Skocz do zawartości
  • 0

Odziez, naszywki JERKBAIT.PL

grunwald1980

Pytanie

Witam.Nie wiem czy temat byl juz poruszany ale jesli nie to mozna porobic jakas odziez tudziez naszywki z logiem jerkbait.pl. moze ktos cos fajnego wymysli, moze jakis konkursik jakby to mialo sie prezentowac,inny zajalby sie wcielaniem pomyslu w zycie, nastepnie ktos zrobilby liste kto ile czego zamawia i fajnie by bylo :D mozna by sprzedawac za troszke wiecej niz koszt produkcji a to troszke wiecej przeznaczyc na jakis szczytny cel.Pzdr

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dlaczgo trudny?? To nie my bedziemy decydowali jaki on ma byc tylko odpowiedzialni za strone, celem moze byc nagroda w jakims konkursie , mozna z niego kogos oplacic do prowadzenia warsztatow wedkarskich sam nie wiem napewno komus z prowadzacych strone cos w glowie zaswita.Nie chodzi mi o marze na koszulce rzedu 50zl tylko jesli koszulka ma kosztowac 50zl mozna sprzedawac po 60zl i 10zl z kazdej koszluki oczywiscie na jakis cel.Acha zeby mnie nikt zle nie odebral i nie robil koszulek na wlasna reke i sprzedawal :D bo zrobilby sie haos.Mowie o odpowiedzialnych za j.pl oni niech sie tym zajma i pomysla na rozwoj czego mialy by byc pieniazki.Pozdrawiam, mam nadzieje ze po uplywie jakiegos czasu niejeden spotkany nad woda bedzie nosil koszulke,bluze, czapke badz naszywke na kamizelce z logien j.pl

• 0

hola hola :D kto zaplacil chociaz jedna akcyze badz podatek w dziale sprzedam.ja sprzedalem kilka rzeczy i podatkow ani akcyzy nie placilem.Nie wszytsko nalezy traktowac jako czysty i wylaczny biznes, a gdzie idea jakis wyzszy cel przeslanie.Chyba k....a snie.To czyste lenistwo i brak motywujacego zarobku nic wiecej.A wystarczy tylko dokonac kosztorysu danej inwestycji tj zakup koszulki i zrobienia nadruku na niej,nastepnie nowy watek w dziale sprzedam np Odziez j.pl, robi sie liste chetnych na koszulki, chetni maja czas np do miesiaca dokonac wplaty w wysokosci np x zl za dana rzecz.A pozniej robi sie zamowienie i wysyla rzeczy do tych ktorzy dokonali wplaty, ot cala filozofia.Problem chyba w tym, ze albo komus sie nie chce albo nie idzie na tym zarobic, hmmm.... doprawdy nie moge pojac niektorych rzeczy, moze jestem zbyt glupi, zbyt uczciwy badz jestem zbytnim idealista.

• 0

Panowie dajcie sobie spokój, ostatnie koszulki były z 5 lat temu, naszywki też...

i co w zwiazku z tym?? moze niektorzy czesciej zmieniaja koszulki niz co 5 lat :D naprawde nie potrafie zrozumiec twego stwierdzenia, skrobnij cos wyjasnij dlaczego...?

Kolego, przejrzyj sobie forum. Zakładałem podobny wątek kilka razy...

Ale podobno coś ma się niedługo (mam nadzieję, że tego dożyję <_< )zmienić, więc może jest szansa i na koszulki, i na naszywki, i na naklejki.

• 0

Panowie dajcie sobie spokój, ostatnie koszulki były z 5 lat temu, naszywki też...

i co w zwiazku z tym?? moze niektorzy czesciej zmieniaja koszulki niz co 5 lat :D naprawde nie potrafie zrozumiec twego stwierdzenia, skrobnij cos wyjasnij dlaczego...?

Kolego, przejrzyj sobie forum. Zakładałem podobny wątek kilka razy...

Ale podobno coś ma się niedługo (mam nadzieję, że tego dożyję <_< )zmienić, więc może jest szansa i na koszulki, i na naszywki, i na naklejki.

Ludzie żyją coraz dłuzej, więc może się załapiemy <_<

• 0

Wezmy i zrobcie, z tego wzgledu, ze jakby sie ktos inny wzial to troche nie fair handlowac waszym logo.Moge to zrobic ja :D tylko pozniej bylaby wojna o prawa autorskie.Nie ma sprawy niech nosza Jaxona :D pzdr wszytskich.Ale promo byloby super, bo naprzyklad taka szczupacza japa z jerkiem na ktorym widnieje napis jerkbait.pl :)do tego adres strony, skromne umieszczenie danych jakiejs pracowni :D takie male forum na jednej koszulce ;)