Artech Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Kleo na NetflixTaki niemiecki Kill Bill ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Jak wrażenia po pierwszym odcinku Ród smoka? Dają po jednym odcinku na tydzień?Dla mnie przeciętny,oczekiwałem czegoś bardziej spektakularnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Tak szczerze to myslalem ze bedzie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 dla mnie jest lepiej niż OK... styl utrzymany, czyli dalej rzeźnia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekdk Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Po drugim odcinku jest dobrze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ocena zawsze będzie subiektywna. Dla fanów książek Martina myślę że będzie lepiej niż dobrze. Dla fanów serialu "Gra o tron" może być na początku zbyt nudno. Potem będzie rzeźnia, dużo smoków więc i im się spodoba. Ja mam na razie bardzo dobre wrażenie, pomimo kilku zgrzytów. Największym jest wygląd Rhaenyry w książkach opisana jako niesamowita piękność, w serialu...im nie pykło To samo z Alicent, ona podobno była najpiękniejszą panną w westeros tu jest po prostu ładna. Jednak jak człowiek czytał książkę to w wyobraźni laseczki były ładniejsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jeśli komuś nie zależy na kinie ambitnym, a chce zluzować majty wieczorem, to na Prime Video jest Reacher i The Terminal List.Pierwszy trzeba wziąć jak Nash Bridges, a drugi trochę ciaśniejszy intelektualnie, ale tylko trochę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 6 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Jeśli komuś nie zależy na kinie ambitnym, a chce zluzować majty wieczorem, to na Prime Video jest Reacher i The Terminal List.Pierwszy trzeba wziąć jak Nash Bridges, a drugi trochę ciaśniejszy intelektualnie, ale tylko trochę...Reacher jest ok, ale tylko dla fanów papierowej wersji (ja lubię), trzeba oglądać z lekki m przymrużeniem oka, tak jak się czyta Childa.Natomiast na "prime" polecam Władcę Pierścieni (dopiero dwa odcinki i jest lepiej niż ok), no i oczywiście Fleabag . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 12 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Kolejny odcinek Rodu Smoka moim zdaniem bardzo udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Polecam Wielka woda na netflixie. Jestem po dwóch odcinkach i mnie wciągał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Kolejny odcinek Rodu Smoka moim zdaniem bardzo udany.Tylko księżniczka w wersji I jak i II mocno "kontrowersyjna" z urody Gra o tron to już nie jest , ale da się oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Moim zdaniem księżniczka jest super. To nie jest konkurs Miss Westeros, a grające ją aktorki są świetnie dobrane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Minuta ciszy na canal + i wielka woda na netflix,polecana już powyżej. Bardzo dobre polskie seriale. Canal + robi generalnie dobrą robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Po raz pierwszy (wyjątkowo) nie polecam...... Na Netflixie można obejrzeć serial o Jeffrey’u Dahmerze. Był nekrofilem, kanibalem i gwałcicielem, który zabił i zgwałcił 17 mężczyzn i chłopców. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 (edytowane) Po raz pierwszy (wyjątkowo) nie polecam...... Na Netflixie można obejrzeć serial o Jeffrey’u Dahmerze. Był nekrofilem, kanibalem i gwałcicielem, który zabił i zgwałcił 17 mężczyzn i chłopców.Czyżby sceny drastyczne ? Oglądałem filmik o nim na yt. Psychol to mało powiedziane... Edytowane 6 Października 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Tego nie da się odzobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie wiem czy ktoś już polecał….ja od siebie polecam „Pokonani” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Minuta ciszy - jak na polskie seriale jest okej. No i Andor jak ktoś lubi świat gwiezdnych wojen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2022 (edytowane) Ponoć hit tego roku -1899https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw&t=136s&ab_channel=Netflix I coś dla fanów Yellowstone oraz coś na przyszłość Edytowane 21 Listopada 2022 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) 1899 wciągaI ma klimat "Darka" A "Na zachodzie bez zmian" nie zły, chociaż końcówka zaczęła mnie nudzić Edytowane 22 Listopada 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 1899 wciągaI ma klimat "Darka" A "Na zachodzie bez zmian" nie zły, chociaż końcówka zaczęła mnie nudzićWersja z 1979 powinna zostać ostatnią . Co teraz Czas Apokalipsy 2023 ? Pluton 2023 ? Bez sensu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Wersja z 1979 powinna zostać ostatnią . Co teraz Czas Apokalipsy 2023 ? Pluton 2023 ? Bez sensu .Dlaczego bez sensu? Uważasz, że w dzisiejszych czasach nie da się zrobić filmu lepiej niż 40 lat temu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Dlaczego bez sensu? Uważasz, że w dzisiejszych czasach nie da się zrobić filmu lepiej niż 40 lat temu?To znaczy co ? , Ojca Chrzestnego też nakręcić nowego ? Co to znaczy lepiej ? Edytowane 22 Listopada 2022 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Na pewno można zrobić lepiej bo w kolorze i z dialogami filmy Charlie Chaplina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi