Artech Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Jak ktoś lubi klimaty ala Stephen King, to polecam "Nocna msza" na NetflixOdszczekuję. Do połowy ok, ale później te rozwleczone monologi i niektóre bardzo za długie sceny rozwalają cały serial.Możnaby go skrócić o połowę. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Upadek na Netflixie z G.Anderson.Dobrze się ogląda, choć ryje psyche.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Upadek na Netflixie z G.Anderson.Dobrze się ogląda, choć ryje psyche.... Oglądałem. Pierwszy sezon ok ale drugi to flaki z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Sturt up na Netflixie oglądalny jest przynajmniej do 5 odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Na netflixie pojawił się nowy sezon Ozark. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Obejrzałem Pierwszy sezon Bad Blood Taki sobie ... Drugi sezon jestem w trakcie Wydaje się jeszcze mniej interesujący Tak że moim zdaniem szkoda czasu Są ciekawsze seriale Jeden z lepszych seriali o mafii na Netflix. Zaznaczam- o mafii, nie kartelach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Na Apple Tv+ ruszył trzeci sezon Servant. Będzie trzeba obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 "1983" polecam obejrzeć Ciekawy serial Narazie łyknąłem 3 odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Mnie rozczarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Ja aktualnie powtarzam "Luthera" I z utęsknieniem czekam na zapowiedziane przez Kurskiego polskie seriale porównywalne z tymi z BBC (Sherlock, Luther itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Na netflixie pojawił się nowy sezon Ozark.Obejrzałem cały 4 sezon. Jest ok, ale jakoś tak czegoś mi tam brakowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Nie wiem czy było, specyficzny ale polecam: W cieniu (2014) Umbre. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Wcześniej jakoś mi umknął, a teraz włączyłem i obejrzałem praktycznie całość w weekend - "The Fall". Bardzo dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Wcześniej, z jakiś powodów, w Netflixie była tylko 2ga i 3cia seria.Teraz dodano 1szą i serial otrzymał 'nowe życie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Aaaa, to dlatego wcześniej nie oglądałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Wcześniej jakoś mi umknął, a teraz włączyłem i obejrzałem praktycznie całość w weekend - "The Fall". Bardzo dobry! ledwo obejrzałem 1 odcinek flaki w oleju jakich mało, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ja bardzo polecam the Fall. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ja od siebie polecam mało popularne "Yellowjackets" i "Reservations Dogs" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Przejechałem kilka stron i brak info. Clickbait na Netflix. Nic porywczego, co każe oglądać każdą sekundę by zrozumieć, ale ma przewagę. Akcja dzieje się od pierwszego odcinka i sezon nie ma 15 epizodów. Na lekką sobotę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja od siebie polecam mało popularne "Yellowjackets" i "Reservations Dogs"Czy to ma coś wspólnego z Reservoir Dogs Tarantino? Quentwww.elipsa.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Jak ktoś lubi angielski humor. Deczko wulgarny ale mi to absolutnie nie przeszkadza. "After Life" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Ciekawe, czy będą (w netflixowym stylu) czarnoskóre elfy ? Edytowane 15 Lutego 2022 przez Bartek_C 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Już niedługo, ale poprawność polityczna Amerykanów jest daleko przesadna... https://youtu.be/6oe3why2wX4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Uważam, że ten najdroższy serial w historii się nie obroni. Fani świata hobbitów tego serialu nie chcą kojarzyć z Władcą, a nawet z Hobbitem. Swoją drogą nie znam książki Tolkiena która mogła by być podłożem do tego serialu. Postać saurona zerżnięta z innego filmu, prawie lustrzane odbicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi