coma Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 The stranger things - 4 sezon już dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 @coma wyślij proszę na pw gdzie mogę go ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 @coma wyślij proszę na pw gdzie mogę go ściągnąć.Netflix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Nie wiem czy bylo ale The Good Doctor na Netflix'ie jest calkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 @coma wyślij proszę na pw gdzie mogę go ściągnąć. Nie wiem gdzie można ściągnąć, pisałem o Netflix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @coma wyślij proszę na pw gdzie mogę go ściągnąć.bajeczki.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Na Netflixie 6 sezon Peaky Fucking Blinders ???? Edytowane 10 Czerwca 2022 przez jajakub 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Jak by się ktoś nie mógł przestawić na zmianę klimatu serialu i nieco bardziej żewną linię melodyczną radzę się nie zniechęcać i dotrwać do 6 odc gdyż całość się ładnie domyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ja tam już od pierwszego odcinka wsiąkłem. Świetny sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem dziwnie spokojny, że i ten sezon alternatywnej historii wciąga jak czarna dziura.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Czas to nie będzie zmarnowany. Polecam naprawdę dobre kino/serial, którego od dawna nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Czas to nie będzie zmarnowany.https://www.youtube.com/watch?v=x9FvvsC0B5Q&ab_channel=PrimeVideo Polecam naprawdę dobre kino/serial, którego od dawna nie było.Obejrzałem już cały, wczoraj skończyłem. Fajny, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 9 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2022 https://www.youtube.com/watch?v=2l4tuNYvPa4&ab_channel=HBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Jak by się ktoś nie mógł przestawić na zmianę klimatu serialu i nieco bardziej żewną linię melodyczną radzę się nie zniechęcać i dotrwać do 6 odc gdyż całość się ładnie domykaJakoś ten ostatni sezon mnie nie porwał.Po 5, który wg mnie był zajebisty, 6 to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Star Wars się skończył jak Lucas Film kupił Disney. Jak dla mnie to rozczarowanie za rozczarowaniem. Kenobiego to już totalnie spaprali, płakać się chce co oni robią z Star Wars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgadzam się co do Kenobiego, ale dla mnie Mandalorianin i Księga Boby Fetta to jednak inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Sandman na NetflixiePo 3 odc jest ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Sandman na NetflixiePo 3 odc jest ok Po 6 odcJak pięknie można zjebać tak fajnie zapowiadającą się historię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 I dotarłem z bólem do 11 odcFajna historia do 3 części, później niestety równo w dół a może nie w dół tylko jakby reszte kręcił zupełnie kto innyTak jakby po 3 odc mrocznego i klimatycznego Gotham, przenieść Batmana na Lazurowe Wybrzeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Jak wrażenia po pierwszym odcinku Ród smoka? Dają po jednym odcinku na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Jak wrażenia po pierwszym odcinku Ród smoka? Dają po jednym odcinku na tydzień?Moje marnie. Napewno obejrzę jeszcze ze 2 odcinki. Co potem się zobaczyTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Moje świetne. Obejrzę wszystkie odcinki na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi