Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miłośnikom seriali kryminalnych polecił bym "The Break". Dobrze mi się oglądało sezon pierwszy, a i drugi sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Produkcja belgijska. Moim zdaniem warto.

Tu prośba. Znacie na Netflix jakieś dobre seriale kryminalne? Jest tego trochę a wolałbym coś sprawdzonego.

• Like 1

Ja miłośnikom seriali kryminalnych polecił bym "The Break". Dobrze mi się oglądało sezon pierwszy, a i drugi sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Produkcja belgijska. Moim zdaniem warto.

Tu prośba. Znacie na Netflix jakieś dobre seriale kryminalne? Jest tego trochę a wolałbym coś sprawdzonego.

Intruz - belgijski

Prokurator - polski

Rojst - polski

broadchurch - brytyjski

W głębi lasu - polski

Berlińskie psy - niemiecki

Dopiero się zorientowałem, że intruz oglądałeś ????

Edytowane przez Artech

Właśnie skończyłem oglądać rumuński serial "W cieniu" (Umbre). Świetny serial, na prawdę polecam. Nie mam pojęcia jak to się stało, że do tej pory go nie widziałem.

To co go różni od większości seriali to to, że w tym każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego. Mam nadzieję, że doczekamy się 4 sezonu.

• Like 1

Ostatnio obejrzałem 4 blocks i...

Nie wien czy mogę polecić czy nie.

Ja obejrzałem 3 sezony (łącznie chyba 19 odcinków). Serial niemieckojęzyczny osadzony w arabskim (głównie libańskim) półświatku. Jest akcent polski. Trochę śmiesznie jak między niemieckimi krzykami nagle słyszysz, poprawnie wymówione, nasze swojskie "ty chuju" ???? Serial dla kogoś kto potrafi nie wk... ć się na ekspresję wyznawców Allaha.