nyny Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam,Przegladajac najnowszy numer WW, natknalem sie na artykul o naszym forumowym koledze Piotrku Lipcu i jego wyrobach.Sie nie pochwalil no. Gratulacje... p.s. Mam nadzieje, ze ta kariera medialna nie opozni odbioru mojego badyla pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dekiel11 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Był też artykuł o Gabkorach Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Przemku nie martw się kijek w trakcie budowy.A WW było już kilku wspaniałych ludzi zajmujących się hand made, a ja raczej nie lubię się chwalić,cieszy mnie fakt że dostałem się na łamy prasy wędkarskiej, znaczy chyba że robię dobrą robotę, ale nie mi to oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Piotr nie bądz taki skromny Patyczki jakie budujesz to arcydzieła a i wizualnie prezentują sie wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Przemku nie martw się kijek w trakcie budowy. O to sie nie martwie, nie zauwazyles emotikona na koncu? Nie popedzam tez, zeby wsio tip top bylo, spokojnie sobie strugaj, lowic mam czym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Nyny robisz tego pheniksa u Piotra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Lipiec Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Tak robię dla Przemka tego Phenixa, zresztą to już drugi dla Niego w ubiegłym roku był CD, chyba zadowolony z niego skoro wrócił ponownie po kolejnego do mojej pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Nyny robisz tego pheniksa u Piotra? Tak jak Piotr wyzej napisal, zdecydowalem sie na tego Phenixa No i teraz czekam cierpliwie kiedy wyproboje na moich pasiakach tego patyka:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nyny
Witam,
Przegladajac najnowszy numer WW, natknalem sie na artykul o naszym forumowym koledze Piotrku Lipcu i jego wyrobach.
Sie nie pochwalil no.
Gratulacje...
p.s. Mam nadzieje, ze ta kariera medialna nie opozni odbioru mojego badyla
pozdro
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi