co oglądać...Osiem sezonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Na netflix, polski "Prokurator", taki na 3 i pół gwiazdki. Taki lekki na wieczór. Coś z mafijno gangsterskich możecie polecić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Na netflix, polski "Prokurator", taki na 3 i pół gwiazdki. Taki lekki na wieczór. Coś z mafijno gangsterskich możecie polecić?Wprawdzie nie serial, ale "Jak zostałem gangsterem" jest świetny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Na netflix, polski "Prokurator", taki na 3 i pół gwiazdki. Taki lekki na wieczór. Coś z mafijno gangsterskich możecie polecić?Na Netflixie masz Suburrę.Dla mnie najlepszym serialem w takich klimatach była Gomorra, ale pewnie znasz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Coś z mafijno gangsterskich możecie polecić? Bad Blood Gangs of London W Cieniu / Umbre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 (edytowane) Jak zostałem gangsterem widziałem. Psy na nim wieszali a to całkiem fajny film. Muszę zrobić podejście nr 2 do Gomorry...Bad blood obejrzałem 1. sezon, 2 już odpuściłem. Kiepski moim zdaniem. Bohaterowie bardzo papierowi, bez żadnej historii. Takie mocno sztuczne.Pozostałych nie znam. Edytowane 13 Lutego 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Jeszcze Peaky Blinders i Sons of Anarchy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi