luk_gda Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Z gangsterskich (nie ma na Netflix) polecam najlepszy (wg. mnie) serial w historii - "The Wire" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Z gangsterskich (nie ma na Netflix) polecam najlepszy (wg. mnie) serial w historii - "The Wire"Popieram! Serial jest niesamowity, choć robiony inaczej niż teraz, gdzie często króluje tania dynamika za wszelką cenę. Jest na HBO GO. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 (edytowane) Peaky Blinders i Synowie anarchii obejrzane już dawnoThe wire jeden odcinek obejrzałem i jakoś do mnie nie przemówił... ale chyba dam mu szansę. Obecnie kończę 3 sezon Rodziny Soprano ???? Edytowane 14 Lutego 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Do Wire trzeba przysiąść i dać się wciagnac w klimat???? to nie jest serial do oceny po jednym ani nawet po 5 odcinkach ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 The Wire także polecam -no i te ,, polskie wątki " . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Z gangsterskich (nie ma na Netflix) polecam najlepszy (wg. mnie) serial w historii - "The Wire"tego samego autora Kroniki Time Square, dobra historia Nowego Yorku lat 80, rozpisana na 3 sezony, w moim top 3. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Na netflix, polski "Prokurator", taki na 3 i pół gwiazdki. Taki lekki na wieczór. Coś z mafijno gangsterskich możecie polecić?zakazane imperium. na hbo go.poczatki prohibicji w usa, poczatki ala capone itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Kroniki Time Square obejrzane. Rzeczywiście świetny serial. Również polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) Na HBO GO pojawił się niemiecki serial "My, dzieci z dworca ZOO" - po pierwszym odcinku jest dobrze.Jak tylko skończę The Sopranos to biorę się za niego. Pojawił się również 4 sezon Snowfall Edytowane 3 Marca 2021 przez Artech 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Na HBO GO pojawił się niemiecki serial "My, dzieci z dworca ZOO" - po pierwszym odcinku jest dobrze.Jak tylko skończę The Sopranos to biorę się za niego. Pojawił się również 4 sezon SnowfallJeśli na podstawie książki z przed 40 lat, to trzeba obejrzeć. Mnie książka wgniotła w podłogę. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Stary ale jary z netfixa Lilyhammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Może juz było, ale polecam Homeland . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) W sumie to mogę polecić. Nowy Han Solo starsza GI Jane......i w miarę pikantna oraz ciekawa historia, choć w tej chwili jeszcze nie wiem jak się kończy . Coś w stylu WestWorld.https://www.youtube.com/watch?v=AyPL5VKSLnc Edytowane 6 Marca 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 "Sunderland aż po grób". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Babylon Berlin... Ciekawy niemiecki serial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Cześć panowie możecie polecić coś w stylu "watahy" bo właśnie kończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Cześć panowie możecie polecić coś w stylu "watahy" bo właśnie kończę...Wataha sezon 2 i 3 - całkiem w tym stylu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Na Hbo go w polecanych pojawił mi się serial Mayans M.C. który jest spin-offem serialu Synowie Anarchii. Twórcami serialu są Kurt Sutter i Elgin James. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Wataha sezon 2 i 3 - całkiem w tym stylu no miałem właśnie na myśli to że kończę 3 sezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Ja wczoraj zacząłem Battlestar Galactica. WOW!Jakie moje życie było dotąd puste Nie mam pojęcia, jak ten serial się przede mną uchował tyle lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Ja wczoraj zacząłem Battlestar Galactica. WOW!Jakie moje życie było dotąd puste Nie mam pojęcia, jak ten serial się przede mną uchował tyle lat.Dla mnie to najlepszy serial SF jaki widziałem w życiu ( tuż za nim Babylon 5 ). Wracam do niego co kilka lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Obejrzałem pierwszą część pilota (1,5 h). Dawno żaden serial nie zrobił na mnie takiego wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Paradoks - polski serial kryminalny. Taki typowy serial kryminalny - co odcinek inna sprawa, a wszystkiw spięte jedną większą.Ale jest nawet ciekawy. I moim zdaniem fajnie zagrał Bogusław Linda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 ja oglądam teraz snowfall, moze juz ktos polecał. Ale jeśli nie to ja polecam, klimat gangsterski los angeles w latach 80. Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Co by było gdyby program lotów na księżyc dalej był kontynuowany, a zimna wojna przeniosła się do kosmosu....... tego możemy dowiedzieć się z: PS. Klimat lat '80-tych i muzyka. Edytowane 21 Marca 2021 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi