Riqelme Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ja miłośnikom seriali kryminalnych polecił bym "The Break". Dobrze mi się oglądało sezon pierwszy, a i drugi sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Produkcja belgijska. Moim zdaniem warto. Tu prośba. Znacie na Netflix jakieś dobre seriale kryminalne? Jest tego trochę a wolałbym coś sprawdzonego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 7 seconds i Broadchurch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Dzięki. Broadchurch obejrzany. Dla mnie super serial. 7 seconds nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Ja miłośnikom seriali kryminalnych polecił bym "The Break". Dobrze mi się oglądało sezon pierwszy, a i drugi sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Produkcja belgijska. Moim zdaniem warto. Tu prośba. Znacie na Netflix jakieś dobre seriale kryminalne? Jest tego trochę a wolałbym coś sprawdzonego.Intruz - belgijskiProkurator - polskiRojst - polskibroadchurch - brytyjskiW głębi lasu - polskiBerlińskie psy - niemieckiDopiero się zorientowałem, że intruz oglądałeś ???? Edytowane 21 Marca 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Podpowiedzcie gdzie mogę oglądnąć sezon 7 tego serialu? Wentworth.Więzienie dla kobiet. Dziwna sprawa bo u mnie po 6 sezonie jest 8-my...Siódmego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Właśnie skończyłem oglądać rumuński serial "W cieniu" (Umbre). Świetny serial, na prawdę polecam. Nie mam pojęcia jak to się stało, że do tej pory go nie widziałem.To co go różni od większości seriali to to, że w tym każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego. Mam nadzieję, że doczekamy się 4 sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ktoś do końca oglądnął WestWorld bo zacząłem 2 sezon i zaczyna mnie irytować i chciałbym wiedzieć czy się opłaca zagłębiać dalej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Ktoś do końca oglądnął WestWorld bo zacząłem 2 sezon i zaczyna mnie irytować i chciałbym wiedzieć czy się opłaca zagłębiać dalej ?Ten serial tak ma Trzeba być wytrwałym i otwartym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ktoś do końca oglądnął WestWorld bo zacząłem 2 sezon i zaczyna mnie irytować i chciałbym wiedzieć czy się opłaca zagłębiać dalej ?To trzeci Cię dopiero wk...i ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie wiem czy już ktoś polecał ale na Netflix pojawiły się polskie napisy do serialu Fauda - o konflikcie Izraelsko-Palestyńskim. Właśnie jestem na 3 sezonie. Ciekawa akcja i fajne zdjęcia. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Pawgas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Jakby ktoś przegapił to pojawił się 4. sezon Fargo - dobry jest Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Wąż - miniserial na netflixie bazujący na rzeczywistych wydarzeniach związanych z mordercą. Mnie wciągnął, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Trapped na Netflix. Bardzo wciągający serial(2 sezony). Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Nie wiem czy już było... Polecam serial Line of Duty (netflix), serial kryminalny UK bez pięknych aktorów ale z to z fajna fabuła która ciekawie się przeplata w 5 sezonach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 "Kto zabił Sarę" na Netflix. Mocno pokręcony ale bardzo dobry. Wciąga. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ostatnio obejrzałem 4 blocks i...Nie wien czy mogę polecić czy nie. Ja obejrzałem 3 sezony (łącznie chyba 19 odcinków). Serial niemieckojęzyczny osadzony w arabskim (głównie libańskim) półświatku. Jest akcent polski. Trochę śmiesznie jak między niemieckimi krzykami nagle słyszysz, poprawnie wymówione, nasze swojskie "ty chuju" ???? Serial dla kogoś kto potrafi nie wk... ć się na ekspresję wyznawców Allaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 " The Valhalla Murders"- coś mają w sobie te islandzkie seriale kryminalne. Polecam szczerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ktoś pisał wyżej, że jest 4 sezon Fargo. Świetny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Ktoś pisał wyżej, że jest 4 sezon Fargo. Świetny.Gdzieś czytałem, że widzowie uznali ten sezon za, niezbyt udanyMam odmienne zdanie. Jest bardzo dobry Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Jak dla mnie trzyma poziom pierwszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Na tapecie mam "Dom z papieru" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Na tapecie mam "Dom z papieru" Jeśli jesteś na pierwszym lub drugim sezonie, to jednocześnie zazdroszczę (fajnych wrażeń na poczatku) i współczuję (oglądania tego, co się z tym serialem później dzieje). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 " The Valhalla Murders"- coś mają w sobie te islandzkie seriale kryminalne. Polecam szczerze.Też polecam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Jeśli jesteś na pierwszym lub drugim sezonie, to jednocześnie zazdroszczę (fajnych wrażeń na poczatku) i współczuję (oglądania tego, co się z tym serialem później dzieje).Dopiero drugi sezon w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Fargo 2 sezon skończony, rewelacyjny lepszy od 1. Zaczynam wieczorem 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi