Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Ocena zawsze będzie subiektywna. Dla fanów książek Martina myślę że będzie lepiej niż dobrze. Dla fanów serialu "Gra o tron" może być na początku zbyt nudno. Potem będzie rzeźnia, dużo smoków więc i im się spodoba. Ja mam na razie bardzo dobre wrażenie, pomimo kilku zgrzytów. Największym jest wygląd Rhaenyry :D w książkach opisana jako niesamowita piękność, w serialu...im nie pykło :D To samo z Alicent, ona podobno była najpiękniejszą panną w westeros :D tu jest po prostu ładna. Jednak jak człowiek czytał książkę to w wyobraźni laseczki były ładniejsze :D 

• Like 2

Jeśli komuś nie zależy na kinie ambitnym, a chce zluzować majty wieczorem, to na Prime Video jest Reacher i The Terminal List.

Pierwszy trzeba wziąć jak Nash Bridges, a drugi trochę ciaśniejszy intelektualnie, ale tylko trochę...

Reacher jest ok, ale tylko dla fanów papierowej wersji (ja lubię), trzeba oglądać z lekki m przymrużeniem oka, tak jak się czyta Childa.

Natomiast na "prime" polecam Władcę Pierścieni (dopiero dwa odcinki i jest lepiej niż ok), no i oczywiście Fleabag :D.

• 4 tygodnie później...

Po raz pierwszy (wyjątkowo) nie polecam......

Na Netflixie można obejrzeć serial o Jeffrey’u Dahmerze. Był nekrofilem, kanibalem i gwałcicielem, który zabił i zgwałcił 17 mężczyzn i chłopców.

Czyżby sceny drastyczne ? Oglądałem filmik o nim na yt. Psychol to mało powiedziane...

Edytowane przez Bartek_C

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...