Skocz do zawartości

Seriale

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się, że podobała się Wam moja recenzja Contry :)... zachęcony, zamieszczam kolejną.

Rezenzja: "Spartakus: krew i piach"

Krew, piach i cycki. :rockon:

Kończę pierwszy odcinek i zero cycków  :(

Tylko wybuchy.

Cierpliwości młody człowieku.

Przypomniałeś mi dowcip:

Stary byk i młody byk idą przez łąkę, widzą pod lasem stado pasących się jałówek.

Młody byczek do starego:

- Dawaj! Dawaj! Szybko! Szybko! Podlecimy i przelecimy kilka - wykrzyczał rozentuzjazmowany młodzieniec.

Na co Stary Byk:

- Nie szybko, a powoli i nie kilka tylko wszystkie.

:)

Ogladaj, będą cycki... we wszystkich seriach.

• 2 tygodnie później...

Forbrydelsen właśnie pochłonąłem pierwszy sezon i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam bardzo- super klimat , gra aktorska, fabuła i coś co sprawia że nad tym serialem sie myśli. Reżyser bawi się widzem wodząc go za nos :) Jak ktoś lubi kryminały w wątkiem politycznym to lektura obowiązkowa. :)  

Forbrydelsen właśnie pochłonąłem pierwszy sezon i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam bardzo- super klimat , gra aktorska, fabuła i coś co sprawia że nad tym serialem sie myśli. Reżyser bawi się widzem wodząc go za nos :) Jak ktoś lubi kryminały w wątkiem politycznym to lektura obowiązkowa. :)  

Faktycznie. Wciska w fotel mimo tego że to starsza produkcja. Tylko cycków mało  :(  :ph34r: 

Czasami wolę obejżeć odcinek serialu, niż cały film. Nie mam tyle czasu.

Mogę polecić 3:

Hannibal http://www.filmweb.pl/serial/Hannibal-2013-650378

Detektyw http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010

i House of Cards http://www.filmweb.pl/serial/House+of+Cards-2013-620036

• Like 1

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Drugi sezon Forbrydelsen chociaż krótszy i troszkę gorszy ( według mnie) również polecam bo to naprawdę dobre kino. Przedemną 3 sezon może dzisiaj zacznę. Według ocen równie dobry jak pierwszy. Zobaczymy  :)

Obejrzałem 3 sezony. Wciąga jak cholera. Szkoda że czwartego nie będzie. 

Ostatni odcinek pozostawia niedosyt.

Teraz przymierzam sie do amerykańskiej wersji pod tytułem "Tke Killing" . Tylko czy warto po obejrzeniu pierwowzoru? Może to tylko popłuczyny.