Artech Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Lepie, inaczej, zwał jak zwał.Dlaczego zabraniać młodym reżyserom własnej interpretacji? A jak im to wyjdzie, to oceni publika.Ostatnio zauważam tetryczenie mojego pokolenia. Sądząc po nicku, Szymon też się do niego zaliczasz. Wszystko co dobre to już było, a to co nowe jest be.Dla 40 - 50 latków filmy z lat 70 czy 80 są jeszcze ok, ale dla 20 latków to prawie jak dla nas kino nieme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Akurat w moim przypadku krąg moich znajomych to w 90 % ludzie młodsi, często nawet o 20 lat ... zdecydowanie bardziej przeraża mnie stetryczenie współczesnej młodzieży niż wąskiego grona rówieśników Sam jestem miłośnikiem kina , może dlatego inaczej odbieram to co oglądam - a oglądam sporo . W tym filmy przedwojenne , powojenne, oraz te z lat 50 , 60 itd. Nie bez powodu mówi się o złotych erach danego gatunku , jak np. westernu ... ot taki przykład pierwszy lepszy. Efekty specjalne i nowoczesny montaż nie czynią filmu lepszym a na pewno nie trzeba poprawiać klasyków . Zresztą Na zachodzie bez zmian był już kręcony... pierwszy w 1930 roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 To tak dla młodzieży i nie tylko polecam "Wednesday". Tim Burton ma ciekawa wizję rodziny Addamsów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo90 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Zobaczcie Andora na Disney, serial jakiego Gwiezdne Wojny potrzebowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Zobaczcie Andora na Disney, serial jakiego Gwiezdne Wojny potrzebowały Potwierdzam. Dobry kryminał w świecie SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 Zobaczcie Andora na Disney, serial jakiego Gwiezdne Wojny potrzebowały tak, już pare postów temu to pisałem. Serial rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 luty 2023 https://www.youtube.com/watch?v=Fdi-vrxSj_k&t=20s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Stary ale jary z netfixa LilyhammerNiedawno na to trafiłem - prawdziwa perełka. Mafioso objęty programem ochrony świadków trafia do śnieżnej Norwegii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Polecam Edytowane 13 Grudnia 2022 przez scOOtt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Właśnie delektuję się drugim sezonem . Mistrzostwo . Podobna uczta jak "Młody Papież". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ja już z niecierpliwością czekam na sezon trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Niedawno na to trafiłem - prawdziwa perełka. Mafioso objęty programem ochrony świadków trafia do śnieżnej Norwegii .Też zacząłem oglądać Lilyhammer. Po 3 odcinkach jest fajnie.Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Dla fanów Y (żółtego kamienia) - 1923Kolejna odsłona losów rodziny Dutton'ów. Tym razem 100 lat wstecz. Pierwszy odcinek przypomniał mi film Duch i mrok i jesli cały serial jest jak pierwszy epizod to polecam. No i obsada jest co najmniej godna polecenia. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 „The Recruit” na NetflixPowolny ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Po trzech odcinkach 1923, mogę powiedzieć ,że ten serial to skrzyżowanie: Pożegnania z Afryką, Duch i Mrok oraz znanego Yellowstone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Lilyhammer. Dobry humor. Trafia do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 https://youtu.be/xDu1Q9r6HDo Zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Lilyhammer. Dobry humor. Trafia do mnieJeden z lepszych seriali jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Pickerel, a dostępny poza Diseyem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Pickerel, a dostępny poza Diseyem?Chyba tylko tematy typu p2p. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 A Yellowstone gdzie można aktualnie obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Yellowstone S05 aktualnie leci na amerykańskich platformach. W Polsce tylko w drugim obiegu z napisami, dzięki uprzejmości grup tłumaczy. Obecnie wyszło 7 odcinków i jest przerwa w sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Dla fanów Y (żółtego kamienia) - 1923Kolejna odsłona losów rodziny Dutton'ów. Tym razem 100 lat wstecz. Pierwszy odcinek przypomniał mi film Duch i mrok i jesli cały serial jest jak pierwszy epizod to polecam. No i obsada jest co najmniej godna polecenia. A wcześniejsze serie gdzie mozna obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 A wcześniejsze serie gdzie mozna obejrzeć Nie ma wcześniejszych. To jest pierwszy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi