tomasxt Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziękuje Tak kolego gąbka i zaczyna mnie ta metoda zaskakiwać możliwościami nie osiągalnymi nawet przez najmiększy pędzelek Aż tak bardzo widać że to gąbka?A wiesz, kilku lurebuilderów z tego forum ,którzy malują rybki bardzo zbliżone wyglądem do naturalnych, robi to właśnie gąbką. Efekt naprawdę bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 z dzisiaj taki łamaniec:) Malowanie na pstrąga, dziwnie wyszedł na zdjęciu może to od sztucznego światła? Ale w rzeczywistości jest ciemniejszy:)) Resztę złamańców jutro ) Podobny do pstrąga z tą wysypką która mi się spodobała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Etap końcowy jutro już będą testowane i ustawiane Dzisiaj wytestowałem 2709v1 futre w malowaniu pstrąga i nagrałem słabej jakości film z jego pracą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witaj Przyjacielu, Malowanie wprost bajeczne - natura w 100%. Pamiętam jak zaczynałeś... Postęp niebotyczny . Bardzo jestem ciekaw filmu... Wstawiaaaaj ... Pstrążek jest po prostu mega... Musi być mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Cześć Michał:)Hehehe początki to faktycznie tragedia była, ale zobaczymy jak aero uruchomię a już nie długo:) Mam kilka bardzo fajnych pomysłów na malowanie przez szablony:) coś w tylu skandynawskich Lurebuilderów:) Ten już jest zaklepany ale już mam korpusy dla Ciebie zrobię identyczne Film nagrany telefonem i jest tak tragiczny że ledwo co widać, ale już się powoli wypogodziło u mnie to jutro postaram się nagrać z przyjacielem podwodny materiał http://www.youtube.com/watch?v=parwy5SwPPk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Filmik nie najlepszej jakości, ale widać prace przynęty, a to jest najważniejsze ... Fajnie się zapowiada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wobek dla Michała:) Na dniach dokończę jeszcze kilka trzeba w końcu na ryby się wybrać a nie siedzieć w warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 No, no, no... Na to własnie czekałem ... Bajecznie naturalne kolory... I będzie mój!!!!! Tylko mój... Dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 hehe cieszę się że się podoba, kleniówki na dniach postaram się wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Wstaw jeszcze zdjęcia full gotowych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cześć i czołem:) Z braku wolnego czasu na siedzenie przed kompem postanowiłem wrócić do starych korpusów Boleniowych. No i poprawione wersie pstrągowych i kleniówek A tu pytanie do was, potrzebuje z kilku testerów moich przynęt więcej informacji na priwa!)) Sylwek-www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ok Panowie:) testerzy gotowi, brak już woblerów na rozdanie:) a rozdam ich naprawdę sporo, kolejna partia testowych już wkrótce tym razem słonecznica na bolka! Jutro zajmę się finalizacją woblerów, w razie pominięcia przypominać! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Tak mniej więcej będzie prezentował Litwin <_< Zostało mi go lekko wygładzić, i malowanko:)) Podoba się? -www.1939pl Handmade Lure.blogspot.comPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jeżeli to będzie bez sterowiec to może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Temat bez sterowców zostawię w drugim projekcie Litwin:) ten będzie ze sterem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 No wygląda bardzo ciekawie będzie co testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Taka mała aktualizacja hehe <_< Podoba się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Stary, powoooli, bo jak tak zaczynasz to ja się boje co będzie jak aero wkroczy do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czy podoba się ? Ba , powiem , że nawet bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Kolory takie, że sam bym chapnął rybkę... Kolorki naturalne, bardzo ładnie..... Tobie aero niepotrzebne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Super naturalne malowanie Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam,dzisiaj jeszcze wstawię zdjęcia z aktualizacji czyli już gotowych. Praca woblerów, myślę że jest pozytywna, bardzo drobna praca wręcz jakby leciutko skakał, od skakuje w prawo lub w lewo i wraca na swój tor. Przy szybkim prowadzeniu nie ma mowy o wybijaniu z wody lub złej pracy. Jedynie na niekorzyść idzie poliwęglan- wnioski wyciągnięte w następnych seriach będzie o wiele grubszy:) Myślę że się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Piękna robota... Kolory rewleacyjne... Zapomnij o aero... Tobie naprawdę niepotrzebny . Bardzo naturalne kolory, szyk . Czekam na filmik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dziękuje Michał Aero hmm i tak wiesz że mu nie odpuszczę Będzie do malowania szczegółów takich jak skrzela;) płetwy zresztą nie będę zapeszał <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1939pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 taka mała aktualizacja zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi