DelTor0 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Ciekawe, czy będą (w netflixowym stylu) czarnoskóre elfy ? sa Ale i tak sie jaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 I tak nic nie przebije pocałunku w SW???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Na razie brnę. https://www.cda.pl/video/589717714 Może być interesująco. Nazista, Niemcy wszak palców nie mieszali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Na razie brnę. https://www.cda.pl/video/589717714 Może być interesująco.Nazista, Niemcy wszak palców nie mieszali.Na Amazon Prime leci, im dalej w las tym gorzej dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Nie wiem czy byłoLegion, czyli x-men, mutanci itp ale w nieco mniej skomercjalizowanej wersji.Po 3 odcinku oglada się już spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Fly vs Jerk 13 episode 1 na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Na HBO GO pojawił się5 sezon Snowfall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smyku Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Peaky Blinders [s06e01] Black Day ciekawe kiedy na netflix bo na innych stronach jest narazie tylko eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Peaky Blinders [s06e01] Black Day ciekawe kiedy na netflix bo na innych stronach jest narazie tylko engNie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Dla miłośników kina Sorrentino, dwa świetne seriale: Młody papież i Nowy papież.Oczywiście jest to kino dość specyficzne, pełne ironii, mrugania okiem do widza, estetycznie (i nie tylko) bliskie Felliniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Peaky Blinders [s06e01] Black Day ciekawe kiedy na netflix bo na innych stronach jest narazie tylko engPodobno w połowie kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jak ktoś lubi produkcje europejskie, to polecam 6 odcinkowy, chorwacki "Sukces" na HBO go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Podobno w połowie kwietniaJak poszukasz to napisy są albo uruchom w AP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 https://youtu.be/IlRzsz7ap30 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Jestem po 2 odcinkach Taboo i jest ciekawie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 14 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Taboo ma fajny klimat. Ja właśnie oglądam the Boys i nie wiem, jak mogłem tego wcześniej nie obejrzeć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Halo, jedyna gra w którą namiętnie grałem na Xboxie A teraz serial I to całkiem niezły! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 HBO max Minx - tematycznie trochę jak Kroniki Times SquareInformator - węgierski. Fajny klimat lat 80 w boku wschodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Z polskich Paradoks i teraz zaczynam Odwilż.1 super 2 możebny ale jak ktoś lubi klimat polskiego kryminału to jeszcze Prokurator do zaliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Odwilż pozycja obowiązkowa dla każdego Paprykarza. Fajnie swoje miasto w serialu pooglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 I fajny sandacz na murze byłTo oryginalnie u Was w tym Szczecinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 I fajny sandacz na murze byłTo oryginalnie u Was w tym Szczecinie ?Tak. Na filarze Trast Zamkowej nad samą Odrą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Ozark 2 część 4 sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 https://youtu.be/IlRzsz7ap30T2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Dwa pierwsze odcinki. https://www.cda.pl/video/11026096e3 https://www.cda.pl/video/1102608711 Nie wiem jak długo będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi