bassy Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Czy przy podłączeniu tych dwoch urządzen do tego samego aku trzeba stosowac jakies bajery-zeby echo stabilnie pracowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 w 99% nie trzeba.ja tak pływam i jest ok a nawet mam na oku aktualny stan napięcia aku na sondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 fajna sprawa tez bede miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robbox4 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Potwierdzam, mam aku 55ah podpiete pod silnik i i echo i dziala to perfekcyjnie. Wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A ja po zmianie zwykłej minn koty 30 na maxxuma 55 musiałem dokupić dodatkowe aku do echa.Na ekranie pokazywały się regularne pionowe pasy uniemożliwiające odczyt.Echo to Eagle Trifinder, aku kwasowe 105aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 dadex napisł mi ze musiał kupic nowy przetwornik bo stary mu padł bo przy zmianie biebow napięcie aię zmienia skokowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Teoretycznie silnik jest na prad staly...ale,j jak juz stoi napisane, np. w przypadku przelaczania biegow musza miec m-ce skoki napiecia spowodowane zmiennym obciazeniem. Z uwagi na rozne dostepne silniki oraz rozne echa... Osobiscie uzywam sonde z pudelkiem a w nim akumulator zelowy tylko na potrzeby echa. Nawet bezpiecznika tam nie ma bo i nie ma w takim zamknietym ukladzie zagrozen. I wygodne to jak dla mnie - odkrecam przetwornik i moge wziac pod pache caly zestaw bez wiekszego demontazu. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ostatnie pytanie czy ładowarki dostarczane w zestawach są faktycznie dodupne czy jednak dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Może i są dodupne, ale ja używam do ładowania aku 7ah - wystarczają i u mnie 3 lata już działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Pytanie pomocnicze - co to konkretnie za zestawy..? Ja wzialem 1sza full automatyczna z brzegu...schodze z lodki, tu uwaga - koniecznie wlaczyc do kontaktu <_< , rano pali sie zielona dioda zamiast czerwonej, jest dobrze... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 tez taką mam bannera do aku ale ma za duzy prąd ładowania. Myslałem o tych co są a best sonarze czy w bassie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bassy
Czy przy podłączeniu tych dwoch urządzen do tego samego aku trzeba stosowac jakies bajery-zeby echo stabilnie pracowało?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi