Pawgas Opublikowano 21 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Skończyłem wczoraj: Polecam ciekawa historia oparta na faktach, o jednym z najlepszych szpiegów Mosadu. Nawet spodobał mi się Sascha Baron Cohen w poważnej roli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Coś na co wielu czeka. Już nie długo....po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Ponieważ lubię europejskie seriale, to czasami skuszę się na, z pozoru dziwne produkcje.Dlatego zacząłem oglądać wękierski setial "Złote życie" na HBO. Jestem po pierwszym sezonie i mnie wciągnął. Zaczynam drugi... Edytowane 4 Lipca 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Zwyczajna kobieta - Marina używa swojej kwiaciarni jako przykrywki do prowadzenia domu publicznego.Dobry, rosyjski serial - polecam zwłaszcza tym, którzy mają dość politycznej poprawności oferowanej przez netflixa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Zwyczajna kobieta - Marina używa swojej kwiaciarni jako przykrywki do prowadzenia domu publicznego.Dobry, rosyjski serial - polecam zwłaszcza tym, którzy mają dość politycznej poprawności oferowanej przez netflixa.Zdradzisz gdzie go szukać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 (edytowane) Zdradzisz gdzie go szukać?Tu masz wyszukiwarkę, gdzie, co i kiedy: https://upflix.pl/Filmweb też podaje, gdzie można zobaczyć wyszukiwany film.Ten konkretny serial: Player i Canal+ Edytowane 4 Lipca 2021 przez MaleX 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Panowie mam ostatnie 3 dni urlopu jakiś kryminał do 10 odcinków?PozdrawiamDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Hit&Run albo Rojst? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Mare z Easttown. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Intruz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 NiewinnyBardzo dobry hiszpański serial. Polecam. Nie tak sztampowy ja amerykańskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Panowie mam ostatnie 3 dni urlopu jakiś kryminał do 10 odcinków?PozdrawiamDanielObejrzyj sobie "W pułapce" jak lubisz seriale bez efektów specjalnych. Fajny Islandzki klimacik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Obejrzyj sobie "W pułapce" jak lubisz seriale bez efektów specjalnych. Fajny Islandzki klimacik.A to też polecam i jeszcze Katla, też Islandzki, ale ten już z kategorii pokręconych nie kryminalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 7 seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 NiewinnyBardzo dobry hiszpański serial. Polecam. Nie tak sztampowy ja amerykańskieWidziałem. Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Obejrzyj sobie "W pułapce" jak lubisz seriale bez efektów specjalnych. Fajny Islandzki klimacik.też już widziałem i zdecydowanie mój klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 też już widziałem i zdecydowanie mój klimatTo spróbuj Katla Z hbo go też korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Nie wiem czy było ale warto zerknąćManhunt: Unabomber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Warto! Podobnie Mindhunter. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Squid game. Koreański serial. Jestem na czwartym odcinku, póki co wciągnął mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) Squid game. Koreański serial. Jestem na czwartym odcinku, póki co wciągnął mnie.W podobnej tematyce, czyli ludzie wciągnięci w mordercze gry jest też japoński serial Alice in borderland. Też na netflixie Edytowane 20 Września 2021 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Chyba jeszcze nikt nie zapowiadał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Nastała jesień można odświeżyć wątek Znalazłem na HBO "Zamęt" ("Quarry") wg mnie dobry serial, ze świetną muzyką. Szkoda, że tylko jeden sezon. Aż prosi się o kontynuację, ale to serial z 2016r i raczej nic ztego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Serial,,Klangor,, z Jakubikiem i Ostaszewską...Polecam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi