Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Czec, kupilem tatule 200 hsl i przy zwijaniu plecionka idzie po gornej krawedzi wodzika i wydaje przy tym wyrazny i irytujacy odgos tarcia. W abu tego nie mialem. Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 A dobrze przeciągnąłeś plecionkę? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Penie nie, o oś trze i linka nieprawidłowo w wodzik wchodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Prawdopodobnie za dużo plecionki. Sprawdź jak dużo trzeba odwinąć żeby nie tarła o wodzik. Lub zastosuj jakąś śliską plecionke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Prawdopodobnie za dużo plecionki.Sprawdź jak dużo trzeba odwinąć żeby nie tarła o wodzik.Lub zastosuj jakąś śliską plecionke.Jak jest za dużo to będzie tarło o wierzch stopki.Zaklej taśmę na koniec linki i zakręć szpulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Plecionki jest malo, pozostaje 3mm do krawedzi szpuli,plecionka raczej dobra bo suffix i jest dobrze przeciagnieta, plecionka ewidentnie szura o gorna krawedz wodzika przy zwijaniu Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Jacek placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Wstaw zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zrobillem zdjecia ale nie wiem jak je tutaj dodac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Prawy dolny róg przy tworzeniu postu: Więcej opcji ----> dodaj pliki -----> wybierz plik ------> załącz ten plik -----> dodaj do wpisu ----> wyślij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Dodam jeszcze,ze multik jest z 2 reki i jak go dostalem, zanim nawinolem plecionke byly szumy na wodziku Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez Jacek placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 TWS działa? Podnosi się i opuszcza wodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tak tws dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dziwna spraw, może masz jakąś nienormalnie wysoką pierwszą przelotkę na wędce i nie linka nie schodzi do dołu z wodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 U mnie podobnie układa się linka, może to wina plecionki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 U mnie również, sprawdzone na dwóch multikach i zero hałasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 A może to kwestia złego montażu Line guide poz- 61 lub dokręcenia go bo to on chyba pozycjonuje wodzik . Może się mylę ale ..... Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Myślę, że pozycja 64 pozycjonuje wodzik - ma prowadnicę. Może ten element jest przekoszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) Założyłem na moment multik do kija i jest tak samo jak u ciebie .Plecionka opiera się o wodzik ale podczas zwijania jest ok . Obstawiał bym że to kwestia plecionki a nie wodzika .A plecionka 4x czy 8x bo to podobno [emoji16]też różnica ? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez MietekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Myślę, że pozycja 64 pozycjonuje wodzik - ma prowadnicę. Może ten element jest przekoszony.Tak 64 pozycjonuje w jakim ma być położeniu czy z prawej czy zlewej strony czy ewent na środku i odpowiada za ruch poziomy a 61 moim zdaniem pozycjonuje wodzik i pracuje w osi woorma .Tak myślę ale mogę się mylić . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Na "obudowie" ślimaka jest taki garb, on pozycjonuje wodzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nawet w zilionie tw tak jest jak plecionki w opór nawinięte ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek placek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Plecionka to suffix 832, czyli 8x,ale jest troche dojechana, nawine nowa i sprawdze czy sie poprawi. Dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMORTAL Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Czec, kupilem tatule 200 hsl i przy zwijaniu plecionka idzie po gornej krawedzi wodzika i wydaje przy tym wyrazny i irytujacy odgos tarcia. W abu tego nie mialem. Czy to normalne?Mam 2 Tatule: 100 i 200. W obu plecionka dotyka górnej krawędzi wodzika jeśli szpula jest wypełniona powyżej około 75% jej pojemności. Wysłane z mojego LM-Q850 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Tutaj jest pokazane jak rosjanie sobie radzą z tym problemem . Ten typ tak po prostu ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Wlaśnie sprawdziłem u siebie.Nawet podczas wciśnięcia spustu plecionka trze o górną krawędź wodzika.Milimetr brakuje do pełnej szpulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi