1939pl Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Witam Serdecznie wszystkich użytkowników a przede wszystkim lurebuilderów:) Wielu z was kojarzę z innych for o tematyce wędkarskiej i związanej z lurebuildingiem;) Przez większość czasu na tym portalu byłem biernym obserwatorem waszych pięknych przynęt. Postanowiłem i ja coś od siebie wstawić. Moja Twórczość jest za inspirowana przez wspaniałego LUREBUILDERA MARKA vel. Marasa:) A tu kilka moich wypocin, zdjęcia są archiwalne i niektóre z przed tygodnia : -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 i wiele wiele innych W tym boleniówki i nawet poppery:) -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Podobają się łamaniec z okoniem pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 No! Witamy wśród lure-robów Dzięki za miłe słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ) A tu przy niedzielnej nudzie postanowiłem powoli dokończyć Brzydala:) -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 To może coś z dzisiaj:) Łamańce ... Jutro już pierwsze malowania...-www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 No łamańce zapowiadają się ciekawie tak jakoś mi znajomo wyglądają.Tylko jedną rzecz bym poprawił a mianowicie krawędzie na przecięciu przydało by się dosyć mocno ściąć (zresztą popatrz Sylwek na zdjęcia u mnie )Czekam na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 wiem Marku że są znajome Dziękuje za poradę, jutro to zmienię i zrobię skrzela i oczy. Jutro myślę że kilka fotek strzelę tych moich małych maluchów DR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzisiaj idzie praca jak krew z nosa, może taki dzień? A to nie dokończone, nie lakierowane 39v1DR:P -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 hmmm prawie na ukończeniu, jeszcze parę szczegółów na skrzelach i poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dziś na tapecie mam projekt poppera z przeznaczeniem na szczupaka. Wszystko okaże się, czy sprawdzi się. A to tak poglądowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Cześć Z dzisiaj pstrąg który ma na głowie wysypkę tarłową strzebli no i łamaniec:) nie dokończony Podoba się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 kropek z wysypka tarlowo to juz po prostu miazga... szalejesz chlopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Piękne woblery. Pstrągal rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Woblerki 1wsza klasa. Podoba mi się twoje malowanie ,czyżby gąbka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziękuje Tak kolego gąbka i zaczyna mnie ta metoda zaskakiwać możliwościami nie osiągalnymi nawet przez najmiększy pędzelek Aż tak bardzo widać że to gąbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Bardzo ciekawie wykonane korpusy... Malowanie równie atrakcyjne... Film jakiś prosimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jak dopisze pogoda, i dostanę jednego statysty który będzie prowadził przynętę to zrobię podwodny materiał z pracy tych dzikusów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Sam bym chętnie pokamerował/asystował ... W rozliczeniu wobek i jesteśmy kwita ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Czemu nie Jak tam Twoje boleniówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Temat moich przynęt umarł, zmieniłem mieszkanie i teraz wszystko jest w rozsypce - remont ... Ale czasem na rybki wyskakuję . A co, chcesz się wymienić? Myslę też nad wyjazdem do Anglii na stałe, więc trochę na rozdrożu jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Jak będę miał przy gotowane woblery to z chęcią się wymienimy:) Twoje gadu nadal aktualne bo ciągle na niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam, Jestem aktualnie zaraz wracam ...Pisz, na pewno odpiszę i się wymienię... Przynęty, ktore idą w świat i łowią ryby, bardzo cieszą ... Jak juz coś wyskrobiesz, daj znać . Pozdrawiam i dziękuję. No i jeszcze raz szacun za wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dopiero się jutro odezwę na gadulcu bo siedzę w robocie i mam tylko laptopa żony, nawet nie mam numeru przy tyłku chyba że mi podeślesz na priva mój numer to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi