suhhar Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Fargo 2 sezon skończony, rewelacyjny lepszy od 1. Zaczynam wieczorem 3. dobra zawiodłem się 3 sezon po 3 odcinkach to DNO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 3 chyba najsłabszy, ale 4 wraca do poziomu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Skandynawskich seriali kryminalnych nigdy dość. Tym razem fińska produkcja "Karppi". Pierwszy sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Ja polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 3 chyba najsłabszy, ale 4 wraca do poziomu właśnie jestem po 3 odcinkach i odstawiłem ten serial na bok, strasznie zamula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Skandynawskich seriali kryminalnych nigdy dość. Tym razem fińska produkcja "Karppi". Pierwszy sezon daje radę. Serial na platformie Netflix. Ja polecam. Drugi sezon chyba lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Skoro lepszy to mnie to cieszy niezmiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 dobra zawiodłem się 3 sezon po 3 odcinkach to DNO...Eeeee, nie przesadzaj. Nie jest taki zły. Później się trochę rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Polecam serial dokumentalny o Formule 1. Nigdy fanem tego sportu nie byłem, natomiast serial robi robotę i świetnie oddaje jak przygotowanie, konsekwentna praca i niestety kasa robi różnicę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Właśnie skończyłem oglądać rumuński serial "W cieniu" (Umbre). Świetny serial, na prawdę polecam. Nie mam pojęcia jak to się stało, że do tej pory go nie widziałem.To co go różni od większości seriali to to, że w tym każdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego. Mam nadzieję, że doczekamy się 4 sezonu.Gdzie mozna obejrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Gdzie można obejrzec?Player.PL, HBO. Polski tytuł "W cieniu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Dziekuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 https://youtu.be/VKt7jcXVg3k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 3 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 "Niewinny" od Netflixa to naprawdę miłe zaskoczenie.Szkoda,że tylko jeden sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Oglądam właśnie zachwalany tu wiele razy "the Expanse". Bardzo dobry, przy czym jestem świeżo po Battlestar Galactica i...to starsze sci-fi wypada tu nieco lepiej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 "Niewinny" od Netflixa to naprawdę miłe zaskoczenie.Szkoda,że tylko jeden sezon. Również polecam... i nic więcej nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Synowie Sama - wciągający dokument o sekcie satanistów/morderców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Zacząłem "Czarna lista" na netflixNawet ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Zacząłem "Czarna lista" na netflixNawet ciekawieCiekawe, ale strasznie długi tasiemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Ciekawe, ale strasznie długi tasiemiec.No zauważyłem. Coś jak Dexter... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Również polecam... i nic więcej nie napiszę Obejrzałem i chyba obudziłem się trochę jeśli chodzi o seriale. Polecam. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Netflix jakiś czas temu wykupił od Harlana Cobena prawo ekranizacji jego powieści. Zaczęło się od Safe, potem było The Stranger, polski W głębi lasu i ostatno hiszpański Niewinny. W kolejce czeka Bez pożegnania. Pasjonowałem się ksiązkami Harlana Cobena z piętnaście lat temu, ale muszę też przyznać, że seriale również trzymają poziom. Skończyłem Line of Duty, jest gdzieś do obejrzenia sezon 6? Edytowane 17 Maja 2021 przez tpe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Właśnie oglądam Broadchurch, zaczyna wciągać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Właśnie oglądam Broadchurch, zaczyna wciągać.Dobry jest też mnie wciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Nie wiem czy był tu polecany, ale Wąż (ang the serpent) nawet nawet wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 For All Mankind. Wciągnął mnie na całego. Wprawdzie czasami lekko przynudza, jednak zdecydowanie polecam. Plus Piotr Adamczyk w drugim sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi